RobG
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 23. November , 2008, 21:46:22 » |
|
Mario..tajomstvo najväčších ampov je to že hrajú presne v tom pásme kde majú...Recto box hrá dobre s Recto Ampom...bol som minule na koncert Sunrise Avenue, obaja tam mali Recto zostavy a dosť tenučký zvuk, nejaká divná predkapela tam mala JCM900 MARSHALL a aj keď šíce moc nehrali, zvuk bol o triedu lepší...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 23. November , 2008, 21:46:51 » |
|
no asi by som si to vyskusal, lebo ospevujes ako popici ten JSX hra, ale vlastne potrebujes zmenit box. tak to tak popici nehra, alebo ako? odkial beries istotu ze pri vymene to bude hrat lepsie? Hra to maximalne PPC, skusal som s roznymi boxy. Precitaj si v teme Peavey JSX, co som tam napisal. A na 10000000000000 % viem, ze pri inom boxe to bude hrat inak. Pri INOM, neznamena, ze len pri tychto dvoch. BTW box je velmi dolezity na vysledny zvuk, tak ako aj kazda "blbost" v celom signalovom retazci. A to, ze chcem zmenit box, neznamena, ze musi hrat aparat napicu. Precitaj si uvod tejto temy.
|
|
« Posledná zmena: 23. November , 2008, 21:48:50 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 23. November , 2008, 21:51:33 » |
|
Minule som sa bavil s Dejvom, on používa j JCM800 2204 box Fender 5150 III a strašne si to chváli, že je to supe, to plánujem tiež vyskúšať...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 23. November , 2008, 21:54:40 » |
|
Hra to maximalne PPC, skusal som s roznymi boxy. Precitaj si v teme Peavey JSX, co som tam napisal. A na 10000000000000 % viem, ze pri inom boxe to bude hrat inak. Pri INOM, neznamena, ze len pri tychto dvoch. BTW box je velmi dolezity na vysledny zvuk, tak ako aj kazda "blbost" v celom signalovom retazci. A to, ze chcem zmenit box, neznamena, ze musi hrat aparat napicu. Precitaj si uvod tejto temy. precitaj si co pisem:-) pisem POPICI, nie napicu. jasne ze box je dolezity, to mne rozpravat nemusis, len ako vies ze ti to hra skvelo ked vlastne laborujes s boxom, ktory je ako sam tvrdis velmi dolezity. mne ked hra nieco maximalne PPC, tak nemam za potreby riesit nic okrem toho v akom tricku budem hrat. to mi nejde do hlavy - neber to ako rypanie
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 23. November , 2008, 21:55:53 » |
|
Sice sa do toho nevyznam, ale kup si Mesa Recto box a budes spokojny. Hram na momentalne cez 6505+ a k tomu Mesa Recto boxy a podla mna to hra dobre.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 23. November , 2008, 21:57:58 » |
|
precitaj si co pisem:-) pisem POPICI, nie napicu. jasne ze box je dolezity, to mne rozpravat nemusis, len ako vies ze ti to hra skvelo ked vlastne laborujes s boxom, ktory je ako sam tvrdis velmi dolezity. mne ked hra nieco maximalne PPC, tak nemam za potreby riesit nic okrem toho v akom tricku budem hrat. to mi nejde do hlavy - neber to ako rypanie No ved OK, neberiem. Ale mne ide o inu farbu boxu, preto chcem iny box. Uviedol som, ze chcem viac, ako standardny zvuk Marshall boxu. A preto som si isty, ze bedne ako napr. Mesa, Orange,... mi budu viac vyhovovat, cize pre mna budu lepsie ako nejaky Marshall box. - TO je hlavny dovod, preco chcem iny box.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 23. November , 2008, 21:58:44 » |
|
podla mna hra vzdy najlepsie znacka hlava znacka box....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 23. November , 2008, 22:00:01 » |
|
No ved OK, neberiem. Ale mne ide o inu farbu boxu, preto chcem iny box. Uviedol som, ze chcem viac, ako standardny zvuk Marshall boxu. A preto som si isty, ze bedne ako napr. Mesa, Orange,... mi budu viac vyhovovat, cize pre mna budu lepsie ako nejaky Marshall box. - TO je hlavny dovod, preco chcem iny box. tak to potom je najlepsia rada skusat, lebo mozno ti sadne uplne ina znacka ako je mesa ci orange.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 23. November , 2008, 22:00:56 » |
|
Sice sa do toho nevyznam, ale kup si Mesa Recto box a budes spokojny. Hram na momentalne cez 6505+ a k tomu Mesa Recto boxy a podla mna to hra dobre.
Semish, neuveris mi, ale cakal som, kedy napises presne toto, co si napisal. Bez akejkolvek znamky rypania. No rozmyslam aj nad tou kombinaciou, aku som pisal, ze 4*12 Orange a 2*12 Mesa. Alebo fakt mozno naopak... chce to vyskusat, co to da. Sam som velmi zvedavy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 23. November , 2008, 22:02:41 » |
|
tak to potom je najlepsia rada skusat, lebo mozno ti sadne uplne ina znacka ako je mesa ci orange.
Presne tak. Asi donesiem hlavu do BA.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 23. November , 2008, 22:10:41 » |
|
Semish, neuveris mi, ale cakal som, kedy napises presne toto, co si napisal. Bez akejkolvek znamky rypania. No rozmyslam aj nad tou kombinaciou, aku som pisal, ze 4*12 Orange a 2*12 Mesa. Alebo fakt mozno naopak... chce to vyskusat, co to da. Sam som velmi zvedavy. , neberiem to ako rypanie, v ziadnom pripade . Ja uz som stary a hlavne hluchy, takze by sa mali vyjadrit ini ludia ako to hra, ved niektori z fora boli aj na koncerte na ktorom som cez to hral. Kedze kazdy ma iny vkus, tak nebudem urcite niekoho nieco nahovarat, treba vyskusat a rozhodnut sa na zaklade svojho vkusu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 23. November , 2008, 22:17:42 » |
|
mne ako negitaristovi sa semishov zvuk (a vobec zvuk celeho rumburaxu) subjektivne pacil.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
tibor7
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 24. November , 2008, 22:16:10 » |
|
Mal som Marshall 6100 a k tomu box 1936 england , potom som si kúpil k tej hlave nový box 1960 G12-T75 ( asi už china) a ten som po dvoch týždňoch vrátil do muzikeru lebo sa mi vôbec nepáčil. Teraz mám Orange hlavu aj box 2x12 V30 síce poriadne ťažký ale zvuk je super a zmestí sa mi aj na zadné sedačky auta... Porovnával som aj s Mesou 2x12 - nemenil by som , ale zas že 4x12 Mesa k tomu pripojená to hrá jak sviňa - hovoril mi jeden Pražák.
|
|
« Posledná zmena: 24. November , 2008, 22:20:29 od tibor7 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gila
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 25. November , 2008, 07:09:10 » |
|
Mal som Marshall 6100 a k tomu box 1936 england , potom som si kúpil k tej hlave nový box 1960 G12-T75 ( asi už china) a ten som po dvoch týždňoch vrátil do muzikeru lebo sa mi vôbec nepáčil. Teraz mám Orange hlavu aj box 2x12 V30 síce poriadne ťažký ale zvuk je super a zmestí sa mi aj na zadné sedačky auta... Porovnával som aj s Mesou 2x12 - nemenil by som , ale zas že 4x12 Mesa k tomu pripojená to hrá jak sviňa - hovoril mi jeden Pražák.
presne..súhlasim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 25. November , 2008, 07:27:14 » |
|
nevymylsaj nechaj to tak ako je alebo si kup to čo k tomu patri,ja by som si si kupil 1960 t 75 marshall,to je podla mna najlepši box na svete.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|