Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
27. November , 2024, 11:45:01
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: M-AUDIO Fast Track  (Prečítané 4621 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
MMM
Hosť
« kedy: 19. November , 2008, 18:50:45 »

Zdravim Vas ludia, chcem sa opytat, ci niekto nahravate s touto zvukovkou z mixu a ako ste spokojni. Chcem ju pouzivat na tento ucel a nahravat viac stop po sebe. Aka je latencia a celkova kvalita zvuku? Je lepsie pouzit samostatny soft? Mam acustica mixcraft ale kupil som novy notebook a ten nema line in, takze to chcem riesit takto. Myslite ze je tato USB zvukovka vhodna? V tom mojom nahravacom programe chcem stopy editovat, ...len tak na spresnenie toho co chcem robit. Kazdemu dakujem za radu.
« Posledná zmena: 19. November , 2008, 18:52:44 od MMM » Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #1 kedy: 19. November , 2008, 19:11:18 »

ked pojdes z mixu do fast tracku tak tam budes mat len jednu stopu kde budes mat setko. si si isty ze chces toto?
Zaznamenané
MMM
Hosť
« Odpoveď #2 kedy: 19. November , 2008, 19:25:51 »

ked pojdes z mixu do fast tracku tak tam budes mat len jednu stopu kde budes mat setko. si si isty ze chces toto?

To chapem, ja by som vyuzival mix ako eq a fantom napajanie, ..ale zaujima ma to, ked nahram postupne povedzme, gotaru, vokali, bicie a pod., v akej je to kvalite a ci je na to vhodna tato zvukovka. Bicie budu zvucene do mixu a nahravane do jednej stopy.
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #3 kedy: 19. November , 2008, 19:28:39 »

To chapem, ja by som vyuzival mix ako eq a fantom napajanie, ..ale zaujima ma to, ked nahram postupne povedzme, gotaru, vokali, bicie a pod., v akej je to kvalite a ci je na to vhodna tato zvukovka. Bicie budu zvucene do mixu a nahravane do jednej stopy.

podla mna kvalita je vpohode v tom problem nevidim.....skor by som sa bal toho ze tie bicie nebudes moct upravovat hlasitosti ktore idu z jednodtlivych mikrofonov do mixu. Ja som to este nerobil ale tusim rasto tu uz o tom pisal ze je to sice ako predstave pekne ale v reale nepouzitelne. lebo to ze tebe sa budu zdat bicie samostnatne dobre ale s kapelou to bude ine. a potom to uz nebudes moct zmenit
Zaznamenané
MMM
Hosť
« Odpoveď #4 kedy: 19. November , 2008, 19:34:55 »

Vies mi este povedat ako to pojde s vistou? Pripadne, ci ten soft co je prilozeny za nieco stoji, alebo je acustica mixcraft na tom lepsie, ..ak ho teda poznas. Je to celkom jednoduchy soft, no dobre sa mi s nim pracuje.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #5 kedy: 19. November , 2008, 19:35:23 »

Bicie do 2 stop je nemozne nahrat podla sucastnych zvukovkych standardov, ale o tom je ina tema.

Rozhodne nepouzivaj mix na EQ a tahaj to rovno z inzertu, ked uz chces ten fantom.

Kusok si doloz a kup si taku, pri ktorej nebude mix kvoli fantomu potrebovat, Emu 0404, Fast Track Pro (aj ked s nou mam skor zle skusenosti) atd...
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #6 kedy: 19. November , 2008, 19:42:42 »

Vies mi este povedat ako to pojde s vistou? Pripadne, ci ten soft co je prilozeny za nieco stoji, alebo je acustica mixcraft na tom lepsie, ..ak ho teda poznas. Je to celkom jednoduchy soft, no dobre sa mi s nim pracuje.

ja uz ani neviem aky je k tomu soft.....ja pouzivam reaper a ten je super a je prakticky zadarmo. no a s Vistou ja neviem.....strasne zalezi na ovladacoch ake momentalne m-audio vypluje aspon ja mam tu skusenost. Na tvojom mieste by som si radsej tiez dosetril na nejaku lepsiu zvukovku ak chces nahravat zive bicie
Zaznamenané
MMM
Hosť
« Odpoveď #7 kedy: 19. November , 2008, 19:43:57 »

OK, a ak vyradim mix a pouzijem len zvukovku, postupne ponahravam stopy iba do vstupov zvukovky? Bicie pouzijem elektricke, nahravky maju sluzit len ako demo. Mikrofony pouzijem s vlastnym napajanim.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #8 kedy: 19. November , 2008, 19:47:06 »

Na to je tato karta ok volba, nie je moc draha a mozno to casom rozbehnes, tak kupis lepsiu. Alebo nerozbehnes, tak budes mat cvicitko na doma k pocitacu.
Zaznamenané

MMM
Hosť
« Odpoveď #9 kedy: 19. November , 2008, 20:13:27 »

No hadam to bude v pohode aj s instalaciou. Ved keby nie, skusim sa oratiti na vas, ak mozem. Zatial vam dakujem  Zdravíčko
Zaznamenané
MMM
Hosť
« Odpoveď #10 kedy: 24. November , 2008, 16:35:56 »

Zdravim vas, tak a mam to doma, no chcem sa spytat ako to treba instalovat, nemam vobec ziadnu skusenost a radsej sa vas spytam nech nieco nedoserem. Dakujem za kazdu jednu radu. Su tu 3 cd. pro tools,  usb driver soft, a dake live lite 6.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #11 kedy: 24. November , 2008, 16:46:39 »

Ak chces pouzivat multitrack podla vlastneho vyberu, tak len ten USB driver. The Pro tools je urcite len nejaka limited vec bez save, podobne aj ten A.... live lite6. Je to na A.. nie?
Zaznamenané

Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #12 kedy: 24. November , 2008, 16:50:17 »

Je to na A.. nie?

live lite moze byt iba ableton, nepochybuj :)
« Posledná zmena: 25. November , 2008, 00:23:42 od Zeck » Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
MMM
Hosť
« Odpoveď #13 kedy: 24. November , 2008, 17:09:02 »

Takze som nainstaloval usb driver a skusil zapojit mikrofon. Nahral som jednu stopu a do nej skusil nahrat druhu, pricom prva hra ako playback pri nahravani druhej, ale akonahle ju nahram a pustim je tam posun medzi prvou a druhou stopou cca 1/3 sekundy.  ?§!.
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #14 kedy: 24. November , 2008, 17:12:05 »

Takze som nainstaloval usb driver a skusil zapojit mikrofon. Nahral som jednu stopu a do nej skusil nahrat druhu, pricom prva hra ako playback pri nahravani druhej, ale akonahle ju nahram a pustim je tam posun medzi prvou a druhou stopou cca 1/3 sekundy.  ?§!.

ASIO mas nastavene? musis to vybrat v nastaveniach multitracku ktory puzivas. aky pouzivas?
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.119 sekund, 24 otázok.