koktavyalojz
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 01. Január , 2009, 20:16:30 » |
|
nahrat to MIKROFONOM neskusis? keby som dajaky mal no bohuzial frenkie doparoma tak mam to este len prvy den, v buducnosti budu aj mikrofonom (aspon dufam)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 01. Január , 2009, 20:26:42 » |
|
Sorry alojz,ale "tadialto cesta nevedie". Bud to nahrat jakš-tak poriadne,alebo nedavat nič.Keby si dal taketo ukažky "môjho ampu",tak ta asi zabijem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 01. Január , 2009, 20:35:59 » |
|
bud micom poriadnym kondikovim alebo robit ampy z line out galvanicky odelenou zemou ale v tych nahravkach je pocut brum jak krava tak hlavne to spravit az potom nahravat
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 01. Január , 2009, 20:46:39 » |
|
vidim ze odbornici co si zo mna picu robili ohladom nahravok sa pustili do nahravania s neobycajnym vysledkom. Ono každy sa uči. Mne skor vadilo,že sa prezentuje na webe nieči vyrobok a nie moc dobre. Proste ked si niekto vypočuje tie ukažky,tak neviem,neviem,aky nazor si na ten amp.spraví.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 01. Január , 2009, 20:50:21 » |
|
keby som dajaky mal no bohuzial frenkie doparoma tak mam to este len prvy den, v buducnosti budu aj mikrofonom (aspon dufam) tak to nahraj linkou. zosik a bednu nasimulujes v PC. v teme amplitube metal to vcera riesili, tak pozri. je to jednoduche a vysledok bude ovela lepsi.
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 01. Január , 2009, 20:58:53 » |
|
bud micom poriadnym kondikovim alebo robit ampy z line out galvanicky odelenou zemou ale v tych nahravkach je pocut brum jak krava tak hlavne to spravit az potom nahravat kua jkde v kt. ukažke ? a v akom šase to počuješ? skorej to je notebookom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 01. Január , 2009, 23:13:23 » |
|
Sama motorova pila Zaujimal by ma crunčik ci to je iba pre pilcikov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 01. Január , 2009, 23:16:07 » |
|
aj mikrofonom v notebooku sa da nahrat pomerne slusny zvuk, z ktoreho rozumiet a pocut ako hra zosilovac (mam to odskusane). Myslim ze aj Pitu tu svojho casu daval nejake ukazky ktore boli len z mikrofonu v notebooku. Ale je pravda, ze tieto ukazky su dost divne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 01. Január , 2009, 23:17:13 » |
|
Sama motorova pila Zaujimal by ma crunčik ci to je iba pre pilcikov Hra to velmi zaujimavo, miestami sa mi to velmi paci. Ta ukazka c. 1 - http://ulozisko.sk/116515/Untitled1.wma - toto najviac. Len trosku mi tam vadia tie bzucive vysky. Doslova bzucive. Pride mi to ako maximalne vybudene Recto s pridanou vcelou. Ale sklanam sa. Vynikajuca praca.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 01. Január , 2009, 23:23:00 » |
|
Hra to velmi zaujimavo, miestami sa mi to velmi paci. Ta ukazka c. 1 - http://ulozisko.sk/116515/Untitled1.wma - toto najviac. Len trosku mi tam vadia tie bzucive vysky. Doslova bzucive. Pride mi to ako maximalne vybudene Recto s pridanou vcelou. Ale sklanam sa. Vynikajuca praca. Preto sa pytam na Crunch.Tam je lepsie pocut ako hra amp.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 02. Január , 2009, 00:05:00 » |
|
kua jkde v kt. ukažke ? a v akom šase to počuješ? skorej to je notebookom
kamarade to si momozes pustat na pocitacove repraciky,to musis mat poriadne bedne ktore hraju secko aj spodky a v spodkoch mu to brumi jak krava ale hrat to hra dobre a notebokom to nemoze byt ten mu urcite mosposobuje brum
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 02. Január , 2009, 00:06:16 » |
|
a este kde su tie fotky toho vnutra? to ma zaujima velice moc ako si to riesil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 02. Január , 2009, 00:10:34 » |
|
aj mikrofonom v notebooku sa da nahrat pomerne slusny zvuk, z ktoreho rozumiet a pocut ako hra zosilovac (mam to odskusane). Myslim ze aj Pitu tu svojho casu daval nejake ukazky ktore boli len z mikrofonu v notebooku. Ale je pravda, ze tieto ukazky su dost divne.
ze sa da z toho vytiahnut dobry zvuk ten mikrofon ma uplne uzke pasmo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 02. Január , 2009, 00:20:27 » |
|
kamarade to si momozes pustat na pocitacove repraciky,to musis mat poriadne bedne ktore hraju secko aj spodky a v spodkoch mu to brumi jak krava ale hrat to hra dobre a notebokom to nemoze byt ten mu urcite mosposobuje brum a ved p*či ja ked som nahraval na note book čo ma v seme mikrač!! tak tam bolo počut aj hardisk a ventilator !!a to môže sposobodat ten brum majestro! ty trtko s PC repračikmi
|
|
« Posledná zmena: 02. Január , 2009, 00:21:45 od tipek »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|