rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 18. December , 2008, 19:23:50 » |
|
. a akou hmotou to tam zaliat aby to dobre drzalo ale nepiskalo (moze byt epoxid?)
kludne by som to zalial do nejakeho ofarbeneho epoxidoveho sajrajtu. pripadne skus napisat Slapakovi alebo Milosovi Kovacovi, ci neprezradia, co pouzivaju (li)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
the rocker
Hosť
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 18. December , 2008, 19:32:02 » |
|
Nahodou na slovensku to nezozeniem? niesom moc internacionalny.
Budes musiet stat sa internacionalnym - dnesna doba si to vyzaduje Neviem, kde sa to tu da zohnat - mozno si to budes musiet vyrobit sam. Tu su nejake moje snimace - ktore som si vyrobil pred par rokmi. Jeden je klasicky Hot rodded PAF humbucker, ten druhy je vyborny P90 v rozmeroch humbuckera - zneju skvele obidva.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
the rocker
Hosť
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 18. December , 2008, 19:37:36 » |
|
|
|
|
|
pole
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 18. December , 2008, 19:37:50 » |
|
HEske. Nahodou ukazky mp3 ky nemas?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
the rocker
Hosť
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 18. December , 2008, 19:38:22 » |
|
|
|
|
|
the rocker
Hosť
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 18. December , 2008, 19:40:19 » |
|
HEske. Nahodou ukazky mp3 ky nemas?
Nemam bohuzial tu gitaru u seba. Ale pokial sa pamatam jeden taky isty humbucker som robil pre gitaristu z UKND - mozno ak mu napises, prezradi ti na ktorej to pouzil.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 18. December , 2008, 19:45:34 » |
|
a ved čo to nedaš do takychto krytov alebo anpiš šlapakovy nech ti preda umele puzdro na snimač ked vyraba sniamče..... a ja by som to zalial nejakym tvrdšim voskom a je to nech to nepiska ta schema vyzera fakt popichy POLE sprav vyskum a piš vysledky to už môže ist aj buffer do predele
|
|
« Posledná zmena: 18. December , 2008, 19:46:58 od tipek »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 18. December , 2008, 20:51:06 » |
|
aky vyznam ma doma robit EMG 81 ked stoji par supov ? takisto ostatne snimace vychadzaju lacno. zase konkurencia fabrike ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 18. December , 2008, 21:05:54 » |
|
the rocker mas moj obdiv tak naslapaneho cloveka informaciami ,ktorý ich sipe z rukava ako ty ,som tu uz dlho nezazil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
the rocker
Hosť
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 18. December , 2008, 21:06:01 » |
|
aky vyznam ma doma robit EMG 81 ked stoji par supov ? takisto ostatne snimace vychadzaju lacno. zase konkurencia fabrike ? Nuz dobra otazka - odpoved je, ze pre dobry pocit. Takisto ako ostatni zrucni manici tu na fore si vyrabaju super gitarky a ampy. Presne preto - skusit si to vyrobit sam, zistit ako to funguje - na akom principe, a mat radost z dobre odvedenej prace. Poviem ti ze je nuda si vsetko kupovat tovarenske a hotove, vyrobene niekym. Je to super si nieco vyrobit sam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 18. December , 2008, 21:07:10 » |
|
Nuz dobra otazka - odpoved je, ze pre dobry pocit. Takisto ako ostatni zrucni manici tu na fore si vyrabaju super gitarky a ampy. Presne preto - skusit si to vyrobit sam, zistit ako to funguje - na akom principe, a mat radost z dobre odvedenej prace. Poviem ti ze je nuda si vsetko kupovat tovarenske a hotove, vyrobene niekym. Je to super si nieco vyrobit sam kua nejeme na pivo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
the rocker
Hosť
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 18. December , 2008, 21:09:37 » |
|
the rocker mas moj obdiv tak naslapaneho cloveka informaciami ,ktorý ich sipe z rukava ako ty ,som tu uz dlho nezazil Dakujem, Snimacom som sa venoval uz davno. Viem o tom celkom dost. Dokonca som cez interet v Prahe zaskolil jedneho typka, ktory teraz uspesne navija hand made profesionalne snimace - tusim spolupracuje s ceskym poprednym gitararom Honzou Vlasakem. Tu je jeho web: http://snimace.lukasuv.net/Inac , za vsetko moze Google
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
the rocker
Hosť
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 18. December , 2008, 21:11:06 » |
|
kua nejeme na pivo Preco nie ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 18. December , 2008, 22:23:20 » |
|
IO je TL064 zaujimava schema ale na otivne korekcie by som dal rdsej tranzistor
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
|