Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
17. November , 2024, 00:28:25
Strán: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 51 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: JT-AMPS  (Prečítané 220362 krát)
0 užívateľov a 18 Hostí prehliada túto tému.
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #315 kedy: 16. September , 2010, 10:18:41 »

Dufam, ze uz bude konecne zelena, lebo mam sice cierny Screamer 808, ale ako vsetci vieme, ze zeleny hra najlepsie...
Zase na druhej strane cierne je štylove :D nie kazdy si moze povedat ze ma kvality cierny screamer... a ako niekto to tu spominal ze nieco co nieje cierne nehra dobre...  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Im a little princess
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #316 kedy: 16. September , 2010, 10:26:03 »

júj ja som to už chcel aj minule, chalani oplatí sa mi to lepšie ako ice9?
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
jjaannkkoo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 460

« Odpoveď #317 kedy: 16. September , 2010, 10:26:54 »

Zase na druhej strane cierne je štylove :D nie kazdy si moze povedat ze ma kvality cierny screamer... a ako niekto to tu spominal ze nieco co nieje cierne nehra dobre...  Bavím sa skvele
Na zdravie! presne tak ako z ciernych gitar ide najvacsi metal  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #318 kedy: 16. September , 2010, 10:27:50 »

júj ja som to už chcel aj minule, chalani oplatí sa mi to lepšie ako ice9?
Este sa to aj pytas?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Im a little princess
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #319 kedy: 16. September , 2010, 10:29:21 »

Na zdravie! presne tak ako z ciernych gitar ide najvacsi metal  Bavím sa skvele
Nechaj to cierne... podla mna to ma sovju signaturu... este to len staci nazvat "Dark impaled Child Molester 888"
Zaznamenané

Im a little princess
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #320 kedy: 16. September , 2010, 10:31:18 »

co je ice9?
Zaznamenané

jjaannkkoo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 460

« Odpoveď #321 kedy: 16. September , 2010, 10:33:05 »

Dufam, ze uz bude konecne zelena, lebo mam sice cierny Screamer 808, ale ako vsetci vieme, ze zeleny hra najlepsie...
Nechaj to cierne... podla mna to ma sovju signaturu... este to len staci nazvat "Dark impaled Child Molester 888"
to hej, aj ked zacal som rozmyslat ci nespravim aj farebne :-D Alebo jedno zamiesam farebne, a kto si ho najde tak bude mat zlavu  Beeee (alebo mi ho obucha o hlavu ze take nechce)

« Posledná zmena: 16. September , 2010, 10:34:36 od jjaannkkoo » Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #322 kedy: 16. September , 2010, 10:33:11 »

co je ice9?
Ten nový vox z tej série čo zbieram satrianiho signature, je to vlastne vytunený TS9 :)http://www.voxamps.com/pedals/ice9/
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
Drvic
pravidelný návštevník
Príspevkov: 401

« Odpoveď #323 kedy: 16. September , 2010, 10:35:24 »

to hej, aj ked zacal som rozmyslat ci nespravim aj farebne :-D Alebo jedno zamiesam farebne, a kto si ho najde tak bude mat zlavu  Beeee

Kazdu ediciu urob v inej farbe a potom o par rokov sa budeme dotahovat, ktora hra lepsie  Bavím sa skvele
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #324 kedy: 16. September , 2010, 10:37:38 »

ja som jankovi vravel, ze nech spravi jeden zeleny a k tomu prida jeho novinku zadarmo - antisucker pedal
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #325 kedy: 16. September , 2010, 10:39:29 »

Ten nový vox z tej série čo zbieram satrianiho signature, je to vlastne vytunený TS9 :)http://www.voxamps.com/pedals/ice9/

to je ale skor overdrive nez tubescreamer.. vysledok vo zvuku bude asi trochu iny..  tym chcem len poveedat ze- ako poznam satiraniho ten pedal bol primarne robeny na pouzitie s cistym zvukom ako zakladom, cize bude kreslit inym sposobom aby docielil plnsieho skresleneho zvuku.. a tie TS808 sa zvyknu pouzivat skor na tie clean boosty kde sa osvedcili najlepsie.. aj ked.. musim povedat ze ja ho pouzivam aj s cistym zvukom heh... ma to nieco do seba ked to ostane zapnute a hlavne.. cisty zvuk mi aspon prelezie skrz lebo ked mam zapnuty NS2 za tym tak na skreslenom zvuku problem nemam ale jak idem na cisty tak ma orezava jak tu babu vo filme Pustny kvet
« Posledná zmena: 16. September , 2010, 10:41:50 od kaolko » Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #326 kedy: 16. September , 2010, 10:40:03 »

Kazdu ediciu urob v inej farbe a potom o par rokov sa budeme dotahovat, ktora hra lepsie  Bavím sa skvele
Ja si rezervujem oranžový teda, keby sa dalo :)
Zaznamenané

I love my VHT!
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #327 kedy: 16. September , 2010, 10:41:07 »

to je ale skor overdrive nez tubescreamer.. vysledok vo zvuku bude asi trochu iny..
nevravím, že je to to isté, ale tak aj tak to šecko hrá rovnako.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

I love my VHT!
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #328 kedy: 16. September , 2010, 10:41:40 »

to je ale skor overdrive nez tubescreamer.. vysledok vo zvuku bude asi trochu iny..
ked som bol pre Vox počurator tak som skusal aj ten time machine a aj ice9. A ten ice je to iste ako hocijaky overdrive... ziadny rozdiel som extra nepocul.
Zaznamenané

Im a little princess
kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #329 kedy: 16. September , 2010, 11:56:11 »

Omg, teraz ked som si objednal Japan SD1, dva pedále by mi boli na nič ale je mi za tým lúto, ktovie kedy bude dalšia séria  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
Strán: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 51 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.099 sekund, 23 otázok.