Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 06:28:39
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: adamova vybava  (Prečítané 27071 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #75 kedy: 28. Júl , 2009, 00:10:57 »

ano..tabako sunburst..taky ako ma slash z guns farebne..inac dnes som ta videl jak s jurom postavas pred skusobnou

tu gitaru som neskusal, ale to bol uz nejaky taky celkom slusny model od nich, nie ? daj si to zestelovat a mozte s Vadimom porovnat :) s Jurom z NR / Signature / exMandra ?

co Mata viedlo tu gitaru predat ani nie par tyzdnov od kupy ?
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #76 kedy: 28. Júl , 2009, 00:11:08 »

Hral som na nom. Treba na nom vymenit kobylku a komplet ho nastavit. Odporucam vymenu potakov a kondikov za RS Kit 500k, bude mat dynamickejsi a cistejsi zvuk.
« Posledná zmena: 28. Júl , 2009, 00:11:54 od Progrocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #77 kedy: 28. Júl , 2009, 00:12:27 »

Treba na nom vymenit kobylku...

to uz preco ? uz minuly Matov Greco mal nejake kobylove problemy... nechapem, v com maju problem ?
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #78 kedy: 28. Júl , 2009, 00:13:41 »

tu gitaru som neskusal, ale to bol uz nejaky taky celkom slusny model od nich, nie ? daj si to zestelovat a mozte s Vadimom porovnat :) s Jurom z NR / Signature / exMandra ?

co Mata viedlo tu gitaru predat ani nie par tyzdnov od kupy ?
juro sabela sa vola tusim...v no redemptention hral..alebo hra neviem..len som isiel autom okolo do skusobne...neviem ti pvoedat ci to je nieco velke od greca..ale mne osobne sa paci
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #79 kedy: 28. Júl , 2009, 00:14:38 »

...v no redemptention hral...

hra tam, chystaju vydat nejake songy...
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #80 kedy: 28. Júl , 2009, 00:15:01 »

to uz preco ? uz minuly Matov Greco mal nejake kobylove problemy... nechapem, v com maju problem ?
akurat som nanom menil struni..a neviem..ta cast cez co prestrkam struni mi vypadla..neviem ci to tak nema byt..a ta druha cast kde sa urcuje vyska strun sa rozmontuva uz len ked sa nato krivo pozrem..asi to je chyba..inac kde sa da zohnat rs kit a co to asi tak stoji?
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #81 kedy: 28. Júl , 2009, 00:16:38 »

akurat som nanom menil struni..a neviem..ta cast cez co prestrkam struni mi vypadla..neviem ci to tak nema byt..a ta druha cast kde sa urcuje vyska strun sa rozmontuva uz len ked sa nato krivo pozrem..asi to je chyba..inac kde sa da zohnat rs kit a co to asi tak stoji?

1. Ma to tak byt.
2. Tu: http://www.rsguitarworks.net/cms2/

Zozen si od nich sadu 50s wiring a daj si to cele nainstalovat.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #82 kedy: 28. Júl , 2009, 00:58:59 »

Hral som na nom. Treba na nom vymenit kobylku a komplet ho nastavit. Odporucam vymenu potakov a kondikov za RS Kit 500k, bude mat dynamickejsi a cistejsi zvuk.
inac neviem ci sa mi to len zda..ale mam pocit ze krkovy snimac hra ovela silnejsie ako kobylkovy...to tak tiez ma byt?..sorry ze sa pytam ale je to moj prvy lp
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
Gila
pravidelný návštevník
Príspevkov: 745

« Odpoveď #83 kedy: 28. Júl , 2009, 06:37:47 »

a neskorvi to zvuk gitary? niekde som cital ze zvukovo/charakterovo sa zmeni ten ton a ze je viac "vintage"
lebo vyzera to tak, ze tento tyzden budem mat novy lp a mozno ze by som to vyskusal...
Zaznamenané

. . .
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #84 kedy: 28. Júl , 2009, 07:04:05 »

a neskorvi to zvuk gitary? niekde som cital ze zvukovo/charakterovo sa zmeni ten ton a ze je viac "vintage"
lebo vyzera to tak, ze tento tyzden budem mat novy lp a mozno ze by som to vyskusal...

Zalezi od potakov. Ak tam mas 300k, tak skor odporucam vymenit. Pomoze to aj v tom, ze budes mat plynuly priebeh volume aj tonovej clony.
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #85 kedy: 28. Júl , 2009, 07:05:50 »

inac neviem ci sa mi to len zda..ale mam pocit ze krkovy snimac hra ovela silnejsie ako kobylkovy...to tak tiez ma byt?..sorry ze sa pytam ale je to moj prvy lp

Nema. Riesenie je jednoduche, znizuj si krkovy snimac dovtedy kym budu vyrovnane. Potom si uz dolad jednotlive srobiky, aby mali jednotlive struny rovnaku hlasitost. Ked chces sa mi ozvi cez sukromnu spravu a Ti to nastavim, lebo je fakt, ze ta gitara je hrozne nastavena.
Zaznamenané

yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #86 kedy: 28. Júl , 2009, 07:08:48 »

RS Kit v  Burny:
Zaznamenané
Srnac
pravidelný návštevník
Príspevkov: 322

« Odpoveď #87 kedy: 28. Júl , 2009, 08:37:27 »

Nema. Riesenie je jednoduche, znizuj si krkovy snimac dovtedy kym budu vyrovnane. Potom si uz dolad jednotlive srobiky, aby mali jednotlive struny rovnaku hlasitost. Ked chces sa mi ozvi cez sukromnu spravu a Ti to nastavim, lebo je fakt, ze ta gitara je hrozne nastavena.

Nevies mi odpovedat na otazku nad ktorou sa dlho cudujem???ze napriklad na mojom stratocastri ked si dam 10 struny, tak su, alebo mam pocit ze su tvrdsie ako ked tie iste struny nahodim na LP a hram na nom...Cim to je?
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #88 kedy: 28. Júl , 2009, 08:38:25 »

Nevies mi odpovedat na otazku nad ktorou sa dlho cudujem???ze napriklad na mojom stratocastri ked si dam 10 struny, tak su, alebo mam pocit ze su tvrdsie ako ked tie iste struny nahodim na LP a hram na nom...Cim to je?
...menzurou.
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #89 kedy: 28. Júl , 2009, 08:38:53 »

Menzurou, ktora je kratsia na LP. Ciastocne mozno aj tvarom krku.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.089 sekund, 23 otázok.