Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
17. November , 2024, 00:45:08
Strán: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 51 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: JT-AMPS  (Prečítané 220429 krát)
0 užívateľov a 26 Hostí prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #690 kedy: 07. Marec , 2013, 11:45:12 »

nechcete radsej okopcit atenuator?
casom mozno, jankove hlavy hraju aj potichu,takze nie je nutnost attenuatora  Bavím sa skvele
Zaznamenané
exhumer
stály hosť
Príspevkov: 1477

Egatimer

« Odpoveď #691 kedy: 07. Marec , 2013, 12:32:55 »

casom mozno, jankove hlavy hraju aj potichu,takze nie je nutnost attenuatora  Bavím sa skvele
A hrava na nich niekto, resp. ma ich tu niekto na fore? Nechcem rypat, len tak zo zaujmavosti, jankova praca je super a sam som stastny majitel jt 808 :)
Zaznamenané

WEIRD THRASH
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #692 kedy: 07. Marec , 2013, 12:43:08 »

dobry napad.. alebo nejaky load box v style ze mozem mat doma hlavu nezapojenu do bedne a nahravat signal z preampu pekne do PC a pouzit impulzy priamo..
toto je strašne drevorubačské riešenie... to už radšej za cenu toho attenuatoru/load boxu kupiť barzjaky preamp, alebo ešte lepšie daky isolation box
« Posledná zmena: 07. Marec , 2013, 12:43:37 od pelko » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #693 kedy: 07. Marec , 2013, 13:35:41 »

ono v postate nie je problem spravit nieco ako loadbox s reprakovou cievkou (cize amp by sa choval ako by mal pripojeny ozajsnty reprak nie len obycajny odpor),ale bolo by to drahe a velke.

pelko: co je na tom drevorubacske? ved ten torpedo live, co dal juraj, je presne to iste - loadbox s integrovanym DSP processorom, ktory simuluje cabinet cez IR  :)

exhumer: ta mala 5w hlava beha niekde po CZ/SVK, a v KE je niekolko kusov G50 a G50II - Jankova kapela na to hrava, na tie hlavy hrali aj zahranicne kapely na ich spolocnych koncertoch a ak nie, tak min. obzerali, ze co za neznamy aparat hra tak dobre. z dalsich je to gitarista z retarded fish, ostatnych zial osobne nepoznam a neviem ako sa volaju kapely... je pravda,ze poslednu dobu ziadnu hlavu nepostavil,aj ked zaujemcocia by boli, vacsinou to stroskota na jankovej vytazenosti alebo na tom, ze zaujemca si predstavuje cenu niekde na urovni jazdeneho valvekinga alebo bugery.
« Posledná zmena: 07. Marec , 2013, 13:36:35 od styrioci » Zaznamenané
pelko
miestny štamgast

« Odpoveď #694 kedy: 07. Marec , 2013, 13:52:13 »

fakt mi to príde strašne neohrabané... mať pustený amp, zapojený do loadboxu, a pritom budem využívať len vystup z preampu... Príde mi rozumnejšie si kúpiť daky rackovy preamp, a na neho nahodiť impulzy. A pritom naň človek môže hrať od rána do večera, tie ecc83 vydržia mrte.

Alebo jak som spomenul isocab a tým pádom  relatívne slušné closemicing výsledky priamo v pohodlí domova.
« Posledná zmena: 07. Marec , 2013, 13:52:38 od pelko » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #695 kedy: 07. Marec , 2013, 14:03:20 »

a naco budem dokupovat nejaky spatny preamp ked mam hlavu? naco dalsie prachy vyhadzovat?
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #696 kedy: 07. Marec , 2013, 14:15:15 »

fakt mi to príde strašne neohrabané... mať pustený amp, zapojený do loadboxu, a pritom budem využívať len vystup z preampu... Príde mi rozumnejšie si kúpiť daky rackovy preamp, a na neho nahodiť impulzy. A pritom naň človek môže hrať od rána do večera, tie ecc83 vydržia mrte.
loadbox neznamena, ze pouzijes signal z preampu, ale ze pouzijes signal, ktory mal ist do bedne, akurat, ze ho mutnes a miesto ozajstnej bedne pouzijes IR alebo iny cab simulator. cize pouzivas signal zafarbeny aj koncovym stupnom
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast

« Odpoveď #697 kedy: 07. Marec , 2013, 14:22:16 »

aha, tak to je o inom, takto to už dáva aký taký zmysel
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #698 kedy: 07. Marec , 2013, 17:11:01 »

a naco budem dokupovat nejaky spatny preamp ked mam hlavu? naco dalsie prachy vyhadzovat?

no lebo hlavu mas v skusobni alebo na cestach a domov si kupis na brnkanie a nahravanie preamp, nie ? samozrejme ak ma niekto hlavu a ma ju doma, tak je asi blbost kupovat preamp, vtedy tie brzdy maju zmysel...
Zaznamenané
MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« Odpoveď #699 kedy: 07. Marec , 2013, 18:24:46 »

... ale dat 2000 eur za box co akoze cita impulzy mi pride celkom dost ... to uz si mozte zobrat na koncert notebook s lepsou kartou a vysledok totozny ...
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #700 kedy: 07. Marec , 2013, 19:19:04 »

To uz rovno Axe II a nejebat sa s niecim, co vie ledva polovicu za rovnaku cenu.
Zaznamenané

Juraj_T
pravidelný návštevník
Príspevkov: 623

« Odpoveď #701 kedy: 07. Marec , 2013, 20:16:35 »

... ale dat 2000 eur za box co akoze cita impulzy mi pride celkom dost ... to uz si mozte zobrat na koncert notebook s lepsou kartou a vysledok totozny ...

to co som sem dal stoji 880. Vezmi si ze obycajny palmer stoji 400. Lepsi attenuator 500. Az tak vela mi to nepride
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #702 kedy: 07. Marec , 2013, 20:31:49 »

To uz rovno Axe II a nejebat sa s niecim, co vie ledva polovicu za rovnaku cenu.

len tam je stalo to digitalne "ale" a tuto sa bavime o realnom analogovom skresleni, lampovom...
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #703 kedy: 07. Marec , 2013, 21:35:23 »

ako pisal juro, tak to nestoji 2k a navyse axe za vyse dvojnasobok nedokaze loadbox, tak nechapem naco by sa niekto jebal s preamp/fx procesorom, ked potrebuje do toho pichnut svoj oblubeny lampac a nasimulovat odsnimany box
Zaznamenané
Vratko
stály hosť
Príspevkov: 985

hoummejd :-)

« Odpoveď #704 kedy: 08. Marec , 2013, 10:04:39 »

ako pisal juro, tak to nestoji 2k a navyse axe za vyse dvojnasobok nedokaze loadbox, tak nechapem naco by sa niekto jebal s preamp/fx procesorom, ked potrebuje do toho pichnut svoj oblubeny lampac a nasimulovat odsnimany box
to znie dobre, hlavne do domaceho studia... Zdravíčko 
Zaznamenané

hm... :-D
Strán: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 51 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.108 sekund, 23 otázok.