Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 07:24:19
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Orange vs. Mesa - Boxy  (Prečítané 38102 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #120 kedy: 13. Júl , 2009, 10:22:08 »

Marshall su vyborne boxy, ale len ak chce niekto mat ten typicky Marshall sound. Ako zvrhlost mi pride napriklad kombinacia ktoru som casto videl a nikdy sa mi nepacilo ako to spolu hra: Mesa hlava a Marshall box.

Hlavne s Dualmi, ze ?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #121 kedy: 13. Júl , 2009, 10:22:13 »

No vies... pokial ide o producenta, ktory sa ma starat o skladbu, tak nech sa paci...
Ale zvuk si snad natocim taky, aky sa mi paci, pripadne aky sa hodi do skladby. Zasa niesom hluchy, aby som nepocul. Teraz sa bavime o konkretnych znackach.
Marshall je Marshall. Iste sa hodi do viacerych zanrov, no ja mam radsej modernejsie gitary v nahravkach.  Zdravíčko

neviem ci trosku nepleties funkciu producenta... ak si poviem, ze tento alebo tento chlapik chcem, aby mi vyprodukoval album, tak asi preto, ze poznam jeho pracu a suhlasim s jeho vysledkami. ked si ho teda zavolam, tak asi preto, ze mi ide o jeho zvukovo-aranzorsko-neviemaky nazor... ak ho mam mat za kokotka, ak mi nieco navrhne, tak som bol kokotko ja, ked som si ho zavolal, ci nie ?
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #122 kedy: 13. Júl , 2009, 10:23:36 »

No vies... pokial ide o producenta, ktory sa ma starat o skladbu, tak nech sa paci...
Ale zvuk si snad natocim taky, aky sa mi paci, pripadne aky sa hodi do skladby. Zasa niesom hluchy, aby som nepocul.
 ... no zvuk,čo si ty natočiš "na ucho",ešte neznamena,že bude v nahravke " O.K."...    Na zdravie! ale nechajme to tak,šak každy nech si robi,jak uzna za vhodné   Zdravíčko
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #123 kedy: 13. Júl , 2009, 10:23:39 »

neviem ci trosku nepleties funkciu producenta... ak si poviem, ze tento alebo tento chlapik chcem, aby mi vyprodukoval album, tak asi preto, ze poznam jeho pracu a suhlasim s jeho vysledkami. ked si ho teda zavolam, tak asi preto, ze mi ide o jeho zvukovo-aranzorsko-neviemaky nazor... ak ho mam mat za kokotka, ak mi nieco navrhne, tak som bol kokotko ja, ked som si ho zavolal, ci nie ?
Ano... keby som bol v USA, tak je to trosku ine, ako tu, kde su 2,3 producenti...
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #124 kedy: 13. Júl , 2009, 10:23:45 »

No mna osobne by nikto nenalakal na hovadske chvalospevy a sofistikovane definicie. Pokial by sa mi zdalo to, co Tebe, tak by som tuto temu ignoroval z najvacsej dialky.   Žmurk  Na zdravie!

vobec nerozumiem, co chces naznacit. je cudne, ze som bol zvedavy na Tvoje nahravky ?
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #125 kedy: 13. Júl , 2009, 10:23:49 »

Hlavne s Dualmi, ze ?  Bavím sa skvele

Presne :), je to dokopy hnoj, raz sme sa tak v studiu pokusali nahravat (davno, davno) a bolo to desne.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #126 kedy: 13. Júl , 2009, 10:24:49 »

Ano... keby som bol v USA, tak je to trosku ine, ako tu, kde su 2,3 producenti...

co s tym ma USA ? nemusim si volat ako producenta vobec nikoho predsa.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #127 kedy: 13. Júl , 2009, 10:25:03 »

... no zvuk,čo si ty natočiš "na ucho",ešte neznamena,že bude v nahravke " O.K."...    Na zdravie! ale nechajme to tak,šak každy nech si robi,jak uzna za vhodné   Zdravíčko
Ale ved samozrejme. Tymto sa uz dost dlho zaoberam, ako ma co zniet v nahravke. :)
V studiu som si nikdy "na ucho" zvuk nenatacat. Iny charakter zosnimania ako nazivo...ale to nam je snad vsetkym viac, nez jasne.  Na zdravie!
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #128 kedy: 13. Júl , 2009, 10:26:15 »

vobec nerozumiem, co chces naznacit. je cudne, ze som bol zvedavy na Tvoje nahravky ?
Nie. :)
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #129 kedy: 13. Júl , 2009, 10:27:24 »

co s tym ma USA ? nemusim si volat ako producenta vobec nikoho predsa.
Urcite, ale potom sa stazuju (hlavne mladsie kapely), ze preco im to tak zneje napicu vsetko...
Btw, okrem par slovenskych kapiel (mozno 4) tu ostatok fakt stoji za prd oproti zapadnejsim nahravkam a produkciam dosiek.  :) Ale to je tema sama o sebe...kaslime na to.  Na zdravie!
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #130 kedy: 13. Júl , 2009, 10:31:34 »

Urcite, ale potom sa stazuju (hlavne mladsie kapely), ze preco im to tak zneje napicu vsetko...
Btw, okrem par slovenskych kapiel (mozno 4) tu ostatok fakt stoji za prd oproti zapadnejsim nahravkam a produkciam dosiek.  :) Ale to je tema sama o sebe...kaslime na to.  Na zdravie!

mladsie kapely casto skorej nevedia hrat a robit veci, potom az na dalsom mieste maju nejake problemy so zvukom a to tiez najprv v ramci samotnej aranze a potom az nejakeho zvuku nahravky, ale to Ti neuveria, kym nebudu mat za sebou 10 rokov hrania... ale ty si natocis co treba, takze si v pohode  Na zdravie!
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #131 kedy: 13. Júl , 2009, 10:35:29 »

inak ja by som rad uz nejaku ukazku aspon s tym zoom H4 nahranu  Popiskujem si si to spominal ze to dobre nahrava a nic z toho.. stale len reci..
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #132 kedy: 13. Júl , 2009, 10:36:31 »

inak ja by som rad uz nejaku ukazku aspon s tym zoom H4 nahranu  Popiskujem si si to spominal ze to dobre nahrava a nic z toho.. stale len reci..
jj, nahrava ppc  Bavím sa skvele
Aj to Tvoje video je dobre vidiet...  ha ha ha
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #133 kedy: 13. Júl , 2009, 10:37:07 »

Marshall su vyborne boxy, ale len ak chce niekto mat ten typicky Marshall sound. Ako zvrhlost mi pride napriklad kombinacia ktoru som casto videl a nikdy sa mi nepacilo ako to spolu hra: Mesa hlava a Marshall box.

A opacne? Podla mna je Mesa box dosatocne univerzalny na vsetko.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
buro
stály hosť
Príspevkov: 754

http://sk-sk.facebook.com/people/Maros-Jurina/1544

« Odpoveď #134 kedy: 13. Júl , 2009, 10:38:17 »

Len ked si gitarista kupi mesu tak mu ostanu Eura uz len na take shity  ha ha ha Vies poradit nieco lepsie v podobnej cenovej kateghorii ?  Popiskujem si Planujem zmenu boxu, ale tak na mesu asi nebude dost Ečiek No hanbím sa..
Zaznamenané

Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.052 sekund, 23 otázok.