MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #255 kedy: 17. Apríl , 2010, 14:36:06 » |
|
Velmi pekna praca,.. si fakt sikulka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #256 kedy: 17. Apríl , 2010, 14:36:19 » |
|
velmo sumne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #257 kedy: 17. Apríl , 2010, 15:34:50 » |
|
kurna janko sak kedy uz dojdete? ha? to chcem pocut aj :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #258 kedy: 17. Apríl , 2010, 22:59:59 » |
|
to mas na tom tu hlinikovu sietku cim skodovkary tuninguju auta nie? ja som si to tiez daval ale strasne je to makke
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #259 kedy: 17. Apríl , 2010, 23:07:03 » |
|
hej, ale tam mas viac druhov, podla velkosti oka, a hruby plechu s ktoreho je ten tahokov robeny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #260 kedy: 19. Apríl , 2010, 00:02:19 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 19. Apríl , 2010, 00:06:37 od jjaannkkoo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #261 kedy: 19. Apríl , 2010, 00:40:15 » |
|
janko, odhliadnuc od toho, ze su tie fotky rozmazane ako po etylalkohole, tak ten amp vyzera skutocne super. Reze mi podsvietenie a umiestnenie loga, uz menej sa mi pacia knoby (nehodia sa mi tam ) a font na FP
btw, co tam mas za flasky ? nahraj nieco na to
|
|
« Posledná zmena: 19. Apríl , 2010, 00:41:52 od mn »
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #262 kedy: 19. Apríl , 2010, 07:52:38 » |
|
janko, odhliadnuc od toho, ze su tie fotky rozmazane ako po etylalkohole, tak ten amp vyzera skutocne super. Reze mi podsvietenie a umiestnenie loga, uz menej sa mi pacia knoby (nehodia sa mi tam ) a font na FP Tie knoby a prepinace su take iste ako na ampoch trapnej fy Mesa Engineering. Font mi pride tiez OK.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #263 kedy: 19. Apríl , 2010, 08:24:47 » |
|
janko, odhliadnuc od toho, ze su tie fotky rozmazane ako po etylalkohole, tak ten amp vyzera skutocne super. Reze mi podsvietenie a umiestnenie loga, uz menej sa mi pacia knoby (nehodia sa mi tam ) a font na FP
btw, co tam mas za flasky ? nahraj nieco na to
Dik za pochvalu. Ale neda mi, ktore fotky su rozmazane? jedina rozmazana je 4ta (mozno 3tia), ale to bol zamer, je to manualne rozostrene na zrkadlovke, kvazi "umelecka" foto...aj ked mozno nevysla. Ale zvysne 3fotky niesu rozmazane urcite. Staci kliknut pre originalu velkost. Pre zaujimavost hod link na knoby co by sa ti pacili. Lampy tam mam JJ6L6 a JJ83, objednavam z nemecka z Tube-Town selektovane a nemal som najmensi problem. A takisto mne najviac vyhovuju. Nieje problem to osadit aj niecim inym. Nahravku spravim nejaku v priebehu tyzdna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #265 kedy: 19. Apríl , 2010, 08:57:36 » |
|
hlava krasna - ale kazda jedna foto je neostra a nie umelecky, ale ze mi to krizi oci najostrejsia je asi ta prva fotka... a knoby a to mi tam sedi, takze hlava paradna a na foto sa vysrat, to je nepodstatne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #266 kedy: 19. Apríl , 2010, 08:59:44 » |
|
Pekna robota Janko, a stovku kedy zacnes robit?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #267 kedy: 19. Apríl , 2010, 09:01:30 » |
|
hlava krasna - ale kazda jedna foto je neostra a nie umelecky, ale ze mi to krizi oci najostrejsia je asi ta prva fotka... a knoby a to mi tam sedi, takze hlava paradna a na foto sa vysrat, to je nepodstatne dik fuh asi som slepy...inak moze to byt tym ze som zatemnil izbu poriadne aby vyniklo podsvietenie. Tak kus horsie potom zaostroval fotak. Ale je to jedno, treba vidiet nazivo
|
|
« Posledná zmena: 19. Apríl , 2010, 09:01:53 od jjaannkkoo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #268 kedy: 19. Apríl , 2010, 09:03:50 » |
|
Dik za pochvalu. Ale neda mi, ktore fotky su rozmazane? jedina rozmazana je 4ta (mozno 3tia), ale to bol zamer, je to manualne rozostrene na zrkadlovke, kvazi "umelecka" foto...aj ked mozno nevysla. Ale zvysne 3fotky niesu rozmazane urcite. Staci kliknut pre originalu velkost. Pre zaujimavost hod link na knoby co by sa ti pacili. Lampy tam mam JJ6L6 a JJ83, objednavam z nemecka z Tube-Town selektovane a nemal som najmensi problem. A takisto mne najviac vyhovuju. Nieje problem to osadit aj niecim inym. Nahravku spravim nejaku v priebehu tyzdna dik este raz za ten tip s tube town.. len pre zaujimavost za 1X JJ ECC83 vyberanu do V1, 3X JJ ECC83, 1X JJ ECC83 balanced do invertora a 4icu JJ 6L6 da clovek nejakych 94e... to je asi o 15e menej nez za kolko dostane clovek u nas v jednom nemenovanom shope len samotnu 4icu koncovych lamp.. inak ta semishova otazka je vcelku na mieste.. ze co teda 100w..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #269 kedy: 19. Apríl , 2010, 09:05:04 » |
|
dik fuh asi som slepy...inak moze to byt tym ze som zatemnil izbu poriadne aby vyniklo podsvietenie. Tak kus horsie potom zaostroval fotak. Ale je to jedno, treba vidiet nazivo ale neries, kazdemu sudnemu cloveku stacia aj menej ostre fotky.. az si budes robit portfolio tak ti to nafoti frajerka a si vybaveny.. mne tie fotky stacia na to aby som kukal jak puk aj tak..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|