brko
|
|
« Odpoveď #120 kedy: 08. Marec , 2011, 14:04:08 » |
|
Scratchplate bude vo ciernom caji cely den zajtra, potom ide do rury na 10 min..... Kto robi airbrush BTW? chcem hendrix emblem aby to bolo jasne o com ide.
jak dopadol teda ten pickguard . daj fotku . zaujima ma co to spravi . caj a rura
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #121 kedy: 08. Marec , 2011, 15:02:20 » |
|
jak dopadol teda ten pickguard . daj fotku . zaujima ma co to spravi . caj a rura
jj aj mna by to zaujimalo ci sa to oplati robit na squire
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #122 kedy: 08. Marec , 2011, 15:52:52 » |
|
jj aj mna by to zaujimalo ci sa to oplati robit na squire Nemal som ca na to - hlavne ze cely scratch plate je na hovno, chcem dam dat normalny 3-ply vintage.
|
|
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #123 kedy: 08. Marec , 2011, 22:59:43 » |
|
a budes ho varit a piect ? dufam ze hej . fest ma to zajima
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #124 kedy: 08. Marec , 2011, 23:06:15 » |
|
a budes ho varit a piect ? dufam ze hej . fest ma to zajima Nie celkom. Caj je na staining, rura iba tak na 220 na 10 minut asi na seasoning Stary trick co sme pouzivali este v divadle ked sme chceli rusted/vintage look s plechami aj s plastami. To je English trick - Americanos nevedia o tom lebo nepiju cierny caj s mliekom. tetley alebo PG tips su naj - Lipton je na hovno. Uz maju PG tips v Tescu myslim.
|
|
« Posledná zmena: 08. Marec , 2011, 23:06:42 od jaywalker »
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
ice:breaker
náhodný pocestný
Príspevkov: 118
Solid Guitar
|
|
« Odpoveď #125 kedy: 08. Marec , 2011, 23:18:21 » |
|
Nie celkom. Caj je na staining, rura iba tak na 220 na 10 minut asi na seasoning
Mozno sa spytam blbost, ale scratch plate na squier je plast nie ? Ked drbnes na 10 minut na 220°C to nebude z toho melted scratch plate ?
|
|
|
Zaznamenané
|
"blues je o slzach tecucich po licach ciganky ked ju zatvaraju za kradez a zneuzite dokladov na hyper uver !"
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #126 kedy: 08. Marec , 2011, 23:40:40 » |
|
Mozno sa spytam blbost, ale scratch plate na squier je plast nie ? Ked drbnes na 10 minut na 220°C to nebude z toho melted scratch plate ? :D:D tam stači len para z čajnika
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mesiah
|
|
« Odpoveď #127 kedy: 09. Marec , 2011, 21:07:36 » |
|
Tiež mám dojem že to nebude vintage picquard, ale bublanina starej matere
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #128 kedy: 09. Marec , 2011, 21:42:31 » |
|
Tiež mám dojem že to nebude vintage picquard, ale bublanina starej matere rura nebude zapnuta - to sa vypina ked uz je na 220, to je nieco ako cooling oven, postupne sa teplota znizue, a nie su bubbles. Inak asi pisem peach o' vinny, lebo si nepamatam ako sme to robili ftedy.... idem to zistit....
|
|
« Posledná zmena: 09. Marec , 2011, 21:43:02 od jaywalker »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ice:breaker
náhodný pocestný
Príspevkov: 118
Solid Guitar
|
|
« Odpoveď #129 kedy: 09. Marec , 2011, 21:50:29 » |
|
Daj potom prosim Ta vediet ... zaujima ma to
|
|
|
Zaznamenané
|
"blues je o slzach tecucich po licach ciganky ked ju zatvaraju za kradez a zneuzite dokladov na hyper uver !"
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #130 kedy: 15. Marec , 2011, 10:25:02 » |
|
ked zu mam veci von na spring cleaning:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #131 kedy: 15. Marec , 2011, 10:36:25 » |
|
Vidim ze este stale mas ten Kramer Pacer
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #132 kedy: 15. Marec , 2011, 10:38:32 » |
|
Vidim ze este stale mas ten Kramer Pacer No, vratila sa ako vzdy. Neplatici ma strasne potesia.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #133 kedy: 15. Marec , 2011, 10:52:28 » |
|
No, vratila sa ako vzdy. Neplatici ma strasne potesia.
ale ved to je dobre ze ju este mas, ja mam Kramer Baretta 1986, uz som sa ju tiez pokusal predat ale nastastie sa mi to este nepodarilo... super gitarka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #134 kedy: 05. Máj , 2011, 22:23:46 » |
|
New toy. Piezo je stary dobry Artec - nie tie cinske, pridal som midi Cez magicstomp so silent guitar patch ma velmy slusny acoustic sound. Len treba reverse headstock kneck a je to. :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|