lacrosse
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 29. November , 2008, 17:10:11 » |
|
pekne pekne,gratulujem a vela radosti prajem ot: to je zivy pes ) ? pes je na dve tuskove...dokonca aj kaka aj cika..len howorit nevie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 29. November , 2008, 17:19:54 » |
|
cena u thomanna 1600 eur hlava 850 box. 73.000 slovenskych bez zlavy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matkosafko
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 29. November , 2008, 17:40:48 » |
|
pes je na dve tuskove...dokonca aj kaka aj cika..len howorit nevie
tak vyber tie baterky, lebo sa poserie ked to riadne vykuris
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 29. November , 2008, 18:45:11 » |
|
pekná mašinka, toľko kanálov, mne by sa asi zahmlievalo pred očami
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 29. November , 2008, 19:28:59 » |
|
Gratulujem. Viem, ze mas radosti, ako ja pred maturou plne gate. A nakoniec aj ja som nedavno kupil amp, takze zhruba viem, aku mas radost. Zaujima ma dalsia, resp. par dalsich veci: - pri prelampovavani aparatu zrejme budes musiet nieco predat... kedze 8 12ax7 + nejake tie 6l6 - pribliznu cenu by si mohol uviest ? asi som prehliadol, ak je niekde... s boxom samozrejme (nechce sa mi hladat po nete, sorry ) - nejake ukazky by sekli + ambient - aspon pol metra az meter od repro - bol by som ti vdacny - aaaa , zabudol som, ale dopisem... Dakujem za odpoved. Cenu?Ved všetci viete aký mal limit.Ale nepukajte závistou že to ma skoro za polovicu bežnej ceny Adam písal som a aj bol presvedčený že sa k tomuto aparátu dopracuješ.Aj som vedel ale nakolko si to zatial nechcel dať do placu tak som samozrejme mlčal.Gratulujem.Dufam že z toho čoskoro vydoluješ také zvuky ako Vadim Alebo približne také Je to najlepší aparát čo som za posledné roky počul-ale ked na nom hrá Vadim Ale aj ty si ho čoskoro ochočíš ked už budeš mat priestory.V tej kuchyni ho skus vytavit A máte po porceláne
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 29. November , 2008, 19:42:48 » |
|
Cenu?Ved všetci viete aký mal limit.Ale nepukajte závistou že to ma skoro za polovicu bežnej ceny ... ABSOLUTNE nemam potrebu pukat zavistou. Aj keby mu ho niekto dal zadarmo, tak by mi to bolo jedno. Pytal som sa cisto informacne, hoci je mi jasne, ze zlava bola. Dakujem Musicmanovi za uvedene ceny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 29. November , 2008, 19:53:28 » |
|
lacrosse - konečne aspoň vidno, že vyzeráš ako normálny chalan. To blbé foto z tvojho avataru mi už pekne lezie na nervy..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 29. November , 2008, 20:00:27 » |
|
lacrosse - konečne aspoň vidno, že vyzeráš ako normálny chalan. To blbé foto z tvojho avataru mi už pekne lezie na nervy.. vyzeram dost vysoko som si vsimol teraz na tych fotkach...a ten avatar je dobry podla mna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 29. November , 2008, 20:04:32 » |
|
ABSOLUTNE nemam potrebu pukat zavistou. Aj keby mu ho niekto dal zadarmo, tak by mi to bolo jedno. Pytal som sa cisto informacne, hoci je mi jasne, ze zlava bola. Dakujem Musicmanovi za uvedene ceny. Ved robím srandu.Aj zadarmo si zasluží lebo naozaj na sebe zodpovedne máká a napreduje. No nič.Idem kuknut slavika-Johna.Bude tam mat ten monumentálný pedalboard tak som zvedavý aké zvuky tam z toho bude mať možnost vydolovat.
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 29. November , 2008, 21:49:43 » |
|
preco? ..a scim si ma vies predstavit??? Presne toto mi sedi k tvojmu stylu, hlavne hraniu
|
|
« Posledná zmena: 29. November , 2008, 21:50:03 od kubo63 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 29. November , 2008, 23:58:58 » |
|
na co tam je tych 8 malych flasiek? congrats a nech hra...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 30. November , 2008, 09:00:30 » |
|
mozno keby tam bolo 8 velkych, tak by sa na tom uz dali obedy zohrievat, korekicami doladis (malo, stredne, velmi..)
|
|
« Posledná zmena: 30. November , 2008, 09:01:45 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 30. November , 2008, 13:30:17 » |
|
cim viac nanom hram tym je to lepsie a lepsie a viac sa mi to paci...napr vcera som to pustil ze hmm nic moc..a dneska ze ty kokos jaky zvuk .. a ako to znelo ked si to kupoval ? to musela byt uplna katastrofa, ked vcera ti to znelo ze nic moc
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 30. November , 2008, 14:57:16 » |
|
co mas ak sa smiem spytat?
Plexinu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 30. November , 2008, 15:48:26 » |
|
uprimne..kedf som si to skusal v obchode znelo to fajn..ale znicilo ma to az doma.. to je take klasicke pravidlo, ze v obchode vzdy vsetko vyzera a znie lepsie v tom obchode asi vzdy vedia navodi podmienky tomu, aby kazdy tovar vyzeral a znel super
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|