mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #150 kedy: 25. Február , 2010, 18:34:54 » |
|
vyborny zvuk a aj ukazka takto sa spytam, schemy su tvoje, ci prevzate a modifikovane ?
|
|
« Posledná zmena: 25. Február , 2010, 18:36:49 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #151 kedy: 25. Február , 2010, 18:38:54 » |
|
vyborny zvuk a aj ukazka takto sa spytam, schemy su tvoje, ci prevzate a modifikovane ? ano, tak ako asi vsetky aparaty, je to prevzate a modifikovane niekto tu davnejsie daval taku postupnost ktora isla od nejakej ruskej vysielacky cez fender, marshal soldano mesa..atd
|
|
« Posledná zmena: 25. Február , 2010, 18:39:14 od jjaannkkoo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #152 kedy: 25. Február , 2010, 18:39:58 » |
|
ved dobre - jasne, tam sa uz vymysliet nieco nove ani neda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #153 kedy: 25. Február , 2010, 18:42:00 » |
|
ano, tak ako asi vsetky aparaty, je to prevzate a modifikovane niekto tu davnejsie daval taku postupnost ktora isla od nejakej ruskej vysielacky cez fender, marshal soldano mesa..atd tu radsej nepouzivaj v jednej vete slova ako: vysielacka, Rusko, modifikovany lebo ta hned obvinia ze chodis do Ukrajiny pre schemy na Krankestein
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #154 kedy: 25. Február , 2010, 18:45:18 » |
|
ved dobre - jasne, tam sa uz vymysliet nieco nove ani neda v pohode ja len tak tu radsej nepouzivaj v jednej vete slova ako: vysielacka, Rusko, modifikovany lebo ta hned obvinia ze chodis do Ukrajiny pre schemy na Krankestein okej okej, beriem na vedomie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sammko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 625
muck :-*
|
|
« Odpoveď #155 kedy: 25. Február , 2010, 19:32:47 » |
|
janko velmi pekne valla tu kedysi chcel od teba fotky z vnutra ci by si sa nedalo nejake porobit dakujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #156 kedy: 25. Február , 2010, 19:50:40 » |
|
janko velmi pekne valla tu kedysi chcel od teba fotky z vnutra ci by si sa nedalo nejake porobit dakujem
|
|
« Posledná zmena: 25. Február , 2010, 19:55:19 od jjaannkkoo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #157 kedy: 25. Február , 2010, 19:58:05 » |
|
tuto ukazku uz poznate z temy "jt-amps - Screamer 808". Ale kedze ako aparat som tam pouzil jt-amps G50II, tak som vyexportoval len stopy s vypnutym screamerom, a spravil video len ku Hlave G50II, aj s popisom nastavenia potakov To video je dáky odrb.Šak to nemá zapnuté Standby a hrá to. Clean" je pekný,skreslenie nie je podla mojho gusta, ale ináč pochvala. Tie podsvietené flašky ma neohurili,bo som to už par krát videl,naposledy minuly tyžden na Peavey 3120- tam to svietilo trošku ináč. No a už by to chcelo zas niečo ine. Pracuješ na niečom ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #158 kedy: 25. Február , 2010, 20:01:51 » |
|
minuly tyžden na Peavey 3120- A to si kde videl a pocul?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #159 kedy: 25. Február , 2010, 20:01:58 » |
|
...No a už by to chcelo zas niečo ine. Pracuješ na niečom ?
Podla mna by to nechcelo nic ine, jedine snad kupcov. Jjaannkkoo nie je vyrobca ampov, aby sme my ludia cakali stale na nieco nove. A mozno to je prave chyba Slovakov, ze furt na nieco cakame a nic nepouzivame - nekupime... Nato, aby bolo nieco nove je potrebna inspiracia... a trebars aj taka, ze si niekto kupi jeho amp.
|
|
« Posledná zmena: 25. Február , 2010, 20:02:48 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #160 kedy: 25. Február , 2010, 20:03:23 » |
|
To video je dáky odrb.Šak to nemá zapnuté Standby a hrá to. Clean" je pekný,skreslenie nie je podla mojho gusta, ale ináč pochvala. Tie podsvietené flašky ma neohurili,bo som to už par krát videl,naposledy minuly tyžden na Peavey 3120- tam to svietilo trošku ináč. No a už by to chcelo zas niečo ine. Pracuješ na niečom ? Dufam ze to s tym odrbom si myslel zo srandy lebo to video je len ilustracna foto-prezentacia nemam ziadnu proiadnu kameru, len WEBku na notebooku, tak som to vyriesil takto. Inak dik za pochvalu. Ano pracujem na niecom, ale o tom potom... ked bude hotove.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #161 kedy: 25. Február , 2010, 20:05:17 » |
|
A to si kde videl a pocul?
V telke-zaznam koncertu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #162 kedy: 25. Február , 2010, 20:09:33 » |
|
Podla mna by to nechcelo nic ine, jedine snad kupcov. Jjaannkkoo nie je vyrobca ampov, aby sme my ludia cakali stale na nieco nove. A mozno to je prave chyba Slovakov, ze furt na nieco cakame a nic nepouzivame - nekupime... Nato, aby bolo nieco nove je potrebna inspiracia... a trebars aj taka, ze si niekto kupi jeho amp. Milý Branko. Moja otázka smeroval človeku,ktorý to robí,tj. jjaannkkoovi. Ale aj tak dakujem za "fundovanu" odpoved. / maš zas o jeden príspevok viac /
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #163 kedy: 25. Február , 2010, 20:13:02 » |
|
Milý Branko. Moja otázka smeroval človeku,ktorý to robí,tj. jjaannkkoovi. Ale aj tak dakujem za "fundovanu" odpoved. / maš zas o jeden príspevok viac / Mily Udry, ani si nevies predstavit, kolko mojich otazok, nazorov smerovalo kadekomu inemu a prave Ty si sa nezdrzal a odpovedl mi. (vidis, mam uz o 2 prispevky viac )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #164 kedy: 25. Február , 2010, 20:29:28 » |
|
Mily Udry, ani si nevies predstavit, kolko mojich otazok, nazorov smerovalo kadekomu inemu a prave Ty si sa nezdrzal a odpovedl mi. (vidis, mam uz o 2 prispevky viac ) Milý Branko,moja otázka bola konkretna a jasná: " Pracuješ na niečom ?". Ty si sice písal o kupcoch, chybe Slovákov a inšpiracii podmienenej kupou,ale na to som sa nepytal. Mne to však nevadí. Prijmem akukolvek debatu v ramci slušnosti,bez podjebávania a trápneho zosmiešnovania. / máš dalšiu príležitost zvýšit počet svojich príspevkov /
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|