proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 06. November , 2008, 14:55:54 » |
|
ty nas maly smetana!!!!!!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 06. November , 2008, 23:39:45 » |
|
Prilišná hlasitosť prostredia má trvalé následky na sluch, maximalné povolené hodnoty OSHA sú:
trvanie denne v hodinách/hlasitosť v dBA: 8h/90dB, 6h/92/dB, 4h/95dB, 3h/97dB, 2h/100dB, 1h a štvrť/102dB, 1h/105dB, polhodina/110dB, štvrťhodina a menej/115dB
takže podľa OSHA (the U.S. Government´s Occupational Safety and Health Administration) pomaly ale isto ohluchneš......to kde skúšate na štadióne.....
ty sa nejako vyznas v tej akustike normalne ti zavidim a to by som musel byt uz hluchy mama mi nechce dovolit kupit este jeden box lebo ze nam jebne dom a mna odvezu do pezinka
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 06. November , 2008, 23:41:37 » |
|
Ja odporúčam navštíviť ORL... pripadne psychiatra
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 06. November , 2008, 23:44:51 » |
|
Stale sa divim, ako tu vsetci pisu o tom, ake su dnes nepouzitelne 50w a 100w vintage hlavy atd. Ja som mal 50w Hiwatt a momentalne mam 100w a v skusobni mam obcas pocit, ze by som uvital este viac. Proste nech clovek ten akusticky tlak ozaj citi az v zaludku. Rozmyslam uz aj nad 200w variantou so 6 EL34, nech mam maximum headroomu. Pritom stare Hiwatty su asi najhlasnejsie aparaty, realne davaju citelne vyssiu hlasitost a su agresivnejsie ako ine ekvivalentne aparaty. Pritom to mam stale naplno vytocene. 50w ampy mi uz proste pridu prilis "tiche", 100w tak akurat, ale aj viac by som si vedel predstavit . Ved s tym sa v klude da hrat aj s kapelou v odhlucnenej miestnosti, pokial basak stiha iny gitarista ma nejaky ekvivalentne hlasny aparat a bubenik nema uplne mlandravy uder. Hlavne netreba stat hned pri bedni, ked clovek ustupi bokom a nasmeruje dobre bedne, je to parada ta masa zvuku ako do cloveka udiera. Absolutne nevidim problem mat vo vacsej skusobni pre gitaristov a basaka 100w fullstacky. Myslite, ze mi skor pomoze kupit si este jednu bednu? Pocul som ze to realne viac zvysi hlasitost a tlak ako aparat s vyssim vykonom. Popiste mi vase skusenosti s dvoma 4x12 a rozdielom v hlasitosti. toto je neco 100W je ti malo v skusobni vytocene na maximum bud si hluchy jak hovado alebo nastiv prislusny organ ;Dale ked chces poriadny tlak tak tebe je 2 boxi malo treba 6boxou a 3 100W hlavy a podlat si gitaru nech to tlaci
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 07. November , 2008, 09:48:13 » |
|
ty sa nejako vyznas v tej akustike normalne ti zavidim a to by som musel byt uz hluchy mama mi nechce dovolit kupit este jeden box lebo ze nam jebne dom a mna odvezu do pezinka ....ale nevyznám.....to mám v manuály aparátu.....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 07. November , 2008, 10:16:45 » |
|
Náš basák si teraz kúpil 500W warwick hlavu a k 4x10 Hartke boxu prikúpil ešte 1x15. Som si myslel, že sa okolo neho s mojou 50W lampou a 4x12 neuživím a budem musieť začať riešiť 100W a viac, ale v pohode to ide a stále som dostatočne nahlas. Dakedy až moc. A to hráme tvrdšiu muziku a netlačím to ešte "do plných".
|
|
« Posledná zmena: 07. November , 2008, 10:19:18 od Predator »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 07. November , 2008, 10:21:38 » |
|
Náš basák si teraz kúpil 500W warwick hlavu a k 4x10 Hartke boxu prikúpil ešte 1x15. Som si myslel, že sa okolo neho s mojou 50W lampou a 4x12 neuživím a budem musieť začať riešiť 100W a viac, ale v pohode to ide a stále som dostatočne nahlas. Dakedy až moc. A to hráme tvrdšiu muziku a netlačím to ešte "do plných".
Vitaj.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 07. November , 2008, 10:24:13 » |
|
Zdravím vás, som tu zasa, aj keď iba nakrátko. Som poslednou dobou zaneprázdnený, pustil som sa do viacerých vecí a času moc neostáva.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
the rocker
Hosť
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 02. December , 2008, 10:01:42 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 02. December , 2008, 10:03:55 » |
|
Cena super, len to uz je neskorsi kus z konca 70tych rokov len s 2 inputmi. Nemusi to byt na skodu, mali viacej preamp gainu. Ja mam radsej klasicke 4-diery.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 02. December , 2008, 10:23:42 » |
|
Krasny box.... taky raz budem mat vo svojom drevenom domceku, ked budem starky. Veru, krici z neho poriadny drsny rock.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 02. December , 2008, 10:24:22 » |
|
Krasny box.... taky raz budem mat vo svojom drevenom domceku, ked budem starky. len aby sa ti ten dreveny domcek nerozpadol potom ked to tam vyhulis naplno
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 02. December , 2008, 10:25:33 » |
|
sudiac podla fotky sa skorej rozpadne box, nez stihne vobec zahrat