Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 04:33:02
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: adamova vybava  (Prečítané 27029 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #105 kedy: 28. Júl , 2009, 12:59:30 »

Mal som strat a aj LP, na oboch 10ny a na strate boli o dosť mäkšie... Ale inak používam na LP 11ky na štandard ladení Bavím sa skvele
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #106 kedy: 28. Júl , 2009, 13:02:16 »

si predstav ked uchopis lano aby bolo napnute na metrovej vzdialenosti a predstav si ho napnute na 10m vzdialenosti. ktorym lanom lahsie pohybes a s vacsiou amplitudou ?
Takto to je uplne logicke a mas pravdu akurat to desat metrove laco s pnutim rovnakym ako metrove bude hrat na ovela nizsej frekvencii, 10 krat nizsej, takze neviem podla akeho vzorca sa to rata, ale pnutie toho 10 metroveho lana musi byt priblizne 10krat vacsie aby znelo na rovnakej frekvencii ako to kratke. A tu je pes zakopany.
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #107 kedy: 28. Júl , 2009, 13:04:01 »

sak ano, som to prehnal aby to bolo jasne, ale ved potom ako je mozne, ze na strate, kde je menzura dlhsia su struny maksie ?
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #108 kedy: 28. Júl , 2009, 13:05:50 »

na LP ta bolia prsty viac, lebo je to kokotska gitara s nepraktickou kobylou, zvacsa ma clovek taky nejaky 'tvrdy' pocit pri hre a aj kvoli dohmatu to bude... na strate sa ti hra lepsie, lebo ti sedi lepsie do ruky proste.. ale pravdou ostava, ze na strate je pnutie vyssie a tym padom bude aj tuhsia struna.. na LP je kratsia menzura a bude to pnutie mensie, no aj tak to bude stale na pocit nepohodlne kvoli konstrukcii celeho nastroja a profilu krku.. ja som mal napriklad na vadimovom strate pocit prijemnejsej hry aj ked som citil hrube struny pod rukou, no na LP aj ked boli tensie, tak mi to nesedelo do ruky a mal som pocit ze sa viac namaham pri hre..
Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #109 kedy: 28. Júl , 2009, 13:06:36 »

sak ano, som to prehnal aby to bolo jasne, ale ved potom ako je mozne, ze na strate, kde je menzura dlhsia su struny maksie ?
To neni mozne pokial su tie gitary uplne rovnake a len menzura je ina. Ale tu sa jedna o uplne inu gitaru, takze tam vplyva kopa inych veci.
Alebo vskratke ten LP je na picu. Bavím sa skvele
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #110 kedy: 28. Júl , 2009, 13:11:37 »

To neni mozne pokial su tie gitary uplne rovnake a len menzura je ina. Ale tu sa jedna o uplne inu gitaru, takze tam vplyva kopa inych veci.
Alebo vskratke ten LP je na picu. Bavím sa skvele

prečo len TEN.. všetky sú napiču  Bavím sa skvele
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
pelko
miestny štamgast

« Odpoveď #111 kedy: 28. Júl , 2009, 13:13:44 »

ale aspon to má zvuk, ne jak tie lipové fošne  Bavím sa skvele
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #112 kedy: 28. Júl , 2009, 13:14:28 »

ako som pisal, na tuhost strun maju okrem menzury vplyv aj ine faktory. a tam je pes zakopany Žmurk
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #113 kedy: 28. Júl , 2009, 13:18:46 »

prečo len TEN.. všetky sú napiču  Bavím sa skvele
Vidis pre toto, nedaju si povedat... Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

I love my VHT!
marowak
Hosť
« Odpoveď #114 kedy: 28. Júl , 2009, 14:08:01 »

Krasa, toto som este nepocul  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele Bravooo
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast

« Odpoveď #115 kedy: 28. Júl , 2009, 14:16:14 »

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #116 kedy: 28. Júl , 2009, 14:20:52 »

no nic..zajtra to idem zaniest panovi nojzerovi nech sa mi nato pozre a poriadne vsetko nastavi ako ma byt...
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #117 kedy: 28. Júl , 2009, 14:21:43 »

a o mesiac az budes mat ten RS kit mu to budes niest zas ne? a ze 50 eur.. bum.. pockaj..  Bavím sa skvele
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #118 kedy: 28. Júl , 2009, 14:23:43 »

a o mesiac az budes mat ten RS kit mu to budes niest zas ne? a ze 50 eur.. bum.. pockaj..  Bavím sa skvele
snad nie Bavím sa skvele...alebo to dam spravit dejvovi do mady..snad bude lacnejsi a bude to vediet
« Posledná zmena: 28. Júl , 2009, 14:26:22 od lacrosse » Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #119 kedy: 28. Júl , 2009, 16:24:38 »

Mal som strat a aj LP, na oboch 10ny a na strate boli o dosť mäkšie... Ale inak používam na LP 11ky na štandard ladení Bavím sa skvele

Co to mate za Les Pauly?  ?§!.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.108 sekund, 23 otázok.