Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 07:40:52
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Orange vs. Mesa - Boxy  (Prečítané 38128 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #105 kedy: 13. Júl , 2009, 10:06:54 »

vsak nam pusti, co ste nahrali, co takto z toho mame inak ?
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #106 kedy: 13. Júl , 2009, 10:07:00 »

inak je to pomerne casta kombinacia co tak pozeram.. orange box jeden gitarista a mesa box druhy gitarista
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #107 kedy: 13. Júl , 2009, 10:07:25 »

inak je to pomerne casta kombinacia co tak pozeram.. orange box jeden gitarista a mesa box druhy gitarista
Bulb 4ever !  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #108 kedy: 13. Júl , 2009, 10:08:53 »

vsak nam pusti, co ste nahrali, co takto z toho mame inak ?
Nemam tie tracky doma. A nakoniec kolko tu je znalcov, tak kazdy vie, ako hra taka Mesa a Orange.  :) Popiskujem si
 Bavím sa skvele
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #109 kedy: 13. Júl , 2009, 10:09:00 »

Ale ved ja nevravim, ze budem nahravat obe boxy naraz. Tu ide o variabilitu. Kde chcem mesu, tak dam mesu, kde Orange, Orange.  Na zdravie!
... a nakoniec ti producent alebo zvuk-indžineer povie: "" daj preč tie kramy,nahrame to cez Marshall""  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #110 kedy: 13. Júl , 2009, 10:09:06 »

:), nas gitarista Ondrik tiez chce vymenit Randall XL za Orange a ja mam Mesa boxy :), tak snad to bude hrat dokopy dobre.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #111 kedy: 13. Júl , 2009, 10:09:26 »

... a nakoniec ti producent alebo zvuk-indžineer povie: "" daj preč tie kramy,nahrame to cez Marshall""  Bavím sa skvele
Takeho kokotka producenta zial nepotrebujeme...  ha ha ha
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #112 kedy: 13. Júl , 2009, 10:11:41 »

Nemam tie tracky doma. A nakoniec kolko tu je znalcov, tak kazdy vie, ako hra taka Mesa a Orange.  :) Popiskujem si
 Bavím sa skvele

no ja nie som znalec... ale pustas tu hovadske chvalospevy a sofistikovane definicie, ako to znelo na nahravkych, tak si docela logicky nahlodal moju zvedavost, to je cele... :) to si kupoval novy ten Mesa box ? ci ?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #113 kedy: 13. Júl , 2009, 10:12:35 »

?
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #114 kedy: 13. Júl , 2009, 10:14:16 »

no ja nie som znalec... ale pustas tu hovadske chvalospevy a sofistikovane definicie, ako to znelo na nahravkych, tak si docela logicky nahlodal moju zvedavost, to je cele... :) to si kupoval novy ten Mesa box ? ci ?
Cudujem sa, ze Ta tie hovadske chvalospevy a sofistikovane definicie natolko rozrusili, ze az som nahlodal Tvoju zvedavost...
Ano, je to uplne novy box aj s potahom a kolieskami.  :)
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #115 kedy: 13. Júl , 2009, 10:15:16 »

.... jasne,šak " ja viem čo je najlepšie" a nebude mi do toho kecat producent alebo zvukar s XY-ročnymi skusenostami...  ha ha ha Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #116 kedy: 13. Júl , 2009, 10:16:07 »

Cudujem sa, ze Ta tie hovadske chvalospevy a sofistikovane definicie natolko rozrusili, ze az som nahlodal Tvoju zvedavost... ...

preco sa cudujes ? je divne, ze som sa pytal na nahravku, ked si pisal, ze ste to nahravali ? si ma odbil s tym, ze "kazdy je tu aj tak znalec" - no ja nie som, ale tak ked nemas, tak nemas, nic sa nedeje...  Na zdravie!
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #117 kedy: 13. Júl , 2009, 10:18:07 »

.... jasne,šak " ja viem čo je najlepšie" a nebude mi do toho kecat producent alebo zvukar s XY-ročnymi skusenostami...  ha ha ha Bavím sa skvele
No vies... pokial ide o producenta, ktory sa ma starat o skladbu, tak nech sa paci...
Ale zvuk si snad natocim taky, aky sa mi paci, pripadne aky sa hodi do skladby. Zasa niesom hluchy, aby som nepocul. Teraz sa bavime o konkretnych znackach.
Marshall je Marshall. Iste sa hodi do viacerych zanrov, no ja mam radsej modernejsie gitary v nahravkach.  Zdravíčko
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #118 kedy: 13. Júl , 2009, 10:21:09 »

preco sa cudujes ?...
No mna osobne by nikto nenalakal na hovadske chvalospevy a sofistikovane definicie. Pokial by sa mi zdalo to, co Tebe, tak by som tuto temu ignoroval z najvacsej dialky.   Žmurk  Na zdravie!
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #119 kedy: 13. Júl , 2009, 10:21:41 »

Marshall je Marshall. Iste sa hodi do viacerych zanrov, no ja mam radsej modernejsie gitary v nahravkach.  Zdravíčko

Marshall su vyborne boxy, ale len ak chce niekto mat ten typicky Marshall sound. Ako zvrhlost mi pride napriklad kombinacia ktoru som casto videl a nikdy sa mi nepacilo ako to spolu hra: Mesa hlava a Marshall box.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.097 sekund, 23 otázok.