cubo
|
|
« kedy: 14. December , 2008, 11:55:44 » |
|
Caute... vcera som nahral po dlhom case zasa dalsiu svoju pesnicku... Solo je najprv tema refren a potom first take impro... Doprovodna gitara Amplitube 2, Solo Aradaz amp Green plus stipka delayu a reverbu... Bicie Addictive Drums... Gitara je moja nova Schecter Omen 6 Extreme... Mimochodom uplne poprdelna gitara za pouhych 9 klackov... link : http://www.edisk.sk/stahni/80221/brush.mp3_4.13MB.html
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
traktor
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 14. December , 2008, 12:44:08 » |
|
kua som myslel ze Schecter su drahsie , asi si aj ja jednu zadovazim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 14. December , 2008, 12:45:45 » |
|
Kubo pocuj, pekne Ta prosim, napis uplnu cestu signalu, ako si to nahraval. Diky moc. Aka gitara... atd...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 14. December , 2008, 12:54:48 » |
|
Kubo pocuj, pekne Ta prosim, napis uplnu cestu signalu, ako si to nahraval. Diky moc. Aka gitara... atd... JJ Taaakze... Gitara Schecter Omen 6 Extreme, Struny tupe Dadaria, kabel ten co som dostal ku tej Schectere taky bezny, M-Audio JamLab, citlivost naplno... V efektovom bine som mal najprv AradazAmp Green (Free VST plugin), vcelku vyknedleny... za nim nasledoval Kiesel Free Delay, ten mal vysoky feedback, vcelku dlhy delay, a nizky mix pomer. A nakoniec reverb Ambience, kde som troska pridal vysky v odrazoch a mix som dal len stipku... takze tak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 14. December , 2008, 12:57:01 » |
|
JJ Taaakze... Gitara Schecter Omen 6 Extreme, Struny tupe Dadaria, kabel ten co som dostal ku tej Schectere taky bezny, M-Audio JamLab, citlivost naplno... V efektovom bine som mal najprv AradazAmp Green (Free VST plugin), vcelku vyknedleny... za nim nasledoval Kiesel Free Delay, ten mal vysoky feedback, vcelku dlhy delay, a nizky mix pomer. A nakoniec reverb Ambience, kde som troska pridal vysky v odrazoch a mix som dal len stipku... takze tak Diky moc. Ja rozmyslam nad 7 od Schecter.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 14. December , 2008, 13:00:03 » |
|
Diky moc. Ja rozmyslam nad 7 od Schecter. tak to si uz druhy tu na fore aj kaolko sa zaujima o 7micku od Schecter ak si dobre pamatam Akoze mozem iba odporucit... Ta gitara hra uplne vynikajuco + krasne vyzera a aj spracovanie je na vysokej urovni... a za 9 klackov no nekup to
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 14. December , 2008, 13:02:18 » |
|
vyborneeeee aj zvuk sa mi lubi aj kompozicia.. neni o com.. trochen to sumi, ale to mam na haku absolutne najviac.. moj respekt.. aj technika, krasne vytahovacky, prijemne vibratka, vyborne sa to pocuva vdaka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 14. December , 2008, 13:06:51 » |
|
ten nazov je dost sranda :D fakt som si predstavil staru stetku nad poharom whiskey jak sa na seba kuka do zrkadla a rozmysla co s takym starym ksychtom bude dalej robit.. a nakonci si hodi slucku, ved preco nie..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 14. December , 2008, 13:56:00 » |
|
ten zvuk solo gitary je celkom dobry taky aky pouziva Gary. akurat je bez dynamiky simulacia. a ten sum v pozadi ten tam rusi inak dobre.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 14. December , 2008, 17:42:53 » |
|
ten zvuk solo gitary je celkom dobry taky aky pouziva Gary. akurat je bez dynamiky simulacia. a ten sum v pozadi ten tam rusi inak dobre. no ono ten sum je sposobeny zlou konstrukciou samotneho jamlabu, konkretne tym, ze je napajany cez usb, cize zo zdroja pocitaca, v ktorom je plno rusenia...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 16. December , 2008, 12:18:10 » |
|
lepsis sa gitaristicky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stagemaster
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 16. December , 2008, 14:37:05 » |
|
cauko, dobra vec, je super, ze hras po frazach, akurat sa musis viezt na vlne rytmu, nesmies dovolit, aby ovladal on Teba... a doprovod je takisto dolezity ako solo, resp. improvizacia, takze ho netreba zanedbavat a flakat... ale len tak dalej
|
|
« Posledná zmena: 16. December , 2008, 14:37:40 od stagemaster »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 16. December , 2008, 16:37:13 » |
|
lepsis sa gitaristicky.
Dikes cauko, dobra vec, je super, ze hras po frazach, akurat sa musis viezt na vlne rytmu, nesmies dovolit, aby ovladal on Teba... a doprovod je takisto dolezity ako solo, resp. improvizacia, takze ho netreba zanedbavat a flakat... ale len tak dalej Diky za rady, posnazim sa zlepsovat stale
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|