Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 15. Marec , 2009, 17:42:54 » |
|
Pekny report
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tom70
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 15. Marec , 2009, 18:22:06 » |
|
Zaujialo ma nastavenie ekvalizeru na kombe. toto nastavenie pouzivas stale? Mam to iste kombo a potenciometre Bass a Trebla mam uplne naopak ako ty. Plus este ma stale zapnuty ten bright switch, aj ked neviem ci to realne nieco robi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 15. Marec , 2009, 18:44:36 » |
|
Zaujialo ma nastavenie ekvalizeru na kombe. toto nastavenie pouzivas stale? Mam to iste kombo a potenciometre Bass a Trebla mam uplne naopak ako ty. Plus este ma stale zapnuty ten bright switch, aj ked neviem ci to realne nieco robi.
Treble switch funguje len na clean channel. Na fotke su nastavenie co som pouzival ked som isiel priamo do comba, ale mal som aj vintage treble booster k tomu, tak neber to ze to tak mam furt. Mal som zvuk presne ako Clapton/beano woman tone (s 335kou). VC30 (na blues sound) je perfektny ale musis mat master volume skoro na maximum. treba combo nakrmit s treble boosterom alebo preampom, ma nenormalne headroom a neskresluje tak skoro ako AC30 napriklad. Ten yamaha combo je soldano/yamaha prototype (ma asi 15 rokov) je 100 wattovi a mal som to na maximum, ale Laney VC30 na 2.5 hucal OVELA viac. Bol radost hrat s takym zvukom - organicky a prirodzene, presne co sme potrabovali prave vtedy.
|
|
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
Tom70
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 15. Marec , 2009, 21:58:11 » |
|
Hej, to kombo je velmi podarene. V poslednom case hravam hlavne na telecastri cez voodoolab sprakle drive do VC-30 a celkom dobre si to rozumie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 20. Marec , 2009, 09:29:21 » |
|
dark analog ambienty - chcel som robit nieco co som este nepocul! vsetko live, chain: Tele comp, TS9 (low gain), pearl octaver, magicstomp pitch shifter (+7), 2 X DD3, magicstomp Dotted 8 delay + amps na full fkn volume aby som mal dark power amp drive:
|
|
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 20. Marec , 2009, 09:48:30 » |
|
Tá akustika s lampovým ampom je ako napájaná? Lebo pochybujem, že z 9V baterky ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 20. Marec , 2009, 09:53:49 » |
|
Tá akustika s lampovým ampom je ako napájaná? Lebo pochybujem, že z 9V baterky ...
4 x AA. vydrzali 6 hodin no problem ked som nahraval, este ziju. http://www.takamine.com/?fa=elec_cooltube
|
|
« Posledná zmena: 20. Marec , 2009, 09:55:25 od jaywalker »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 20. Marec , 2009, 11:41:02 » |
|
Neslo by to fantomom?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 20. Marec , 2009, 11:48:01 » |
|
Neslo by to fantomom?
Nie, nema input na phantom, a to je zbytocne. elektronka je 12AU7 a funguje na low voltage, skoro nic nezere. http://www.takamine.com/?fa=elec_cooltube2
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 20. Marec , 2009, 18:40:37 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sammko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 625
muck :-*
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 21. Marec , 2009, 00:08:53 » |
|
utulne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 21. Marec , 2009, 01:19:08 » |
|
Velmi utulne to je len sklad, alebo ty tam si nuteny aj hrat ?
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 21. Marec , 2009, 08:47:55 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 21. Marec , 2009, 12:12:21 » |
|
Velmi utulne to je len sklad, alebo ty tam si nuteny aj hrat ? nuteny som, maly uz je velky a nesmiem svicit v bedroome uz. Dam tam laptop a mozem nahravat so simulatorom v noci a s combom cez den ak chcem. najmensi studio na slovensku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 26. Marec , 2009, 16:32:53 » |
|
'LEFTOVER BOARD' zvyski co nepouzivam casto - vsetko na boarde, hlavne na rock myslim - dunlop wah, BOSS CS-3, MD-2, CE-2 aBF-1 + passive stereo vol a nahradny magicstomp. da sa Ak budu rockove koncerty berem to zo sebou!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|