Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
01. November , 2024, 20:30:55
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: I_hate_beata: Black Knight C.STD-80  (Prečítané 3892 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
I_hate_beata
nováčik
*
Príspevkov: 6

« kedy: 28. Október , 2008, 23:59:29 »

Zdravím, pred pár dňami som kúpil túto gitaru a chcem sa spýtať, či s ňou má niekto skúsenosti, alebo aspoň názory odborníkov na ňu, vďaka  Žmurk

Black Knight STD-80

Guitar Specifications
Neck Joint: Bolt-on
Body: Basswood
Neck: Canadian Maple
Fingerboard: Rosewood with dot position inlays
Machine heads: Chrome die-cast
Hardware: Chrome
Pick Ups: 2x Open high output humbucking pickups
Controls: 1 x Volume, 1 x Tone, 3-Way Pickup Selector Switch
Scale: Full Size 648mm / 24 Frets
Finish: Black Night

PS: Som nováčik, tak trpezlivosť, prosím  :)
Zaznamenané
I_hate_beata
nováčik
*

« Odpoveď #1 kedy: 06. November , 2008, 04:05:01 »

No tak, ľudia, to je taký problém napísať, či sa zdá byť tá gitara dobrá alebo nie? Však nepotrebujem vedeckú analýzu, ide mi len o váš názor. Nemám veľa gitaristov okolo seba, tak som dúfal, že na GITAROVOM fóre sa budem môcť čo-to dozvedieť a príležitostne pokecať.

Skúšal som hrať kedysi na akustike, ale onedlho ma to prešlo, zrejme aj kvôli nedostatku času. Teraz som si kúpil túto elektriku a učím sa hrať, čo sa mi páči a čo zvládnem. Páči sa mi akustický zvuk tejto gitary, tak málokedy hrám cez amp. Akurát mám dojem, že keď sa snažím zmeniť TONE, tak sa nič nedeje. Je to normálne?
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #2 kedy: 06. November , 2008, 08:57:36 »

Zaujímavé...Načo si si kupoval elektriku ked s nou nehráš cez amp.A to TONE nefunguje pri hre bez ampu?To by som sa ani nečudoval Bavím sa skvele.Alebo si robíš srandu-alebo niekto?Tá značka mi nič nehovorí,podľa obrázka sa ťažko dá povedať či je dobrá...
Zaznamenané
exhumer
stály hosť
Príspevkov: 1477

Egatimer

« Odpoveď #3 kedy: 06. November , 2008, 09:02:31 »

Vyzera to ako lacny metalovy polosmejdik, ale nemusi to hrat zle na DZ DZ ked pojdes cez nejaky lacny multak do lacneho trandaku :) nic ine ma nenapadlo teraz napisat.
Zaznamenané

WEIRD THRASH
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #4 kedy: 06. November , 2008, 09:40:00 »

tak tuto znacku vidim prvy krat, vyzorovo prijemna gitara, ale ako hra...netusim, mno a TONE bez ampu asi pojde dost tazko...
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #5 kedy: 06. November , 2008, 10:42:20 »

udry - pravdu mas. lenze tu nie je ako reagovat, ani co napisat. a preto nikto povodne ani neodpovedal. ale ked si chgalan pyta reakcie, co uz...
Zaznamenané
exhumer
stály hosť
Príspevkov: 1477

Egatimer

« Odpoveď #6 kedy: 06. November , 2008, 10:48:42 »

a co ma clovek napisat, ocividne si ani nepresiel forum a ziadnu temu...aky nazor mu mozme dat, ked sa s tou gitarou nikto nestretol? Specifikacie ako ostatne tony cinskych gitar. Ale tak aby sa nepovedalo - TONE je tonova clona, pokial nepocujes zmenu zvuku tak to znamena, ze bud si hluchy...alebo, ze nefunguje. Ked totiz otocis tonovou clonou na 0, vyrazne pocut stratu vysok a zvuk je zastretejsi. Ma novacik este nejake konkretnejsie otazky?
« Posledná zmena: 06. November , 2008, 11:12:33 od Pitu » Zaznamenané

WEIRD THRASH
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #7 kedy: 06. November , 2008, 11:20:01 »

Aby z toho nevznikla jedna veľká sranda, prípadne zas hádka, vyčistil som to tu trochu.

Ale k veci:

I_hate_beata - keď nikto túto gitaru nedržal v rukách ani dokonca nepozná tú značku, tak si nepýtaj názor za každú cenu, ani nebuď urazený keď sa nikto nevyjadruje. Potom je tu kopa veselých odpovedí, z ktorých nemusíš byť nadšený. Žmurk
Napíš aspoň, cez čo s ňou hráš, keď nie cez amp, aby sme vedeli. Dúfam teda s ostatnými, že neskúšaš ten TONE poťák s nezapojenou gitarou..  Popiskujem si

Prehadzujem túto tému medzi gitary členov fóra, možno ti časom pribudnú ďalšie a pridáš si ich sem.
Zaznamenané

I_hate_beata
nováčik
*

« Odpoveď #8 kedy: 06. November , 2008, 15:36:35 »

"tak tuto znacku vidim prvy krat, vyzorovo prijemna gitara, ale ako hra...netusim"

Úplne postačujúci koment. Pýtal som sa práve preto, lebo recenzia na túto značku gitár spomínala niečo ako o uvedení na trhu a prednostnom vyhradení predaja pre firmu, cez ktorú som to kupoval.

Impertinentné dotazy o tom, ako skúšam meniť tone na nezapojenej gitare sú už však výplody vzorcov typu a+b=ab... Keď napíšem, že nehrávam často cez amp a že mám problém s menením tone, neznamená to, že ešte mením tone na nezapojenej gitare. To by som sa rovno mohol sťažovať na to, že mi nefunguje volume, nie? Každopádne vďaka  ha ha ha

Kúpil som si elektriku lebo som chcel... je jedno, aké mám dôvody, to netreba rozoberať, ale hlavné je, že cez amp s ňou veľa nehrám. No a ten amp je niečo takéto:
White Horse GT112 DSP Guitar Amp
Latest generation advanced amp and effects modelling guitar amplifier with custom designed AD/DA processors

Eight amp models Clean, Tweed, Fuzz and Metal each with two variations and dedicated controls for Gain and Level

3 Band EQ with dedicated Bass, Middle and Treble controls

Three effects sections available simultaneously Modulation, Delay and Reverb

Dedicated tap tempo buttons for Modulation and Delay effects

Five memory locations for your custom settings

Headphone output for silent practice and a line out for direct connection to PA and recording gear

Great sounding power amp section with high sensitivity 1x12" speaker
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #9 kedy: 06. November , 2008, 15:49:00 »

nahraj nam ukazky a budeme mat konkretnu temu na diskusiu. lebo takto sa mozme bavit iba o obrazku neznackovej neznamej gitary. takych gitar je miliarda, vyrabaju sa v azii casto na zakazku pre hypermarkety alebo hocikoho, kto ich zobere 100 kusov. podla toho, co vyhadzuje google si to kupil zjavne z nejakeho anglickeho netoveho shopu, nie ? a ten aparat detto.
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #10 kedy: 06. November , 2008, 18:03:54 »

Gitarka vyzera pekne... a vacsinou tieto azijske smejdiky hraju este lepsie ako napriklad lacne Ibanezky... Ja keby som mal aspon podla specifikacii taku vybavu ako ty ked som zacinal tak som uplne spokojny...
Tak to mas cierneho rytiera ktory jazdi na bielom konovi  ha ha ha
Zaznamenané
homar
inventár podniku

« Odpoveď #11 kedy: 06. November , 2008, 18:08:00 »

Gitarka vyzera pekne... a vacsinou tieto azijske smejdiky hraju este lepsie ako napriklad lacne Ibanezky... Ja keby som mal aspon podla specifikacii taku vybavu ako ty ked som zacinal tak som uplne spokojny...
Tak to mas cierneho rytiera ktory jazdi na bielom konovi  ha ha ha
vsak a lacne ibanezi nejsu azijske smejdiky?? Bavím sa skvele
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #12 kedy: 06. November , 2008, 18:15:57 »

vsak a lacne ibanezi nejsu azijske smejdiky?? Bavím sa skvele

to su este druhotriedne azijske smejdy cize este horsie ako skvajer a spol  Bavím sa skvele aspon z vlastnej skusenosti...
Zaznamenané
homar
inventár podniku

« Odpoveď #13 kedy: 06. November , 2008, 18:21:51 »

to su este druhotriedne azijske smejdy cize este horsie ako skvajer a spol  Bavím sa skvele aspon z vlastnej skusenosti...
mno vela krat to tak je
Zaznamenané

I_hate_beata
nováčik
*

« Odpoveď #14 kedy: 07. November , 2008, 18:28:43 »

Gitara aj amp sú z anglického netového obchodu. Tu je ukážka zvuku na youtube, vzhľadom na to, že ju nemám ako nahrať ja sám a zrejme by som ani nemal čo zahrať (nevedel)  ha ha ha

Zaznamenané
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.075 sekund, 23 otázok.