jaywalker
|
|
« kedy: 23. November , 2008, 15:45:44 » |
|
len rychlovka - nasiel som stary zlomeny stojan na mikrofon v pivnici, po 15 minutami som mal novy stojan na acoustic/mandolin/hocico. Uplny debilne jednoduchy princip: Funguje a drzy zatial, pouzivam to na slavika v sobotu ked musim hrat electric aj acoustic v jednej pesnickej!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 23. November , 2008, 17:51:00 » |
|
Uz je to krajsie trochu - pridal som drziak na kabel, zvisky koberca a chrome tape co som nasiel na zemi: dokoncim to zajtra ak bude cas. Je to ovela lacnejsie ako moj stary gracie stand, ale drzi lepsie a nie je iba na acoustic geeetar
|
|
« Posledná zmena: 23. November , 2008, 17:54:06 od jaywalker »
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538
Human
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 23. November , 2008, 17:55:46 » |
|
Veľa ľudí to asi nepoužíva, možno tak Malmsteen, ale ten nech sa radšej drží el. gitary. Ty to kde(načo) používaš?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 23. November , 2008, 17:58:07 » |
|
pises, ze si to mal hotove za 15 min, ale neskor pises, ze zajtra dokoncis si vynalezca
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 23. November , 2008, 17:58:46 » |
|
S kapelou hrame vseliake veci, vzdy mame podium a nemam to rad ked musim pouzivat acoustic simulator furt. na co???
Pusti markizu v sobotu vecer a uvidis v priamom prenose!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 23. November , 2008, 17:59:55 » |
|
pises, ze si to mal hotove za 15 min, ale neskor pises, ze zajtra dokoncis si vynalezca no, dobre, ale bolo skarade..... tak....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 23. November , 2008, 18:00:41 » |
|
no, dobre, ale bolo skarade..... tak....
jasne, ale dobre Ti to mysli a vyzera to solidne, gratulujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538
Human
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 23. November , 2008, 18:02:29 » |
|
Čo všetko robíš? Viem že efekty, stojany a nebodaj aj gitary alebo zosilňovače? Šikulka si, kutil ale nie kutyil sro. To je EP-9 na obrázku, nie?
|
|
« Posledná zmena: 23. November , 2008, 18:14:59 od Rišo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 23. November , 2008, 18:29:12 » |
|
Čo všetko robíš? Viem že efekty, stojany a nebodaj aj gitary alebo zosilňovače? Šikulka si, kutil ale nie kutyil sro. To je EP-9 na obrázku, nie? ja sa nudim doma lebo som chory, tak hladam riesenie..... je to EP-7. r.c. 666 s podpisom.
|
|
« Posledná zmena: 23. November , 2008, 18:39:31 od jaywalker »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 23. November , 2008, 18:55:08 » |
|
Aby ti syn ten podpis nevygumoval -že tato tam to bolo špinavé Ako v seriali MONK.Videl u jednoho basketbalovu loptu s podpisom Jordana a pekne ho zotrel-toho majitela skoro porazilo John krásne sa nudíš.
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 23. November , 2008, 19:24:06 » |
|
este pridam pick holder a capo holder myslim - logicke. Taky stojany su super do studia ak nahravas s mikrofonom a nie di - a este ak mas problemy stat 12 hodin v studiu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 05. December , 2008, 19:29:54 » |
|
Novinka. Drzal fajn na Slavika, ale chcem este aby sa dal do predu a do zadu trochu. Chalani na slavika sa pitali na to ci sa da tak nech sa paci: Pridal som taky universal mechanismus: vysledky: Este som nasiel stary straplock doma, tak...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|