rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 17. December , 2008, 00:37:53 » |
|
nepredali, ze mam s gombikami krutit nemas nejaky fake ? kolko "S" to ma v logu ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 17. December , 2008, 10:29:44 » |
|
ty mas XT ? tie vraj vedia hrat. ja poznam len tie prve fazule a tie nevedeli proti SW hrat - podla mna aspon veru... XTcko som mal na den doma a bol som az prekvapeny ako dobre to hralo... z modelingov som este nepocul lepsi zvuk... edit: ono niekedy treba len pokrutit s gombikmi, ak to dobre nastavis tak myslim ze na tom natocis na nahravku solidny zvuk...
|
|
« Posledná zmena: 17. December , 2008, 10:30:51 od cubo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 17. December , 2008, 13:12:11 » |
|
ty mas XT ? tie vraj vedia hrat. ja poznam len tie prve fazule a tie nevedeli proti SW hrat - podla mna aspon Samotny PODxt bez zosilnovaca nehra tak ako ten amplitube. Hra to ako keby to orezavalo vysky. Zvuk nie je taky prierazny, ale ako keby si presence stiahol dole. Skusal som milion presetov, ine snimace, gitary, sluchatka, kable a hra to stale jednako. Chcelo by to, aby ho nejaky ochotny clovek hackol a natlacil tam nejaky iny sw.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516
lenivy cvicit
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 17. December , 2008, 13:28:33 » |
|
Aky iny SW? Ty vies ako funguje modeling napr. v amplitube alebo revalveri?
|
|
|
Zaznamenané
|
Hi Bender! Hi Fender!
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 17. December , 2008, 13:30:31 » |
|
Nie, ale ja chcem aby niekto napisal sw na POD.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lenivy
pravidelný návštevník
lenivy cvicit
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 17. December , 2008, 13:34:03 » |
|
A ja chcem vlastny POD s open source zdrojakmi a co .
|
|
|
Zaznamenané
|
Hi Bender! Hi Fender!
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 17. December , 2008, 13:38:48 » |
|
A ja chcem vlastny POD s open source zdrojakmi a co . http://line6.com/tcddk/sice to neponuka take moznosti, ale... daco si nakodit mozes
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lenivy
pravidelný návštevník
lenivy cvicit
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 17. December , 2008, 14:11:26 » |
|
Zaujimave.. Inak k tym presetom aby som aj nieco - vsimol som si, ze ked hram do sluchatok, tak je dobre dat na koniec este nejaky impulz miestnosti, potom to tak netrha usi a aj zvukovo sa mi to viac paci. Nakoniec je to logicke, repraky tiez nepocuvame tak, ze si dame k tomu ucho..
|
|
|
Zaznamenané
|
Hi Bender! Hi Fender!
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 17. December , 2008, 21:11:35 » |
|
poradte lame ako nahravat z amplitube2 ? nech aj ja sem mzoem uz cosi zavesit gracia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 17. December , 2008, 22:10:39 » |
|
poradte lame ako nahravat z amplitube2 ? nech aj ja sem mzoem uz cosi zavesit gracia musis mat nejaky soft DAW ako napr, cubase, sonar, FL, reaper,Adobe audition a v tom si spustis amplitube ako plugin a tak nahras. pozri si na youtube nejake navody.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 18. December , 2008, 21:26:39 » |
|
musis mat nejaky soft DAW ako napr, cubase, sonar, FL, reaper,Adobe audition a v tom si spustis amplitube ako plugin a tak nahras. pozri si na youtube nejake navody.
tak som zohnal Cubase SX. aj sa mi podarilo rozbehnut cez to Amplitube, aj naahravam... aj do viacerych stop... vsekto ide... no ma to jeden problem. ked to chcem ulozit ako Mp3 ...cize dam to exportovat, tak mi vypise "an error occured during export" ... hmmm... neviete co robim zle ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 18. December , 2008, 21:31:09 » |
|
skus si to ulozit ako wav mixdown. a ked pojde a mp3 nepojde tak ti chyba asi kodek
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 18. December , 2008, 21:32:49 » |
|
Treba krutit. Isto tak hra, este lepsie. Pokial nemas 2.0 XT hra horsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 18. December , 2008, 21:43:06 » |
|
skus si to ulozit ako wav mixdown. a ked pojde a mp3 nepojde tak ti chyba asi kodek
nejde ani to nech dam exportovat cez mixdown do hoci coho.... tak stale ze error during export
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 18. December , 2008, 21:44:57 » |
|
nejde ani to nech dam exportovat cez mixdown do hoci coho.... tak stale ze error during export ked nastavis format, zvukovku, hdd s dostatkom miesta to musi ist.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|