Valla
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 04. November , 2008, 20:55:16 » |
|
ty si zakladas ale len na tom ze stavias aparaty...a kua ani to napisat nevies po slovensky...pise sa aparatov
ale tu nejde o slovensky jazyk ten mam tazko v p..... ja ked pisem tak nerozmyslam co tam mam dat lebo mi to je jedno nemam cas vypisovat gramaticky upravene a nejde o aparaty.........
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 04. November , 2008, 20:56:07 » |
|
ale tu nejde o slovensky jazyk ten mam tazko v p..... ja ked pisem tak nerozmyslam co tam mam dat lebo mi to je jedno nemam cas vypisovat gramaticky upravene a nejde o aparaty......... no vsak ked je tebe jedno ze si o tebe budu ludia mysliet ze si neandertalec ze nevies ani pisat tak prosim
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 04. November , 2008, 20:59:10 » |
|
co akoze mas proti Matovy? ked sa mi paci jeho muzika tak co? akoze? je to moja vec co o nom napisem ty vobec nevies o com to je cele ked sa mi paci basa aka sa mi paci je to tiez moja vec
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 04. November , 2008, 21:00:21 » |
|
no vsak ked je tebe jedno ze si o tebe budu ludia mysliet ze si neandertalec ze nevies ani pisat tak prosim ja mam vpici co si ludia tu na fore myslia,ja si tiez myslim o niektorych svoje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 04. November , 2008, 21:03:08 » |
|
jake nerealne veci pisem? ty si myslis ze secko je jak z ucebnice? alebo co?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 04. November , 2008, 21:03:51 » |
|
ja mam vpici co si ludia tu na fore myslia,ja si tiez myslim o niektorych svoje vsak ja som to nemyslel len na fore... aj pisany prejav je totiz tvoja vizitka, ale tak nebudem moralizovat...
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 04. November , 2008, 21:04:51 » |
|
vsak ja som to nemyslel len na fore... aj pisany prejav je totiz tvoja vizitka, ale tak nebudem moralizovat... ty si myslis ze takto pisem aj na papier?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 04. November , 2008, 21:05:47 » |
|
ty si myslis ze takto pisem aj na papier? tak vies, ja usudzujem len z toho ako pises tu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 04. November , 2008, 21:12:19 » |
|
co ako ze ze som napisal co si myslim? najlepsi slovensky spievajuci gitarista je Mato Durinda,nepoznam nikoho kdo vie tak spievat a pri tom hrat jak hovado
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 04. November , 2008, 21:12:33 » |
|
tak vies, ja usudzujem len z toho ako pises tu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 04. November , 2008, 21:18:26 » |
|
no byt tebou by som si isty nebol dobre, takze este raz. toto si napsal: ja pouzivam gitarovu 412 a ta ma malu citlivost? urcite ma vecsiu este nez 112 co ma spolocne konfiguracia reprakov v bedni s citlivostou reproduktora? porovnavas dve absolutne rozlicne a neporovnatelne veci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 04. November , 2008, 21:23:11 » |
|
dobre, takze este raz. toto si napsal: co ma spolocne konfiguracia reprakov v bedni s citlivostou reproduktora? porovnavas dve absolutne rozlicne a neporovnatelne veci
ty neberes citlivost jedneho repraka v bedni ale celu citlivost bedne ktora sa da vypocitat ked mas v boxe jeden reprak o citlivosti 97dB tak ma ten box iba 97dB ale ked mas v boxe tie rapraky 4 tak ta citlivost je vecsia to mi prikivnu seci co sa vyznaj v zvukovej aparatute a elektronike tek neviem kdo trepe
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 04. November , 2008, 21:32:02 » |
|
a aka je potom vysledna citlivost bedne so 4 reprakmi, ktore maju 97 dB?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 04. November , 2008, 21:45:05 » |
|
Vsak rovnaka, lebo vykon sa deli medzi jednotlive repraky. Ale moze sa zdat hlasnejsie, ze viac vzduchu sa hybe, neviem. Nemal som vedla seba 1x12" a 4x12" s rovnakymi reprakmi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 04. November , 2008, 21:49:28 » |
|
Vsak rovnaka, lebo vykon sa deli medzi jednotlive repraky. Ale moze sa zdat hlasnejsie, ze viac vzduchu sa hybe, neviem. Nemal som vedla seba 1x12" a 4x12" s rovnakymi reprakmi.
presne tak...pocitovo je ta citlivost vyssia, ale v skutocnosti je rovnaka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|