miso_kolo
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 16. December , 2008, 21:10:53 » |
|
chasi su robene na CNC, rezane laserom, farba komaxit vypalovacia, potlac sietotlacou... loga som tiez robil ja
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 16. December , 2008, 21:12:04 » |
|
chasi su robene na CNC, rezane laserom, farba komaxit vypalovacia, potlac sietotlacou... loga som tiez robil ja cena?
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 16. December , 2008, 21:13:20 » |
|
pri takychto kusovkach to som vsimvsudy vychadza na cca 2 tis, a to je len cista cena prace, ziaden zisk, nemam srdce zdierat chalanov, co sa snazia o dobru vec
|
|
« Posledná zmena: 16. December , 2008, 21:13:55 od miso_kolo »
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 16. December , 2008, 21:14:22 » |
|
pocuj tie paneli ako si robil?je to folia? a este sasi mas cim upravene?
ja tam nemam panely...tie popisy su priamo na chassis...robil mi ich sietotlacou "Miso_kolo". Takisto chassis su sprostredkovane cez "Misa_kola". Tymto mu dakujem za spolupracu. edit: vidim ze miso ma uz predbehol
|
|
« Posledná zmena: 16. December , 2008, 21:15:49 od jjaannkkoo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 16. December , 2008, 21:17:41 » |
|
ty obkednavaš šecko zo zahraničia tie sučiastky kde si nabral taku paradnu koženku a tie rohy fajne vedel by si mi vyrobit take loga to len nalepka alebo 3D z plastu ? mna by tiež zaujimalo či si sa vošiel do 15 papierov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 16. December , 2008, 21:17:50 » |
|
vyzera to super az na tie gombiky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 16. December , 2008, 21:18:43 » |
|
ja tam nemam panely...tie popisy su priamo na chassis...robil mi ich sietotlacou "Miso_kolo". Takisto chassis su sprostredkovane cez "Misa_kola". Tymto mu dakujem za spolupracu. edit: vidim ze miso ma uz predbehol aha normalne ti zavidim
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 16. December , 2008, 21:22:29 » |
|
je to normalne plast s potlacou navrchu, ale da sa to spravi aj tak, ze by bol cierny plast podklad a na tom druhy plast, rovnako hruby, takze by to bolo cele 3D...
cena tychto log je nizsia, tam sa da spravit dobra cena
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 16. December , 2008, 21:23:25 » |
|
len tak dalej! zvukovo sa to bude blizit asi k comu tieto zosiky a cim si sa nechal inspirovat pri praci, aneb schema je tvoj vlastny origos, alebo ide o kopiu s vychytavkami.. vela zdaru, toto obdivujem chlapi..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 16. December , 2008, 21:30:03 » |
|
len tak dalej! zvukovo sa to bude blizit asi k comu tieto zosiky a cim si sa nechal inspirovat pri praci, aneb schema je tvoj vlastny origos, alebo ide o kopiu s vychytavkami.. vela zdaru, toto obdivujem chlapi..
Snazim sa najst si vlastny zvuk..aspon z casti....zatial to robim podla poziadaviek ludi pre ktorych hlavu robim.....ta Cierna je Dual recto s mojmi modifikaciami....a Cervena je Soldano trocha pokrizene Mesou.
|
|
« Posledná zmena: 16. December , 2008, 21:30:24 od jjaannkkoo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 16. December , 2008, 21:32:17 » |
|
inac taketo hlavy sa neoplati robit hand made,lebo cena je vysoka a za tie prachy sa da kupit original kopia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 16. December , 2008, 21:40:10 » |
|
inac taketo hlavy sa neoplati robit hand made,lebo cena je vysoka a za tie prachy sa da kupit original kopia Mas z casti pravdu....ked chces aby ta hlava vyzerala aj hrala profi, tak ta cena aj tomu dopoveda.... Dalej to ale nebudem rozoberat, lebo sa tu strhne zase debata na 100 stran... Nikoho nenutim aby si dal u mna spravit hlavu...stale radsej poviem vsetky moznosti...odporucim popozerat poriadne inzeraty... a az ked je niekto presvedceny ze chce odomna...tak sa dohodneme... Je to moje Hobby, nekseftujem s tym!!!
|
|
« Posledná zmena: 16. December , 2008, 21:40:38 od jjaannkkoo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 16. December , 2008, 21:49:42 » |
|
Mas z casti pravdu....ked chces aby ta hlava vyzerala aj hrala profi, tak ta cena aj tomu dopoveda.... Dalej to ale nebudem rozoberat, lebo sa tu strhne zase debata na 100 stran... Nikoho nenutim aby si dal u mna spravit hlavu...stale radsej poviem vsetky moznosti...odporucim popozerat poriadne inzeraty... a az ked je niekto presvedceny ze chce odomna...tak sa dohodneme... Je to moje Hobby, nekseftujem s tym!!!
jasne ked ta to bavi tak neni zadny problem je to pravda lebo ceny suciastok su velmi drahe a v takomto chudobnom state sa to moc neoplati,sak sam dobre viem ako to je cele ja sa snazim robit hlavy aby vyzerali,hrali a neboli az tak velmi drahe prikladom je temova hlava co som mu robil naslo sa riesenie ktore vyzera dobre a hra dobre a je cenovo dostupne a jednoduche
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 16. December , 2008, 21:54:37 » |
|
pocuj daj foto z vnutra som velmi zvedavi hlavne na to
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pole
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 16. December , 2008, 22:34:56 » |
|
Teske to mas Musim aj ja uz daku hlavicku dokoncit Pocuj tie rohy (su take zapustene - zahnute donutra) neviem ako to opysat. Ale aspon na tie co som mal ja by som potreboval 24mm siroku dosku z ktorej by bola urobena bednicka pre hlavu. Inak by ten cicik rohu trcal. Ty mas tak tlste dosky? Alebo si tam daleste daku listu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|