asdfg
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 04. November , 2008, 20:22:19 » |
|
praveze na basu to uz nestiha,ale hra pekne,gitara je na tom daleko hlasnejsia(ako vzdy)! ale pochybujem ze to na basu taka hlasnu skusku,to potom asi bez bubenika zazil som to osobne, kapela gitara, basa, bicie a on hral na tomto radiu - mal to naplno, ani to velmi nekreslilo, bolo ho normalne pocut na bedni 1x12"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 04. November , 2008, 20:23:46 » |
|
brat hraval na takomto na base, hlucnu skusku mu to v pohode utiahlo na tomto na base sak to muselo hrat jak cez stare radio to je na basu nepouzitelne v skosobni,no ja som hraval tiez iba na 50W lampovu hlavu ale mal som poriadny box a vseliake compressory a eq aby to bol zabijak
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 04. November , 2008, 20:25:44 » |
|
zazil som to osobne, kapela gitara, basa, bicie a on hral na tomto radiu - mal to naplno, ani to velmi nekreslilo, bolo ho normalne pocut na bedni 1x12"
ty mi chces povedat ze to nekreslilo sak to muselo byt nagainovane jak hovado,ja som mal doma taky zosik aj origos box a na basu nepouzitelne to som si mohol pichnut do stareho lampoveho radia a zvuk by bol cistejsi
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 04. November , 2008, 20:26:53 » |
|
ja na tom hravam basu na 212 bedni a na kapelu to nestaci,ale nekresli to.
Valla,basaci to pouzivaju a potvrdzujem ze to hra peknym zvukom,pouzitelne,len slabe...
ja som mal doma taku hlavu a kreslito to na 1*12" boxe nahraj ukazku som zvedavy ako to hrajavascript:void(0);
|
|
« Posledná zmena: 04. November , 2008, 20:27:36 od Valla »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 04. November , 2008, 20:33:09 » |
|
sak to mi je jasne ze v tvojich rukach to bolo napi*u a kreslilo to ked budem mat cim nahrat,nahram,to som uz pisal. a to s tym ze to bolo u brda a mne to sumi som nepochopil ale co akoze ze to bolo v mojich rukach tak to kreslilo?nechapem? ale vymen si tam co chces sak je to tvoje ked to dojebes tak napis
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 04. November , 2008, 20:35:06 » |
|
Pravdepodobne mal reprak s vyssou citlivostou, sam som sa tomu cudoval, ale niekolko mesiacov na tom v pohode hraval skusky. Valla: ano, chcem ti povedat ze to takmer nekreslilo (len mierne, tak prijemne, akurat na basu)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 04. November , 2008, 20:38:22 » |
|
kurna uz si aj ja musim na tento apec niekedy zahrat....vkuse mi niekto otlka o hlavu ake je to dobre....gratulujem ku kupe
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 04. November , 2008, 20:38:47 » |
|
Pravdepodobne mal reprak s vyssou citlivostou, sam som sa tomu cudoval, ale niekolko mesiacov na tom v pohode hraval skusky. Valla: ano, chcem ti povedat ze to takmer nekreslilo (len mierne, tak prijemne, akurat na basu)
ja pouzivam gitarovu 412 a ta ma malu citlivost? urcite ma vecsiu este nez 112
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 04. November , 2008, 20:40:25 » |
|
sak ze si vnutry nieco odjebal a vymenim a podam hlasenie ja som tam nemal co dojebat ty si myslis ze robim tyzden z lampami? ja som letoval a ty si este tahal umeleho kacera za sebou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 04. November , 2008, 20:42:41 » |
|
ja som tam nemal co dojebat ty si myslis ze robim tyzden z lampami? ja som letoval a ty si este tahal umeleho kacera za sebou dpc, hovoris jak 50 rocny foter...
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 04. November , 2008, 20:43:17 » |
|
dpc, hovoris jak 50 rocny foter... sak sranda musi byt
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 04. November , 2008, 20:43:36 » |
|
ja pouzivam gitarovu 412 a ta ma malu citlivost? urcite ma vecsiu este nez 112 trepes voloviny teraz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 04. November , 2008, 20:44:55 » |
|
trepes voloviny teraz
no byt tebou by som si isty nebol
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 04. November , 2008, 20:49:35 » |
|
to casto no vy hovorite ako by ste postavili 100vky aparatou a secko viete respekt mam pred vami
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 04. November , 2008, 20:52:08 » |
|
no vy hovorite ako by ste postavili 100vky aparato u a secko viete respekt mam pred vami ty si zakladas ale len na tom ze stavias aparaty...a kua ani to napisat nevies po slovensky...pise sa aparato v
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
|