jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #180 kedy: 25. Február , 2010, 21:12:32 » |
|
stale malo ja viem na Brda nemame ....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #181 kedy: 25. Február , 2010, 21:27:44 » |
|
brdo je satan, jeho monstra su salenstvo, ale tak to su uz basove zalezitosti, tolko vykonu na gitaru potrebuje iba progrocker. drzim palce nech sa dari
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #182 kedy: 25. Február , 2010, 21:36:26 » |
|
My sme sa dohodli ze mi ides zasponzorovat vstupny kapital? tak neviem, ci sa pri investicii do jedneho ampu da hovorit o vstupnom kapitale
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #183 kedy: 26. Február , 2010, 11:10:13 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #184 kedy: 26. Február , 2010, 11:18:46 » |
|
ja viem na Brda nemame .... ... ale no no no no no Nie je zosik ako zosik Kazdy robime to co nas bavi a naplna. Tebe je na koko*t 200W zosik na gitaru a basakovi zase Higain amp s piatimi kanalmi Robis to pekne a 50ka mosi stacit...ale len tak skusmo skus tie iste trafa zatazit 4mi lampami ... ze co to spravi Rozdiel vo vykone sice nepocitis ,ale ta hutnost bude urcite väcsi a stelovatko DEEP bude o to viac k veci
|
|
« Posledná zmena: 26. Február , 2010, 11:19:02 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #185 kedy: 26. Február , 2010, 11:45:26 » |
|
... ale no no no no no Nie je zosik ako zosik Kazdy robime to co nas bavi a naplna. Tebe je na koko*t 200W zosik na gitaru a basakovi zase Higain amp s piatimi kanalmi Robis to pekne a 50ka mosi stacit...ale len tak skusmo skus tie iste trafa zatazit 4mi lampami ... ze co to spravi Rozdiel vo vykone sice nepocitis ,ale ta hutnost bude urcite väcsi a stelovatko DEEP bude o to viac k veci No hej kazdemu co jeho je Zatial som nemal potrebu na 4 flasky. Porovnavali sme to napr z Peavey 5150 (120W). A ta bola jasne slabsia v basoch. Aj ked jedna vec je mnozstvo basov a druha vec je ich pevnost, to uznavam Akurat jedna vec co ma odradza od 100iek je ze casto sa stretnem s blbym zvukarom co trva natom aby som siel s halsitostou na aparate dole...a bojim sa ze pri 100ke by som skoncil na 1ke a pomaly by to ani nehralo uz
|
|
« Posledná zmena: 26. Február , 2010, 12:22:44 od jjaannkkoo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vojco
pravidelný návštevník
Príspevkov: 305
Treba hrať hrať hrať
|
|
« Odpoveď #186 kedy: 26. Február , 2010, 12:28:24 » |
|
No hej kazdemu co jeho je Zatial som nemal potrebu na 4 flasky. Porovnavali sme to napr z Peavey 5150 (120W). A ta bola jasne slabsia v basoch. Aj ked jedna vec je mnozstvo basov a druha vec je ich pevnost, to uznavam Akurat jedna vec co ma odradza od 100iek je ze casto sa stretnem s blbym zvukarom co trva natom aby som siel s halsitostou na aparate dole...a bojim sa ze pri 100ke by som skoncil na 1ke a pomaly by to ani nehralo uz tak tak naco 100ky aj 50w je az az, ja hram na 30% vykonu zo 100W a to som po koncerte hluchy(sice som uz aj tak ) jedine az by ste hrali na dawnloud festivale
|
|
|
Zaznamenané
|
Mesa/Boogie čo iné a možno že aj oné
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #187 kedy: 26. Február , 2010, 12:32:59 » |
|
Inak pozor - dolezita vec je box a repraky v nom. V neposlednom rade aj miestnost, co som uz spominal x krat. Moje JSX hralo na Marshall boxe s G75 uplne potichy, hoci farbu malo vybornu. Do Mesy zasa hrala tak nahlas, ze za polovicu som nesiel... (decibely su svinstvo )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vojco
pravidelný návštevník
Treba hrať hrať hrať
|
|
« Odpoveď #188 kedy: 26. Február , 2010, 12:40:31 » |
|
Inak pozor - dolezita vec je box a repraky v nom. V neposlednom rade aj miestnost, co som uz spominal x krat. Moje JSX hralo na Marshall boxe s G75 uplne potichy, hoci farbu malo vybornu. Do Mesy zasa hrala tak nahlas, ze za polovicu som nesiel... (decibely su svinstvo ) presne tak ,toto hra nahlas aj pri 20w hlave
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #189 kedy: 26. Február , 2010, 12:43:10 » |
|
presne tak ,toto hra nahlas aj pri 20w hlave
Mne sa na MESA boxoch paci, ze hraju prijemne nahlas a to iste aj u Orange. Akokolvek su nahlas, tak neskriekaju. Asi pred tyzdnom som si bol zahrat s chlapcami, kde bol koncak 2/90 a TriAxis (ten moj.. ). Uplne na doraz doprava, cez jeden box a krasny zvuk, sam som si hral, nerezalo to, nekricalo - profi zvuk jak hovado. Sorry za OT.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #190 kedy: 26. Február , 2010, 12:44:11 » |
|
Je jedno ako hra nahlas, ved na to je PA. Ja nam rad malo dB repra, da sa pekne vytocit amp.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vojco
pravidelný návštevník
Treba hrať hrať hrať
|
|
« Odpoveď #191 kedy: 26. Február , 2010, 12:47:15 » |
|
Je jedno ako hra nahlas, ved na to je PA. Ja nam rad malo dB repra, da sa pekne vytocit amp.
problem moze byt ked je PA iba na spev a gitary hraju len z boxov....to je potom masaker na usi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #192 kedy: 26. Február , 2010, 12:49:24 » |
|
Ked nie je PA na amp a nehra sa mala klubovka, tak je masakej na usi vsetko. Ale nevidim dovod neprizvucit gitaru aj v malom priestore.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #193 kedy: 26. Február , 2010, 12:53:37 » |
|
napr ze JT Amps Michael-Colon Signature Uberdestroyer .. kto vie co je colon je moralny vitaz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #194 kedy: 26. Február , 2010, 12:55:21 » |
|
napr ze JT Amps Michael-Colon Signature Uberdestroyer .. kto vie co je colon je moralny vitaz
Praci prasok
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|