rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #105 kedy: 13. Júl , 2009, 10:06:54 » |
|
vsak nam pusti, co ste nahrali, co takto z toho mame inak ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #106 kedy: 13. Júl , 2009, 10:07:00 » |
|
inak je to pomerne casta kombinacia co tak pozeram.. orange box jeden gitarista a mesa box druhy gitarista
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #107 kedy: 13. Júl , 2009, 10:07:25 » |
|
inak je to pomerne casta kombinacia co tak pozeram.. orange box jeden gitarista a mesa box druhy gitarista
Bulb 4ever !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #109 kedy: 13. Júl , 2009, 10:09:00 » |
|
Ale ved ja nevravim, ze budem nahravat obe boxy naraz. Tu ide o variabilitu. Kde chcem mesu, tak dam mesu, kde Orange, Orange. ... a nakoniec ti producent alebo zvuk-indžineer povie: "" daj preč tie kramy,nahrame to cez Marshall""
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #110 kedy: 13. Júl , 2009, 10:09:06 » |
|
, nas gitarista Ondrik tiez chce vymenit Randall XL za Orange a ja mam Mesa boxy , tak snad to bude hrat dokopy dobre.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #111 kedy: 13. Júl , 2009, 10:09:26 » |
|
... a nakoniec ti producent alebo zvuk-indžineer povie: "" daj preč tie kramy,nahrame to cez Marshall"" Takeho kokotka producenta zial nepotrebujeme...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #112 kedy: 13. Júl , 2009, 10:11:41 » |
|
no ja nie som znalec... ale pustas tu hovadske chvalospevy a sofistikovane definicie, ako to znelo na nahravkych, tak si docela logicky nahlodal moju zvedavost, to je cele... to si kupoval novy ten Mesa box ? ci ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #113 kedy: 13. Júl , 2009, 10:12:35 » |
|
Takeho kokotka producenta zial nepotrebujeme... ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #114 kedy: 13. Júl , 2009, 10:14:16 » |
|
no ja nie som znalec... ale pustas tu hovadske chvalospevy a sofistikovane definicie, ako to znelo na nahravkych, tak si docela logicky nahlodal moju zvedavost, to je cele... to si kupoval novy ten Mesa box ? ci ? Cudujem sa, ze Ta tie hovadske chvalospevy a sofistikovane definicie natolko rozrusili, ze az som nahlodal Tvoju zvedavost... Ano, je to uplne novy box aj s potahom a kolieskami.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #115 kedy: 13. Júl , 2009, 10:15:16 » |
|
Takeho kokotka producenta zial nepotrebujeme... .... jasne,šak " ja viem čo je najlepšie" a nebude mi do toho kecat producent alebo zvukar s XY-ročnymi skusenostami...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #116 kedy: 13. Júl , 2009, 10:16:07 » |
|
Cudujem sa, ze Ta tie hovadske chvalospevy a sofistikovane definicie natolko rozrusili, ze az som nahlodal Tvoju zvedavost... ...
preco sa cudujes ? je divne, ze som sa pytal na nahravku, ked si pisal, ze ste to nahravali ? si ma odbil s tym, ze "kazdy je tu aj tak znalec" - no ja nie som, ale tak ked nemas, tak nemas, nic sa nedeje...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #117 kedy: 13. Júl , 2009, 10:18:07 » |
|
.... jasne,šak " ja viem čo je najlepšie" a nebude mi do toho kecat producent alebo zvukar s XY-ročnymi skusenostami... No vies... pokial ide o producenta, ktory sa ma starat o skladbu, tak nech sa paci... Ale zvuk si snad natocim taky, aky sa mi paci, pripadne aky sa hodi do skladby. Zasa niesom hluchy, aby som nepocul. Teraz sa bavime o konkretnych znackach. Marshall je Marshall. Iste sa hodi do viacerych zanrov, no ja mam radsej modernejsie gitary v nahravkach.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #118 kedy: 13. Júl , 2009, 10:21:09 » |
|
preco sa cudujes ?...
No mna osobne by nikto nenalakal na hovadske chvalospevy a sofistikovane definicie. Pokial by sa mi zdalo to, co Tebe, tak by som tuto temu ignoroval z najvacsej dialky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #119 kedy: 13. Júl , 2009, 10:21:41 » |
|
Marshall je Marshall. Iste sa hodi do viacerych zanrov, no ja mam radsej modernejsie gitary v nahravkach. Marshall su vyborne boxy, ale len ak chce niekto mat ten typicky Marshall sound. Ako zvrhlost mi pride napriklad kombinacia ktoru som casto videl a nikdy sa mi nepacilo ako to spolu hra: Mesa hlava a Marshall box.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|