Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
17. November , 2024, 00:26:46
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 51 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: JT-AMPS  (Prečítané 220355 krát)
0 užívateľov a 16 Hostí prehliada túto tému.
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #150 kedy: 25. Február , 2010, 18:34:54 »

vyborny zvuk a aj ukazka  Si píš!!!  Na zdravie! takto sa spytam, schemy su tvoje, ci prevzate a modifikovane  ?
« Posledná zmena: 25. Február , 2010, 18:36:49 od mario bross » Zaznamenané

jjaannkkoo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 460

« Odpoveď #151 kedy: 25. Február , 2010, 18:38:54 »

vyborny zvuk a aj ukazka  Si píš!!!  Na zdravie! takto sa spytam, schemy su tvoje, ci prevzate a modifikovane  ?
ano, tak ako asi vsetky aparaty, je to prevzate a modifikovane :) niekto tu davnejsie daval taku postupnost ktora isla od nejakej ruskej vysielacky cez fender, marshal soldano mesa..atd :)
« Posledná zmena: 25. Február , 2010, 18:39:14 od jjaannkkoo » Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #152 kedy: 25. Február , 2010, 18:39:58 »

ved dobre - jasne, tam sa uz vymysliet nieco nove ani neda  :)
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #153 kedy: 25. Február , 2010, 18:42:00 »

ano, tak ako asi vsetky aparaty, je to prevzate a modifikovane :) niekto tu davnejsie daval taku postupnost ktora isla od nejakej ruskej vysielacky cez fender, marshal soldano mesa..atd :)

tu radsej nepouzivaj v jednej vete slova ako: vysielacka, Rusko, modifikovany lebo ta hned obvinia ze chodis do Ukrajiny pre schemy na Krankestein  Bavím sa skvele
Zaznamenané
jjaannkkoo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #154 kedy: 25. Február , 2010, 18:45:18 »

ved dobre - jasne, tam sa uz vymysliet nieco nove ani neda  :)
v pohode :) ja len tak

tu radsej nepouzivaj v jednej vete slova ako: vysielacka, Rusko, modifikovany lebo ta hned obvinia ze chodis do Ukrajiny pre schemy na Krankestein  Bavím sa skvele
okej okej, beriem na vedomie  ha ha ha
Zaznamenané

Sammko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 625

muck :-*

« Odpoveď #155 kedy: 25. Február , 2010, 19:32:47 »

janko velmi pekne :) valla tu kedysi chcel od teba fotky z vnutra :) ci by si sa nedalo nejake porobit dakujem
Zaznamenané

jjaannkkoo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #156 kedy: 25. Február , 2010, 19:50:40 »

janko velmi pekne :) valla tu kedysi chcel od teba fotky z vnutra :) ci by si sa nedalo nejake porobit dakujem

« Posledná zmena: 25. Február , 2010, 19:55:19 od jjaannkkoo » Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #157 kedy: 25. Február , 2010, 19:58:05 »

tuto ukazku uz poznate z temy "jt-amps - Screamer 808". Ale kedze ako aparat som tam pouzil  jt-amps G50II, tak som vyexportoval len stopy s vypnutym screamerom, a spravil video len ku Hlave G50II, aj s popisom nastavenia potakov :)

To video je dáky odrb.Šak to nemá zapnuté Standby a hrá to. Bavím sa skvele   Clean" je pekný,skreslenie nie je podla mojho gusta, ale ináč pochvala.  Na zdravie!  Tie podsvietené flašky ma neohurili,bo som to už par krát videl,naposledy minuly tyžden na Peavey 3120- tam to svietilo trošku ináč. Na zdravie! No a už by to chcelo zas niečo ine. Pracuješ na niečom ?
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #158 kedy: 25. Február , 2010, 20:01:51 »

minuly tyžden na Peavey 3120-

A to si kde videl a pocul?
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #159 kedy: 25. Február , 2010, 20:01:58 »

...No a už by to chcelo zas niečo ine. Pracuješ na niečom ?
Podla mna by to nechcelo nic ine, jedine snad kupcov.  Žmurk
Jjaannkkoo nie je vyrobca ampov, aby sme my ludia cakali stale na nieco nove. A mozno to je prave chyba Slovakov, ze furt na nieco cakame a nic nepouzivame - nekupime...  Bavím sa skvele
Nato, aby bolo nieco nove je potrebna inspiracia... a trebars aj taka, ze si niekto kupi jeho amp.  Žmurk Na zdravie!
« Posledná zmena: 25. Február , 2010, 20:02:48 od Branko » Zaznamenané

jjaannkkoo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #160 kedy: 25. Február , 2010, 20:03:23 »

To video je dáky odrb.Šak to nemá zapnuté Standby a hrá to. Bavím sa skvele   Clean" je pekný,skreslenie nie je podla mojho gusta, ale ináč pochvala.  Na zdravie!  Tie podsvietené flašky ma neohurili,bo som to už par krát videl,naposledy minuly tyžden na Peavey 3120- tam to svietilo trošku ináč. Na zdravie! No a už by to chcelo zas niečo ine. Pracuješ na niečom ?
Dufam ze to s tym odrbom si myslel zo srandy  ha ha ha lebo to video je len ilustracna foto-prezentacia  :) nemam ziadnu proiadnu kameru, len WEBku na notebooku, tak som to vyriesil takto. Inak dik za pochvalu. Ano pracujem na niecom, ale o tom potom... ked bude hotove.
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #161 kedy: 25. Február , 2010, 20:05:17 »

A to si kde videl a pocul?
V telke-zaznam koncertu.
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #162 kedy: 25. Február , 2010, 20:09:33 »

Podla mna by to nechcelo nic ine, jedine snad kupcov.  Žmurk
Jjaannkkoo nie je vyrobca ampov, aby sme my ludia cakali stale na nieco nove. A mozno to je prave chyba Slovakov, ze furt na nieco cakame a nic nepouzivame - nekupime...  Bavím sa skvele
Nato, aby bolo nieco nove je potrebna inspiracia... a trebars aj taka, ze si niekto kupi jeho amp.  Žmurk Na zdravie!
Milý Branko. Moja otázka smeroval človeku,ktorý to robí,tj. jjaannkkoovi. Ale aj tak dakujem za "fundovanu" odpoved. / maš zas o jeden príspevok viac  /  :)
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #163 kedy: 25. Február , 2010, 20:13:02 »

Milý Branko. Moja otázka smeroval človeku,ktorý to robí,tj. jjaannkkoovi. Ale aj tak dakujem za "fundovanu" odpoved. / maš zas o jeden príspevok viac  /  :)
Mily Udry, ani si nevies predstavit, kolko mojich otazok, nazorov smerovalo kadekomu inemu a prave Ty si sa nezdrzal a odpovedl mi. (vidis, mam uz o 2 prispevky viac :) )
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #164 kedy: 25. Február , 2010, 20:29:28 »

Mily Udry, ani si nevies predstavit, kolko mojich otazok, nazorov smerovalo kadekomu inemu a prave Ty si sa nezdrzal a odpovedl mi. (vidis, mam uz o 2 prispevky viac :) )
Milý Branko,moja otázka bola konkretna a jasná: " Pracuješ na niečom ?". Ty si sice písal o kupcoch, chybe Slovákov a inšpiracii podmienenej kupou,ale na to som sa nepytal.  Mne to však nevadí. Prijmem akukolvek debatu v ramci slušnosti,bez podjebávania a trápneho zosmiešnovania.  :) / máš dalšiu príležitost zvýšit počet svojich príspevkov  :)/
Zaznamenané
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 51 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.09 sekund, 23 otázok.