opossum
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 11. September , 2007, 11:33:31 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 13. September , 2007, 10:12:47 » |
|
Dik moc... ja ale nerobim s midi samplami ani programami ... jedine ze by som to... ale to sa mi nechce... najlepsie wav-y, nejaky drumkit (nech s tym mozem robit v renoise a pod. programoch)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 13. September , 2007, 12:45:37 » |
|
... mam dost skusenosti s robenim elektronickej hudby, takze nemam problem robit so samotnymi programami.
... ja ale nerobim s midi samplami ani programami ... myslel som, ze si pisal, ze mas dost skusenosti s robenim elektronickej hudby... no nic.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 13. September , 2007, 14:09:40 » |
|
Ved to je len slovicko.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533
Tiez znamy ako don corleone.
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 13. September , 2007, 23:23:30 » |
|
Dik moc... ja ale nerobim s midi samplami ani programami ... jedine ze by som to... ale to sa mi nechce... najlepsie wav-y, nejaky drumkit (nech s tym mozem robit v renoise a pod. programoch) www.google.com- acoustic drumpack. Vyhľadá ti asi tisíc linkov. Budeš mať z čoho vyberať.
|
|
|
Zaznamenané
|
RED DEBILS
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 14. September , 2007, 09:24:33 » |
|
heh ja som vedel ze sa na toto nejaky veteran ozve... nevadi: mat skusenosti s el. hudbou AND nerobit s MIDI sa vobec nevylucuje... dakujem za upozornenie na google, ja viem ze existuje, len fakt dobre samlple som zatial nenasiel, a uz ma nebavilo sa tym prehrabavat, stahovat 2Gigove packy a aj tak nic... aj tak dakujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 14. September , 2007, 10:02:56 » |
|
No by ma celkom zaujimalo, ake su to teda skusenosti s elektronickou hudbou, ale to je tvoja vec. Takisto by ma zaujimalo, co su to za skusenosti, ked ani nemas vychytane zvuky, ale to je tiez tvoja vec. Nepises, ci chces nieco free alebo nieco za peniaze. Ked free, tak ja som dlhsie pouzival sadu od tejto firmy: http://www.naturalstudio.co.uk/Oni medzitym trosku sprofesionalneli, takze ak chces cosi lepsie, tak si to mozes u nich aj kupit. Ak sa chces drzat komercnych produktov, tak je tu zalozena tema sample vs. zive nastroje (search), kde vlado hudec nechaval linky na firmy, ktore sa tomu venuju. Napriklad firma Native Instruments vyraba bici sampler Battery (urcite poznas). Jeho sucastou uz aj nejake bicie sady su, + Native Instruments ma v ponuke na predaj aj dalsich milion sad. Ale na toto je naozaj najlepsi google, lebo tych firiem, co sa tomu venuju je naozaj vela.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 14. September , 2007, 10:31:34 » |
|
Ten free kit sa z ich strany nejako vytratil. Link si tam síce nechali, ale dáva 404.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 14. September , 2007, 10:34:15 » |
|
palli no, dobré sample nezískaš free. Možno sa tam nejaké dobré nájdu, ale to je tak 2-5% a musíš sa tým prehrabať. Inak, nie je zlé sa naučiť robiť s MIDI, pretože potom si tie wavy môžeš vydolovať aj z hocijakej zvukovej banky hocijakého formátu. Dá sa to aj z toho .sf2 (linky, ktoré som ti dal) Všetko je to ale práca a čas, be z toho sa nepohneš a ťažko získaš od niekoho hneď presne to, čo potrebuješ. Musíš sa aj posnažiť ty...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 14. September , 2007, 10:44:47 » |
|
raz som potreboval specificky sampel rytmicaku do tvrdej muziky, na resamplovanie ziveho nie moc dobre odsnimaneho rytmicaku. tak som pozbieral doma vsetky mp3 podobneho zanru, asi 6 albumov a nakoniec som jeden volny rytmicak nasiel a s uspechom pouzil. takto sa daju najst aj kopaky, aj hajtky a to uz je vlastne zaklad sady. chce to iba cas. alebo vygooglit dobry komercny produkt a kupit si ho nejakym sposobom. viac nie je co poradit. Alto - s tymi natural studio sa to dalo ocakavat, ze takto skoncia . neni to tak davno, co ponukali nasamplovany free popici klavir, slusny jazz bass, 2 rozne bicie sady, nejake sample pololubovej gitary... holt, casy sa menia...
|
|
« Posledná zmena: 14. September , 2007, 10:45:58 od Rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 14. September , 2007, 11:30:50 » |
|
rastis: preco ten utocny akcent? my mame tusim nedorozumenie vo vyzname pojmu 'elektronicka hudba'. ja pod tym rozumiem hudbu, ktora je synteticka a nesnazi sa to zakryt, zniet zivo, nezalezi na pouzivani abstraktnych a nerealnych zvukov. v takomto zanri mam sample vyriesene (samozrejme ani zdaleka tak ako by som si predstavoval, aj TU je tazke zohnat vhodne sample). keby si nejakemu profikovi v tejto oblasti (to nie som ja, ja mam len skusenosti ) hovoril ze ma zvazit vyhody MIDI, tak to je jak keby si presviedcal fotografa s analogovou leicou o vyhodach digitalnej fotografie. teraz mi ale IDE o simulaciu ziveho nastroja (bicich) a pre takyto pripad nie som pripraveny. preto som Vas, drahi skuseni hosi chcel !!DRZO!! vyuzit ako filter a zjednodusit si cestu (keby som chcel kupovat sample tak sem nepisem).... ale ked nie, tak v poho, ja to nejak zvladnem. whatever, aj tak som tu nasiel mnoho inych vybornych informacii a vazim si vas inak keby predsa sa chcelo niekomu sem nieco zavesit, ja by som vas spomenul kebyze s tym vyhram grammy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 14. September , 2007, 11:43:54 » |
|
Pali,nemáš tošku zvláštnu požiadavku na GITAROVOM fóre?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 14. September , 2007, 11:47:45 » |
|
palii - to neni utocny akcent, ja som len trochu prekvapeny. ak niekto tvrdi, ze "ma skusenosti" a na druhej strane nema sajn o sf2, brani sa MIDI, je to zvlastne a jeden sa potom divi . v akom prostredi si robil doteraz ? uz som ti poradil - najdi si temu sample vs... , mrkni tie linky, vypocuj si ukazky a co sa ti bude lubi, to si kup alebo ujeb, pracu s p2p ti vysvetlovat fakt nebudem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jozef sivák
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 16. September , 2007, 11:39:01 » |
|
battery 3 neni co riesit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mrtWosh
okukávač
Príspevkov: 0
bassociopath
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 18. September , 2007, 13:33:33 » |
|
session drummer 2 v somarovi funguje celkom fajne.
stačí si spraviť komplet bicie v gp4, vyexportovať midi a to dať ako midi zdroj pre SD. prípadne rovno v programe upravovať mapu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|