Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
13. November , 2024, 07:52:00
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: BICIE???  (Prečítané 37024 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #75 kedy: 08. Október , 2007, 13:25:14 »

V tom battery 3 je fakt dobry pack...zide sa
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #76 kedy: 19. Február , 2008, 14:30:48 »

zozen si EZ drummer jednuduche so super zvukom, nebudes riesit niejake rozmiestnenia, bude to super buchat a strasne lahko a to ovlada

« Posledná zmena: 19. Február , 2008, 14:35:28 od Zakky » Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #77 kedy: 19. Február , 2008, 14:31:28 »

ako je najidealnejsie rozmiestnit jednotlive bubny???mam na mysli ze napr...hi hat viac do prava,kopak mierne do lava atd...

Škoda, že si svoju odpoveď najprv nepohľadáš v tom, čo sme tu už písali. Tvoja otázka je zodpovedaná tu: http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,61370.0.html
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #78 kedy: 19. Február , 2008, 14:46:58 »

da sa volne stiahnut?

volne nie ale nieje ani drahy, a torrenty asi tiez poznas Žmurk
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #79 kedy: 20. Február , 2008, 22:01:44 »

uz som si ho "kupil" v com spociva jeho idealnost???
a prosim vas kde mozem stiahnut sample bicich, ale nie len udery , tie mam..ale zisli by sa nejake prechody...da sa nieco take zohnat?

no  v tom ze tam mas vele paternov uz hotovych, aj prechody vsak si pozri tie dve videa co som nechal.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #80 kedy: 21. Február , 2008, 11:17:56 »

Toontrack EZDrummer. Ked mas za tym Claustrofobic, tak to uz su konkretne sample. Zakladna verzia ma v sebe aj nejaku tu zakladnu sadu samplov, takze je sebestacna.
Zaznamenané

opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #81 kedy: 21. Február , 2008, 12:57:47 »

páni, s Guitar Pro som nikdy nerobil, ale podla toho, čo sa tu píše, je to úzko špecializovaný soft, určený pre gitraristov. kto chce skladať hudbu pre celú kapelu alebo celý orchester, by mal v prvom rade zvládnuť probelmatiku MIDI všeobecne, a nie naopak, postupovať od špecializovaných produktov k všeobecne zaužívaným a konvenčným. Ak sa niekto naučí robiť v Piano Roll, alebo dokonca v Event Editore alebo Staff, a chápe princíp VST instrumentu, alebo princíp sampleru ako takého plus zoastavenie zvukových bankov v rôznych formátoch, tak nemôže maž problém. Potom stačí už len hľadať kvalitné sample vo formáte .wav a napchať ich do čohokoľvek, čo je na tento účel optimálne. ja robím bicie klasicky v Cakewalku, základ nahrávam cez MIDi klávesnicu, takisto brejky, došolícham ich myšou a zvuky si tam pchám také, aké sami pozdávajú v mojej databáze. Je to viac roboty, ale je tvorivejšia, ako používať hotové sady alebo hotové plug-iny. Sampzrejme to nevylučuje, že si také sady vyrobím sám, šité mne na mieru a mne podľa chuti. Základ je mať dostatok samplov a hlavne aspoň niekoľko vrstvové sample...viď stará téma....
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #82 kedy: 23. Február , 2008, 19:37:04 »

Skúste si niekdy Hydrogen ... je pre Linux, ale existuje aj Windows verzia. Má množstvo drumkitov (aj multisamplovaných) a plno vychytávok na humanizáciu, je jednoducho ovládateľný. Program je zadarmo a robí slušné bicie. Prikladám kratučkú ukážku.

* Test_drums.mp3 (825.75 KB - stiahnuté 169 krát.)
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #83 kedy: 23. Február , 2008, 20:20:33 »

Celkom ok. Nenasiel som ale nic o tom, ze by to fungovalo ako plugin.
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #84 kedy: 23. Február , 2008, 20:55:56 »

A načo? Nemá to zmysel, zbytočne zaťažovať mašinu. Do DAW sa pekne naimportuje *.wav (dá sa samozrejme pri extra nárokoch aj urobiť stopa pre každý nástroj zvlášť) a je to. Ale aj tu je možnosť, dá sa to pustiť cez jack server synchrónne s Ardourom.
« Posledná zmena: 23. Február , 2008, 20:56:55 od Predator » Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #85 kedy: 23. Február , 2008, 21:40:40 »

Takto ako pises je to tazkopadnejsie, ved to je jasne.
Zaznamenané

Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #86 kedy: 23. Február , 2008, 21:50:25 »

Hlavne ak vyexportuješ celú biciu stopu ako jeden *.wav, môžeš všetky bubny efektovať iba naraz. Žiadne oddelené efektovanie sa nekoná. Pomery už tiež nepomeníš, keď zistíš, že do skladby by sa ti hodili trochu inak ako zneli v editore. Ale v amatérskych podmienkach...prečo nie. Tiež som kedysi pár krát naklikal doprovod vo FL Studiu, vyexportoval, naimportoval do Adobe Audition a tam do nich dohral gitary. Dá sa.
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #87 kedy: 23. Február , 2008, 22:01:43 »

Ale keď ich nasekáš do extra stôp, nie je problém vôbec ... ono veľakrát stačí spraviť iba tri - kopák, rytmičák a zvyšok. To je taký rozumný kompromis a človek má možnosť s tými pomermi pohnúť bez nutnosti riešiť mix do trebárs 8 stôp. Ono práve ten kopák a rytmičák sú najpodstatnejšími vecami z bicích v mixe, lebo činely a vyššie ladené bubny furt prelezú, ale u kopáka a rytmičáka sa to odhaduje moc ťažko, ako to má byť presne v pomere k ostatným nástrojom.
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #88 kedy: 04. Máj , 2008, 10:07:29 »

Neviem už kde som to čítal, ale niekto písal že použil v svojej nahrávke automaticky vygenerované bicie.
O čo ide a ako to znie? viem že to bude asi riadna hovadina, ale tak za skúšku nič nedám keďže sa mi nechce hrať s profesionálnymi softami  Bavím sa skvele Na zdravie!
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #89 kedy: 12. Máj , 2008, 11:18:53 »

Mala ukazka co dokaze EZ drummer (Drumkit from hell)
par mesiacov dozadu som sa babral s kratkou ukazkou, tak to sem nacapim
Bicie som naklikal rucne v FLstudiu, okrem pomerov som na bicich nerobil nic (chcelo by to trochu kompresoru)

prva ukazka su cisto bicie, druha su bicie s basou (nejaky basovy plugin v FL studiu), tretia je komplet aj s gitarou (4 stopy, po 2 na kazdej strane, lampovy preamp+simulacia boxu)

akekolvek dojmy a postrehy su vitane

* EZ_drum.mp3 (399.18 KB - stiahnuté 168 krát.)
* EZ_drbass.mp3 (399.18 KB - stiahnuté 150 krát.)
* EZ_komplet.mp3 (498.02 KB - stiahnuté 168 krát.)
« Posledná zmena: 12. Máj , 2008, 11:19:38 od asdfg » Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.115 sekund, 22 otázok.