rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #405 kedy: 30. Október , 2010, 10:55:38 » |
|
Vobec nebudem nikoho presviedcat. ... tak preco to stale robis ? ja som to vlastne napisal nechtiac naopak - malo tam byt, ze tie prve ukazky zneli lepsie, jak posledna a mala to byt pochvala tomu aparatu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #406 kedy: 30. Október , 2010, 10:59:46 » |
|
Fakt som bol aj ja milo prekvapeny ako hralo to Axe, aj ako sa to spravalo pod prstami. Celkom ma aj bavilo cez to hrat. A tie moznosti nastavenia, ale ja by som sa z toho zcvokol, keby som to mal nastavovat Inak neviem ci to je o psychike, ze som videl cez co hram, no tiez sa mi este stale paci viac lampac.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #407 kedy: 30. Október , 2010, 11:01:19 » |
|
tak preco to stale robis ? ja som to vlastne napisal nechtiac naopak - malo tam byt, ze tie prve ukazky zneli lepsie, jak posledna a mala to byt pochvala tomu aparatu... stale presviedcam ? Ale sak mne to je jedno... Sak to sa neda porovnavat vobec, ked uz sme pri tom. Najblizsie, mozno do tyzdna budu opat ukazky, ale tentokrat si za to sadnem, hlavne to pojde do cisteho konca, bez korekcii a potom mozeme diskutovat, teraz to bolo take, ze: skusme tam dat axe, co to spravi a aj tak to hralo vyborne, mne sa to urcite pacilo, pekne to tiahlo za rukou. Dalsia vec, ze bol prednastaveny uplne iny amp, nez nieco blizsie k JTcku, takze uz len preto cela tato diskusia JT vs. Axe nema zmysel a ani to nebol zmysel porovnat, co hra lepsie/horsie. Vsetko su to aj tak uz dost vysoke rebricky skreslenych zvukov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #408 kedy: 30. Október , 2010, 11:02:16 » |
|
tak preco to stale robis ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #409 kedy: 30. Október , 2010, 11:19:59 » |
|
brano ale co si myslis ze ty si jediny na slovensku ktory pocul to axe alebo co ved vsetci vieme ako to hra, ako sa to sprava
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #410 kedy: 30. Október , 2010, 11:30:17 » |
|
Mne na tých ukážkach vadí len to, že gitarista ušividne nemá tón v prstoch, kto to nahrával? Ale ten aparát hrá super .
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #411 kedy: 30. Október , 2010, 11:41:46 » |
|
Mne na tých ukážkach vadí len to, že gitarista ušividne nemá tón v prstoch, kto to nahrával? Ale ten aparát hrá super . co?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #412 kedy: 30. Október , 2010, 11:45:48 » |
|
nahraval to asi branko, na tomto sa da rifovat do nekoneeeecna, a podla mna hra uplne vpohode
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #413 kedy: 30. Október , 2010, 11:50:13 » |
|
hej mne tiez nic nevadi na tej hre
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #414 kedy: 30. Október , 2010, 12:03:35 » |
|
ano, vo vsetkych ukazkach hral Branko, a pridavam sa k Zakkymu a Misovi, tiez sa mi to zda v pohode. A hlavne to nebolo nejake planovane nahravanie s pripravovanymi riffmi. Skor sme sa len tak bavili a sem tam sa zapla kamera.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #415 kedy: 30. Október , 2010, 12:24:50 » |
|
brano ale co si myslis ze ty si jediny na slovensku ktory pocul to axe alebo co ved vsetci vieme ako to hra, ako sa to sprava No... nehovorim, ze som jediny, ktory to pocul, ale s istotou viem povedat, ze asi jediny na Slovensku sa s tym najdlhsie hram a prichadzam na rozne finty, ktore sa nedaju zistit ani za tyzden hrajkania sa s tym. Treba to spoznat trosku do hlbky, nie len za den skonstatovat, ze to hra napicu - taky nazor som mal aj ja v prve dni. Taktiez to nie je aparat, kde mas 5 gombikov. Mne na tých ukážkach vadí len to, že gitarista ušividne nemá tón v prstoch, kto to nahrával? Ale ten aparát hrá super . Nahraval som to ja, bolo to take nepremyslene nahravanie, ako vlastne Janko spomenul. Robo - skoda, ze si zmazal post, ale odpoviem ti nan: Metal nehram a toto bola obycajna skuska hi gain aparatov, tak nemal som tam chut strikovat Petrucciho so Satrianim a Van Halenom. Navyse v skusobni bolo presne 10 stupnov a ked sme odchadzali, tak 17, co musis uznat, ze prsteky boli jak z kamena a o rozladzovani ani nehovorim. Inak som rad, ze sa paci JT amp, hlavne som rad, ze Janko patri u mna jednoznacne medzi TOP stavitelov Higainovych aparatov. Cielom tychto videi bolo porobit ukazky "v priestore" kamerou hlavne JT zosika, nez Axe. A na obranu axe poviem opat len tolko, ze bol to factory preset Englu, ktory hra INAK nez Jankova hlava, tak preto je zbytocne riesit porovnavacky. Som rad, ze tam je rozdiel, taktiez je to otazka vkusu a variability. Mne sa pacia obe nahravky a hlavne obe masiny sa mi pacia ako hraju nazivo, je to trosku vacsie peklo. Edit - chcem este dodat, ze najblizsie ukazky by som chcel nahrat v studiu, nech su co najreprezentativnejsie.
|
|
« Posledná zmena: 30. Október , 2010, 12:28:52 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #416 kedy: 30. Október , 2010, 12:31:30 » |
|
Navyse v skusobni bolo presne 10 stupnov a ked sme odchadzali, tak 17, co musis uznat, ze prsteky boli jak z kamena a o rozladzovani ani nehovorim.
a este si zabudol spomenut, ze spevacka bola chora akurat neviem, ake videa pozerali ostatni, ale podla mna si jeden z fakt mala ludi na tomto fore, co si mozu povedat, ze su gitaristi, nerozumiem, co sa tam komu nepacilo
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #417 kedy: 30. Október , 2010, 12:31:50 » |
|
Presne preto som to dal preč.Uvedomil som si, že som nepoznal všetky podmienky, za ktorých si to robil. Ale som rád, že nie som načisto hluchý ešte a keď niečo nie je OK, tak nenapíšem že je... išlo ale o zvuk Ampu a ten sa mi páči... Som zvedavý na ten JJ808
|
|
« Posledná zmena: 30. Október , 2010, 12:32:40 od RobG »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #418 kedy: 30. Október , 2010, 12:33:38 » |
|
a este si zabudol spomenut, ze spevacka bola chora akurat neviem, ake videa pozerali ostatni, ale podla mna si jeden z fakt mala ludi na tomto fore, co si mozu povedat, ze su gitaristi, nerozumiem, co sa tam komu nepacilo Vdaka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #419 kedy: 30. Október , 2010, 12:34:44 » |
|
Presne preto som to dal preč.Uvedomil som si, že som nepoznal všetky podmienky, za ktorých si to robil. Ale som rád, že nie som načisto hluchý ešte a keď niečo nie je OK, tak nenapíšem že je... išlo ale o zvuk Ampu a ten sa mi páči... Som zvedavý na ten JJ808 Taktiez si to vazim a kazdopadne som sa nesnazil nejak o hru, ale bavil ma ten zvuk. Neda mi nespomenut, ze v tom momente cloveka nic nenapada, na tom sme sa zhodli s Jankom. Len take hocijake hovadiny clovek pohra, len aby bol zaznamenany zvuk.
|
|
« Posledná zmena: 30. Október , 2010, 12:35:36 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|