"tak tuto znacku vidim prvy krat, vyzorovo prijemna gitara, ale ako hra...netusim"
Úplne postačujúci koment. Pýtal som sa práve preto, lebo recenzia na túto značku gitár spomínala niečo ako o uvedení na trhu a prednostnom vyhradení predaja pre firmu, cez ktorú som to kupoval.
Impertinentné dotazy o tom, ako skúšam meniť tone na nezapojenej gitare sú už však výplody vzorcov typu a+b=ab... Keď napíšem, že nehrávam často cez amp a že mám problém s menením tone, neznamená to, že ešte mením tone na nezapojenej gitare. To by som sa rovno mohol sťažovať na to, že mi nefunguje volume, nie? Každopádne vďaka
Kúpil som si elektriku lebo som chcel... je jedno, aké mám dôvody, to netreba rozoberať, ale hlavné je, že cez amp s ňou veľa nehrám. No a ten amp je niečo takéto:
White Horse GT112 DSP Guitar AmpLatest generation advanced amp and effects modelling guitar amplifier with custom designed AD/DA processors
Eight amp models Clean, Tweed, Fuzz and Metal each with two variations and dedicated controls for Gain and Level
3 Band EQ with dedicated Bass, Middle and Treble controls
Three effects sections available simultaneously Modulation, Delay and Reverb
Dedicated tap tempo buttons for Modulation and Delay effects
Five memory locations for your custom settings
Headphone output for silent practice and a line out for direct connection to PA and recording gear
Great sounding power amp section with high sensitivity 1x12" speaker