brdo prvy
|
|
« Odpoveď #105 kedy: 03. Január , 2009, 00:52:40 » |
|
No, Valla, zasa si nas vsetkych nieco naucil stane sa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #106 kedy: 03. Január , 2009, 11:00:09 » |
|
ked nahras micom tak nahras ten zvuk aky ide z konkretnej bedne lebo kazda bedna hra inac a ked pridas linku tak ten zvuk je zase iny lebo ho neskresli to bedna micom nahravas vacsinou skor reprak, nie bednu celu.. jedine ze by si mal sadu mikrakov a vseliak ich daval spredu zozadu aby si to realne napodobnil..alebo sa mylm?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #107 kedy: 03. Január , 2009, 11:24:34 » |
|
tak vacsinou ked odsnimas reprak, tak defakto odsnimas aj bednu, lebo ta sa na zvuku prejavi aj tym, co ide z repraku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
igork
|
|
« Odpoveď #108 kedy: 17. Február , 2009, 19:50:09 » |
|
Pekna praca Janko, klobuk dole toho maleho modreho dabla coskoro vyskusam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #109 kedy: 17. Február , 2009, 19:56:00 » |
|
Pekna praca Janko, klobuk dole toho maleho modreho dabla coskoro vyskusam Dakujem, dufam ze sa bude pacit ale ty mas vacsieho dabla doma
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #110 kedy: 17. Február , 2009, 19:58:56 » |
|
Editoval som uvodny prispevok. Su tam klikatelne fotky, popis a jedna ukazka nahrata Miso_kolom pekne spraveny prispevok
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #111 kedy: 17. Február , 2009, 20:22:59 » |
|
Pekne to hra, dobre zrno, za co je zodpovedna aj VHT bedna. Mam trosku iny vkus, som zvyknuty na iny drive a toto by som vyuzil hlavne na kila. Teda z UKAZKY. Nazivo som to nepocul, cize neviem viac povedat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pole
|
|
« Odpoveď #112 kedy: 18. Február , 2009, 01:01:00 » |
|
Ej bistu popicovk profi robotka. Skoda ze nemas fotky odspodu (elektroniku) to by zaujimalo mna. Ale hezke (mozno by som zvolil mensi font pisma pri tej ciernej hlave - ale to je vec vkusu a odomna pozit kritika:) inak ukazka je nahravana na "2krat" ? Raz hrane do laveho kanalu a raz do praveho?
|
|
« Posledná zmena: 18. Február , 2009, 01:03:51 od pole »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #113 kedy: 18. Február , 2009, 11:37:23 » |
|
mna by zaujimalo, ake do tych zosikov pouzivas trafa? inac krasne masiny...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #114 kedy: 18. Február , 2009, 12:29:59 » |
|
mna by zaujimalo, ake do tych zosikov pouzivas trafa? inac krasne masiny... ak sa nemylim z gesu vystupaky a ta nahravka sa mi tiež zdala taka že v pozadi bolo počut dilay jak sa netrafa , ale inač fajne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #115 kedy: 18. Február , 2009, 12:30:35 » |
|
Ej bistu popicovk profi robotka. Skoda ze nemas fotky odspodu (elektroniku) to by zaujimalo mna. Ale hezke (mozno by som zvolil mensi font pisma pri tej ciernej hlave - ale to je vec vkusu a odomna pozit kritika:) inak ukazka je nahravana na "2krat" ? Raz hrane do laveho kanalu a raz do praveho? dik jasne kritika "k veci" je v pohode Ano bolo to nahravane na 2krat, presne ako pises mna by zaujimalo, ake do tych zosikov pouzivas trafa? inac krasne masiny... Sietove si davam navijat tu. Tlmivka je "Hammond". A vystupak som na tieto 50tky daval z GES, lebo tam bola poziadavka na trocha nizsiu cenu...inak by som pouzil tiez "Hammond".
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727
His spirit and music live on!
|
|
« Odpoveď #116 kedy: 02. Marec , 2009, 14:53:05 » |
|
Mal som minulu sobotu moznost si vyskusat Janovu hlavu 50II. Musim povedat, ze uz len prvy pohlad budi dojem kvality a prvotriedneho spracovania. Ked som to zapol, tak to len potvrdilo prvy dojem...najprv som skusal cisty zvuk, lebo hlavne o ten mi slo a musim povedat, ze cez mojho strata a 3 single to znelo velmi pekne. Malo to krasny ton a dynamiku...ziadna sracka... No a ked som ku koncu zapol crunch a hi-gain, tak som lutoval, ze na skusku som si vyclenil len hodinku... Odporucam kazdemu, kto ma rad poriadne maso...hoc ani cisty sa nestrati... Skvele Jano
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #117 kedy: 14. Apríl , 2009, 09:41:15 » |
|
ZVUK PARADA len mi v tych študiovkach trocha chyba BMTH v gitarach ale inak neni o čom :-D a spevak sem tam hlas ako s kapely GREED
|
|
« Posledná zmena: 14. Apríl , 2009, 09:44:59 od tipek »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #118 kedy: 14. Apríl , 2009, 10:01:13 » |
|
ZVUK PARADA len mi v tych študiovkach trocha chyba BMTH v gitarach ale inak neni o čom :-D a spevak sem tam hlas ako s kapely GREED co je BMTH? Bass Middle Treble Homosexuality? jaj.. asi bring me the horizon..
|
|
« Posledná zmena: 14. Apríl , 2009, 10:05:55 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|