Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
01. November , 2024, 01:03:58
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: jaywalker's effects / amps and cool stuff  (Prečítané 55537 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #30 kedy: 15. Marec , 2009, 17:42:54 »

Pekny report :)
Zaznamenané

Tom70
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #31 kedy: 15. Marec , 2009, 18:22:06 »

Zaujialo ma nastavenie ekvalizeru na kombe. toto nastavenie pouzivas stale? Mam to iste kombo a potenciometre Bass a Trebla mam uplne naopak ako ty. Plus este ma stale zapnuty ten bright switch, aj ked neviem ci to realne nieco robi.
Zaznamenané
jaywalker
miestny štamgast
Príspevkov: 1531

« Odpoveď #32 kedy: 15. Marec , 2009, 18:44:36 »

Zaujialo ma nastavenie ekvalizeru na kombe. toto nastavenie pouzivas stale? Mam to iste kombo a potenciometre Bass a Trebla mam uplne naopak ako ty. Plus este ma stale zapnuty ten bright switch, aj ked neviem ci to realne nieco robi.

Treble switch funguje len na clean channel.
Na fotke su nastavenie co som pouzival ked som isiel priamo do comba, ale mal som aj vintage treble booster k tomu, tak neber to ze to tak mam furt.
 Mal som zvuk presne ako Clapton/beano woman tone (s 335kou).
 VC30 (na blues sound) je perfektny ale musis mat master volume skoro na maximum. treba combo nakrmit s treble boosterom alebo preampom, ma nenormalne headroom a neskresluje tak skoro ako AC30 napriklad.

Ten yamaha combo je soldano/yamaha prototype (ma asi 15 rokov) je 100 wattovi a mal som to na maximum, ale Laney VC30 na 2.5 hucal OVELA viac.
 Bol radost hrat s takym zvukom - organicky a prirodzene, presne co sme potrabovali prave vtedy.
Zaznamenané

Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
Tom70
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #33 kedy: 15. Marec , 2009, 21:58:11 »

Hej, to kombo je velmi podarene. V poslednom case hravam hlavne na telecastri cez voodoolab sprakle drive do VC-30 a celkom dobre si to rozumie.
Zaznamenané
jaywalker
miestny štamgast

« Odpoveď #34 kedy: 20. Marec , 2009, 09:29:21 »

dark analog ambienty - chcel som robit nieco co som este nepocul! vsetko live, chain: Tele comp, TS9 (low gain), pearl octaver, magicstomp pitch shifter (+7), 2 X DD3, magicstomp Dotted 8 delay + amps na full fkn volume aby som mal dark power amp drive:
Zaznamenané

Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
predator
Hosť
« Odpoveď #35 kedy: 20. Marec , 2009, 09:48:30 »

Tá akustika s lampovým ampom je ako napájaná? Lebo pochybujem, že z 9V baterky ...
Zaznamenané
jaywalker
miestny štamgast

« Odpoveď #36 kedy: 20. Marec , 2009, 09:53:49 »

Tá akustika s lampovým ampom je ako napájaná? Lebo pochybujem, že z 9V baterky ...

4 x AA. vydrzali 6 hodin no problem ked som nahraval, este ziju.

http://www.takamine.com/?fa=elec_cooltube

« Posledná zmena: 20. Marec , 2009, 09:55:25 od jaywalker » Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #37 kedy: 20. Marec , 2009, 11:41:02 »

Neslo by to fantomom?
Zaznamenané

jaywalker
miestny štamgast

« Odpoveď #38 kedy: 20. Marec , 2009, 11:48:01 »

Neslo by to fantomom?

Nie, nema input na phantom, a to je zbytocne. elektronka je 12AU7 a funguje na low voltage, skoro nic nezere.

http://www.takamine.com/?fa=elec_cooltube2
Zaznamenané

jaywalker
miestny štamgast

« Odpoveď #39 kedy: 20. Marec , 2009, 18:40:37 »

len pre info - vyuzil som prilezitost ked vsetko bolo prec aby som zvecil 'cubby hole' dnes, vsetko sa zmesti tam uz, ale chcem vediet ci neviete nahodou kde mozem kupit taky wall holdery, este mam 10 geeetar na ceste a uz nemam priestor. Poterebujem nieco ako warwick multistand co sa namontuje priamo na wallik.

Od teraz ked pridete na nastevu vsetci (FX freaks), manzelka hovori ze budeme len tam.
Zaznamenané

Sammko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 625

muck :-*

« Odpoveď #40 kedy: 21. Marec , 2009, 00:08:53 »

utulne  Popiskujem si
Zaznamenané

MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #41 kedy: 21. Marec , 2009, 01:19:08 »

Velmi utulne :)  to je len sklad, alebo ty tam si nuteny aj hrat ?
Zaznamenané

FALLGRAPP
jaywalker
miestny štamgast

« Odpoveď #42 kedy: 21. Marec , 2009, 08:47:55 »

Aj takto sa da setrit space:

A uz nemam bordel vobec. Neviem ako dlho......
Zaznamenané

jaywalker
miestny štamgast

« Odpoveď #43 kedy: 21. Marec , 2009, 12:12:21 »

Velmi utulne :)  to je len sklad, alebo ty tam si nuteny aj hrat ?

No hanbím sa.. nuteny som, maly uz je velky a nesmiem svicit v bedroome uz. Dam tam laptop a mozem nahravat so simulatorom v noci a s combom cez den ak chcem. najmensi studio na slovensku.
Zaznamenané

jaywalker
miestny štamgast

« Odpoveď #44 kedy: 26. Marec , 2009, 16:32:53 »

'LEFTOVER BOARD'
zvyski co nepouzivam casto - vsetko na boarde, hlavne na rock myslim - dunlop wah, BOSS CS-3, MD-2, CE-2 aBF-1 + passive stereo vol a nahradny magicstomp. da sa Na zdravie!

Ak budu rockove koncerty berem to zo sebou!  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.088 sekund, 22 otázok.