Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 08:24:49
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Univerzalny pasivny smimac, vhodny aj na podladenie  (Prečítané 4817 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
mcmaros
stály hosť
Príspevkov: 1173

Max for President!

« kedy: 02. November , 2008, 23:20:43 »

V poslednej dobe som si vsimol, ze sa mi prestavaju pacit aktivky. :) Ano, je to sranda, ale ked hram neskreslene a malo skreslene veci, tak sa musim viac priklonit na stranu pasivnych snimacov. Mal som obdobie aktivne, potom pasivne, potom zasa aktivne a teraz to vyzera znovu za pasivne. :)

Zaujimal by ma kobylkovy humbucker, ktory nema moc basov, ma viac vysok ale nie moc. Ma pekny cisty zvuk, ale je dobre citatelny pri velkom skresleni.

Zatial ma zaujal DiMarzio D Sonic, ale moc som sa o nom zatial nedozvedel. Nema s nim niekto osobnu skusenost?
Zaznamenané

mcmaros
stály hosť

Max for President!

« Odpoveď #1 kedy: 04. November , 2008, 11:59:13 »

Nikto mi nic neporadi Huh!  Nezahrávaj sa
Zaznamenané

hate_me
pravidelný návštevník
Príspevkov: 590

« Odpoveď #2 kedy: 04. November , 2008, 15:55:58 »

Nikto mi nic neporadi Huh!  Nezahrávaj sa
tu ti nikdy nikto nic neporadi...väcsinou...cest vynimkam
Zaznamenané

... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #3 kedy: 04. November , 2008, 16:03:45 »

tu ti nikdy nikto nic neporadi..

ani ty ? preco ?
Zaznamenané
hate_me
pravidelný návštevník
Príspevkov: 590

« Odpoveď #4 kedy: 04. November , 2008, 16:15:19 »

ani ty ? preco ?
no ja nic neviem, asi preto. ale ty si skusenejsi, neviem ako v tejto oblasti sice, tak mu skus poradit  Žmurk
inac moj nazor - univerzalne veci su na nic, treba si vybrat co chces a potom sa rozhodnut pre konkretny, viac k tomu neviem povedat
« Posledná zmena: 04. November , 2008, 16:18:03 od hate_me » Zaznamenané

... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #5 kedy: 04. November , 2008, 16:37:34 »

daj si ten co ma gilbert
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #6 kedy: 04. November , 2008, 17:26:03 »

V poslednej dobe som si vsimol, ze sa mi prestavaju pacit aktivky. :) Ano, je to sranda, ale ked hram neskreslene a malo skreslene veci, tak sa musim viac priklonit na stranu pasivnych snimacov. Mal som obdobie aktivne, potom pasivne, potom zasa aktivne a teraz to vyzera znovu za pasivne. :)

Zaujimal by ma kobylkovy humbucker, ktory nema moc basov, ma viac vysok ale nie moc. Ma pekny cisty zvuk, ale je dobre citatelny pri velkom skresleni.

Zatial ma zaujal DiMarzio D Sonic, ale moc som sa o nom zatial nedozvedel. Nema s nim niekto osobnu skusenost?

D-Sonic pouziva napriklad aj Petrucci, ma dobry skresleny zvuk aj cisty, takze by si nemal spravit chybu ak si ho kupis. Inak na stranke DiMarzio je ku skoro kazdemu snimacu aj par zvukovych ukazok (v zalozke Sound) a je tam aj popis kolko basov, stredov, vysok ktory snimac ma (netusim ako to meraju :), ale mozno ti ta informacia pomoze). Ja som teraz osobne zvedany na D-Activator, nedavno mi dosli aj neck aj bridge verzia, tak to chcem vyskusat v nejakej gitare.
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #7 kedy: 04. November , 2008, 17:52:04 »

podla mna standardne dobry na vsetko okolo gainu je paf pro.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
udry
Hosť
« Odpoveď #8 kedy: 04. November , 2008, 17:59:42 »

Ano, je to sranda, ale ked hram neskreslene a malo skreslene veci, tak sa musim viac priklonit na stranu pasivnych snimacov.
K takemu poznaniu som dospel aj ja. Na zdravie!
Zaznamenané
mcmaros
stály hosť

Max for President!

« Odpoveď #9 kedy: 04. November , 2008, 21:23:13 »

daj si ten co ma gilbert

Ja nechem byt Gilbert. Ale Gilbert ma v gitarach kadeco.
Zaznamenané

mcmaros
stály hosť

Max for President!

« Odpoveď #10 kedy: 04. November , 2008, 21:36:36 »

D-Sonic pouziva napriklad aj Petrucci, ma dobry skresleny zvuk aj cisty, takze by si nemal spravit chybu ak si ho kupis. Inak na stranke DiMarzio je ku skoro kazdemu snimacu aj par zvukovych ukazok (v zalozke Sound) a je tam aj popis kolko basov, stredov, vysok ktory snimac ma (netusim ako to meraju :), ale mozno ti ta informacia pomoze). Ja som teraz osobne zvedany na D-Activator, nedavno mi dosli aj neck aj bridge verzia, tak to chcem vyskusat v nejakej gitare.

Ja som tie nahravky popocuval, ale s mojim smetiskom to bude hrat aj tak inac. Skor ma zaujimalo, ci ho niekto neskusal a aky ma na neho nazor. Tie D Activator maju pisane moc vysok. Do krkovej pozicie by sa mi to mozno lubilo. Nemam rad moc basov.
Daj vediet potom ako hraju. Žmurk
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #11 kedy: 04. November , 2008, 21:48:51 »

PAF PRO, SH-4, BILL LAWRENCE
Zaznamenané
cutaj
pravidelný návštevník
Príspevkov: 175

« Odpoveď #12 kedy: 05. November , 2008, 07:21:22 »

doporucujem D-sonic , urcite budes spokojny  Žmurk
Zaznamenané
mcmaros
stály hosť

Max for President!

« Odpoveď #13 kedy: 05. November , 2008, 12:06:01 »

Odpisal mi chalanisko co ma Musicmana, ze nema az taky dobry cisty zvuk. Aspon jemu sa moc nepaci. Tak teraz neviem. :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #14 kedy: 05. November , 2008, 12:32:26 »

je to uplne jedno. kup si hocico a ked Ta to bude moc srat, predaj to a kup si ine hocico.
Zaznamenané
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.056 sekund, 22 otázok.