Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
17. November , 2024, 00:44:40
Strán: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 51 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: JT-AMPS  (Prečítané 220427 krát)
0 užívateľov a 25 Hostí prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #285 kedy: 19. Apríl , 2010, 11:24:40 »

jt amps semish signature, uz to vidim  Bavím sa skvele ruzovy predny panel, microsoft font Bavím sa skvele

Blbec, uvidis praveze ake to bude pekne, pan Michal spravi design. To len zavidis.

aha tak potom selfpwnage..  dik za ozrejmenie.. myslel som ze akonahle je paralelna naplno tak ide 100% signalu bokom..  Zdravíčko

Pan Karol, a len tak pre zaujimavost, preco prave paralelna slucka?
Dakujem za odpoved, viem ze si zaneprazdneny.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #286 kedy: 19. Apríl , 2010, 11:50:18 »

Blbec, uvidis praveze ake to bude pekne, pan Michal spravi design. To len zavidis.

Pan Karol, a len tak pre zaujimavost, preco prave paralelna slucka?
Dakujem za odpoved, viem ze si zaneprazdneny.

jednoduche.. ked mas seriovku a ide vsetok signal tak sa skurvi podla toho kam vojde. .cize ked mas gmajor s shit prevodnikmi tak vsetok ten signal ti zdigitalizuje prakticky..  pri paralelnej slucke sa len primiesava podla pomeru k povodnemu nezefektovanemu.. cize to co ty na FX procesore nastavis ako mix 50% kde polovica je pokurveny povodny signal a polovica zefektovany,  mozes pri paralelnej spravit tak ten pomer dosiahnes s kvalitnym povodnym signalom
Zaznamenané

asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #287 kedy: 19. Apríl , 2010, 12:00:38 »

jednoduche.. ked mas seriovku a ide vsetok signal tak sa skurvi podla toho kam vojde. .cize ked mas gmajor s shit prevodnikmi tak vsetok ten signal ti zdigitalizuje prakticky..  pri paralelnej slucke sa len primiesava podla pomeru k povodnemu nezefektovanemu.. cize to co ty na FX procesore nastavis ako mix 50% kde polovica je pokurveny povodny signal a polovica zefektovany,  mozes pri paralelnej spravit tak ten pomer dosiahnes s kvalitnym povodnym signalom

nie je problem kupit si k seriovej slucke maly mix a miesat si pomery tak. A k tomu g-majoru - problem bude podla mna inde ako v prevodnikoch. S niektorymi zosilovacmi si zjavne rozumie horsie ako s inymi, ja som napr. problem vobec nemal
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #288 kedy: 19. Apríl , 2010, 12:04:31 »

Tak toto je podla mna trosku blbost, cize nemas vlastne ani to ani to.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #289 kedy: 19. Apríl , 2010, 12:10:33 »

Tak toto je podla mna trosku blbost, cize nemas vlastne ani to ani to.

ale kdeze si vezmi ze seriovka - vsetok signal ide von za preampom, potom prejde cez AD/DA a ide spat do koncaku
paralelna- nastavene percento povodneho signalu ostava nezmenene.. napriklad 50% signalu ostava povodnych a ide rovno do koncaku.. polovica ide von a je zefektovana..
to co ty vlastne spravis ze na FX procesore nastavis ako 50% uroven daneho efektu lebo mas cely singal spolu mozes v paralalnej spravit tak ze nastavis aby pol signalu sla von a ten je zefektovany 100% ..cize docielis tych 50% tiez ale s tym ze pri paralelnej mas ten povodny signal zachovany.. alebo hovorim nieco zle/inak/nelogicky? problem vidim len s tym gateovanim ako janci spomenul ale to sa ma ani netyka cize pohoda
« Posledná zmena: 19. Apríl , 2010, 12:13:12 od kaolko » Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #290 kedy: 19. Apríl , 2010, 12:13:21 »

ale kdeze si vezmi ze seriovka - vsetok signal ide von za preampom, potom prejde cez AD/DA a ide spat do koncaku
paralelna- nastavene percento povodneho signalu ostava nezmenene.. napriklad 50% signalu ostava povodna a ide rovno do koncaku.. polovica ide von a je zefektovana..
to co ty vlastne spravis ze na FX procesore nastavis ako 50% uroven daneho efektu lebo mas cely singal spolu mozes v paralalnej spravit tak ze nastavis aby pol signalu sla von a ten je zefektovany 100% ..cize docielis tych 50% tiez ale s tym ze pri paralelnej mas ten povodny signal zachovany.. alebo hovorim nieco zle/inak/nelogicky? problem vidim len s tym gateovanim ako janci spomenul ale to sa ma ani netyka cize pohoda

Asi po tretom slove som sa stratil :).

Ale asi mas pravdu .
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #291 kedy: 19. Apríl , 2010, 12:17:54 »

sry, nestihol som nastartovat MAC so softom na upravu grafickych objektov

* slucka.jpg (726.52 KB, 431x574 - prehliadnuté 594 krát.)
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #292 kedy: 19. Apríl , 2010, 12:24:46 »

jaywalker ti napisal spravne ze ta paralelna ti moze viac dokurvit signal pokial to zariadenie ma casovy posun takze hento co pises a kreslis je len zbozne zelanie  Je mi do plaču
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #293 kedy: 19. Apríl , 2010, 13:01:01 »

sry, nestihol som nastartovat MAC so softom na upravu grafickych objektov

Ale ved ja tomu rozumiem, akurat mi pride nerealne.
Ak mas kvalitne prevodniky (co dnesne masiny uz maju), tak ziaden problem.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #294 kedy: 19. Apríl , 2010, 13:03:12 »

jaywalker ti napisal spravne ze ta paralelna ti moze viac dokurvit signal pokial to zariadenie ma casovy posun takze hento co pises a kreslis je len zbozne zelanie  Je mi do plaču

Smútim uz ta nelubim..   Je mi do plaču dojdi si po veci
Zaznamenané

frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #295 kedy: 19. Apríl , 2010, 18:11:01 »

kua, ze aki sikovni ludia ziju na tomto fore, rozum zostava stat... paradne ampy, paradne hraju...
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #296 kedy: 28. Máj , 2010, 06:43:35 »

tak.. vcera  mi dosiel Jankov TS808 a musim povedat ze nie som na 100% spokojny... ale na 120! Vyborna praca, naozaj, je to presne to co som hladal a pokym budem hrat na skreslenom zvuku tak ho ani vypinat nebudem lebo robi presne to co potrebujem. Povodne som mal na hlave gain na 5-6, teraz ho mam tak na 3-4 a to este tak ze viac mi ho uz ani netreba. Svoj ucel splnil- chcel som vec, ktora nezmeni charakter ampu, cisto na clean boost Gain-0, Volume-12, Tone vstrede. Efekt to ma taky, ze clovek moze znizit gain na hlave, nadobudne ovela vacsiu cistotu zvuku, no stale pri maximalnom komforte z hry.
Signalova cesta - Keller 7-TS808-NS2-5150-EVH412. A je to zvukovo presne to co som chcel! cistota pol zivota ci ako sa to vravi :) A este aj true bypass takze mozem byt riadne true aj ja Bavím sa skvele touto cestou - Janci, velka vdaka, bezkonkurencny efekt za par susnov ..az zacnes niekedy robit delay daj vediet
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #297 kedy: 28. Máj , 2010, 08:15:29 »

Signalova cesta - Keller 7-TS808-NS2-5150-EVH412. A je to zvukovo presne to co som chcel!

Prajem Ti ci najdlhsiu vydrz ostat v tomto zen stave  Na zdravie!
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #298 kedy: 28. Máj , 2010, 08:20:52 »

fakt je to bomba, ono ta 5150 sama o sebe hra vyborne, a s tymto este o triedu dalej, kedze sa da z nej dostat este vacsia konkretnost pri mensom gaine a este vacsie pohodlie pri hre, amp nekladie ziaden odpor, sustain sa este markantnejsie predlzil, tony prakticky vyskakuju (ale to je aj vdaka gitare) a vyslovene ma to bavi ten zvuk.. ked stiahnem volume na gitae ale necham ts zapnuty, tak je tam ten crunch co mi presne aj chybal, vyborne to je.. az mi je luto ze som to musel odniest zo skusobne cele prec do garaze na neurcito
Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #299 kedy: 28. Máj , 2010, 08:59:12 »

skusil by som ten pedal a podam recenziu.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Strán: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 51 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.088 sekund, 23 otázok.