Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #225 kedy: 25. Marec , 2010, 14:17:46 » |
|
jak mozes hodnotit kvalitu ked si hral na to raz ci sa mylim? mozno mysli kvalitu zvuku, na to mu moze stacit si aj len raz poriadne zahrat nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #226 kedy: 25. Marec , 2010, 14:18:16 » |
|
mozno mysli kvalitu zvuku, na to mu moze stacit si aj len raz poriadne zahrat nie?
Tak.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #227 kedy: 25. Marec , 2010, 14:19:25 » |
|
netreba vytvarat zbytocne rebricky lepsich horsich vyrobcov.. akzdemu sa paci nieco ine.. a ma ine poziadavky.. tak ako aj s robenymi gitarami vlastne..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #228 kedy: 25. Marec , 2010, 14:20:57 » |
|
netreba vytvarat zbytocne rebricky lepsich horsich vyrobcov.. akzdemu sa paci nieco ine.. a ma ine poziadavky.. tak ako aj s robenymi gitarami vlastne.. Tiez pravda, aj ked...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #229 kedy: 25. Marec , 2010, 14:21:34 » |
|
Mylis sa. ok takze si na jendom konkretnom kuse hral viac krat v casovom rozmedzi x mesiacov? lebo aspon pre mna znamena kvalita hlavne spolahlivost a nejaka trvacnost ktoru len sotva posudim dajme tomu za aj tyzden testovania. mne sa jtamps pacia a fandim jankovi len zas netreba robit predcasne zavery aj ked tiez verim ze to je kvalitne spravene.....akurat si dost cerstvo pametam ako sa tu valla ohanal ako robi on kvalitne aparaty a tie z obchodu su nanic a potom tu joe po 3dnoch co to mal pisal ze to dobre dymi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #230 kedy: 25. Marec , 2010, 14:24:36 » |
|
ok takze si na jendom konkretnom kuse hral viac krat v casovom rozmedzi x mesiacov? lebo aspon pre mna znamena kvalita hlavne spolahlivost a nejaka trvacnost ktoru len sotva posudim dajme tomu za aj tyzden testovania.
mne sa jtamps pacia a fandim jankovi len zas netreba robit predcasne zavery aj ked tiez verim ze to je kvalitne spravene.....akurat si dost cerstvo pametam ako sa tu valla ohanal ako robi on kvalitne aparaty a tie z obchodu su nanic a potom tu joe po 3dnoch co to mal pisal ze to dobre dymi
jasne.. sak si na to coskoro aj ty dojdes zahrat pekne.. ak sa nepodari spravit prezentaciu na tom Pituovom workshope (neviem ci to vobec ale s nim aspon riesil) tak sa planuje stretku u nas v kobke.. u nas akoze v priestoroch ktore uz 31.5 ukoncia prevadzku z istych dovodov.. dpc ach zas mam nervy nevadi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #231 kedy: 25. Marec , 2010, 14:25:52 » |
|
jak si tak obcas precitam brankove reakcie a uprimnu radost z niektorych produktov, tak ten rebricek TOHO ZARUCENE a JEDNOZNACNE NAJLEPSIEHO (ako lubi zdoraznit ) sa pomerne turbulentne meni
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #232 kedy: 25. Marec , 2010, 14:28:40 » |
|
jak si tak obcas precitam brankove reakcie a uprimnu radost z niektorych produktov, tak ten rebricek TOHO ZARUCENE a JEDNOZNACNE NAJLEPSIEHO (ako lubi zdoraznit ) sa pomerne turbulentne meni hovori sa tomu aj PR, on je zaplateny zvonku totiz.. nechcel som na to upozornovat ale uz je cas myslim objasnit aspekty Brankovho posobenia tu. On je agent, spolu s MMM sa tu tvaria ze sa hadaju aby dostali BAN ale v skutocnosti je vsetko dopredu naplanovane. Ide im o hegemoniu a globalnu digitalizaciu lampovych aparatov.. plan je taky ze sa upusti najprv od velkych znaciek postupne vsetci prejdu na homemade a nakoniec sa tito nastrceni homemade vyrobcovia spolocne vytratia z trhu a ostanne tu len to prave a jedine - MERCI
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #233 kedy: 25. Marec , 2010, 14:31:04 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #234 kedy: 25. Marec , 2010, 14:31:13 » |
|
nieee, zachvilu to tu bude vyzerat ako v teme AXE FX branko nesmies ma tak okato chvalit lebo vsetkym je hned jasne ze som si ta kupil PS:este raz tu napises daco ze najlepsie najhorsie, a uz ti nedam zahrat na nicom
|
|
« Posledná zmena: 25. Marec , 2010, 14:37:55 od jjaannkkoo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #235 kedy: 25. Marec , 2010, 14:32:52 » |
|
nieee, zachvilu to tu bude vyzerat ako v teme AXE FX branko nesmies ma tak okato chvalit lebo vsetkym je hned jasne ze som si ta kupil este raz tu napises daco ze najlepsie najhorsie, a uz ti nedam zahrat na nicom jak mu jebol po hube.. branko.. zas podla mna netreba zas vsetko glorifikovat hlavne ani jankovi to nemusi byt prijemne pocuvat ako ho tu vychvaluju nad ostatnych tu posobiacich letovacov, zas ta komunita je tu dost mala tak nech sa neciti nepohodlne ne ze sa dohodnu v cechcu ze je nepohodlny a treba ho sundat :D
|
|
« Posledná zmena: 25. Marec , 2010, 14:36:01 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #236 kedy: 25. Marec , 2010, 14:35:19 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 25. Marec , 2010, 14:38:26 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #237 kedy: 25. Marec , 2010, 14:39:17 » |
|
jak mu jebol po hube.. Branko.. zas podla mna netreba zas vsetko glorifikovat .... Presne tak take it easy
|
|
« Posledná zmena: 25. Marec , 2010, 14:42:29 od jjaannkkoo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #238 kedy: 25. Marec , 2010, 14:45:43 » |
|
Neporovnavajte stale ale hrajte Ja som na svoje ampy pocul tolko diferentnych reakcii ,ze to o com sa tu bavite nema ziadny vyznam. Kazdy amp hra vsade inak a kazdemu inak. Ukazky su sice smerodatne ,ale len do tej miery ,pokial si to ci ono niekto neodskusa,tak ze sa tu nehadajte jak male deti co je najlepsie a co nie ? Toto JJankove radio je sice bezpochyby jedno z najlepsich domorobo radii ake som videl a pocul z nahravok aj ja,ale to je asi tak secko co môzem k tomu povedat.Pevne verim ze je aj premakanejsie ako hociktore s mojich ,ale pokial si to niekto neda vedla seba a neporovna ,tak to nemoze zodpovedne posudit. ... a aj tak je to jedno,hlavne ze je s tym spokojny on sam
|
|
« Posledná zmena: 25. Marec , 2010, 14:50:35 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #239 kedy: 25. Marec , 2010, 14:50:51 » |
|
Ja som kazdopadne nechcel nikoho sundat, sak verim, ze kazdy letovac si da zalezat na svojej praci, len proste Jankov amp sa mi pozdaval najviac zvukom/dizajnom z domorobo zosikov. Ale suhlasim s Brdom - treba si zahrat, poskusat aka dynamika, ako reaguje,... v podsate to, co Rasto pisal. Cize ukazka tak "ukaze" farbu zosika. Hrat sa na tom moze kazdemu inak.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|