spyros
|
|
« kedy: 19. December , 2008, 13:35:09 » |
|
Este to tu tusim nepadlo, ale ten rok vysiel novy Les Paul Traditional, v skratke je to standard ale NEMA DUTINY V TELE, takze nieco pre konzervativnych kulturistov. Snimace su Pickups: Neck - '57 Classic; Bridge - '57 Classic Plus http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/Les-Paul/Gibson-USA/Traditional.aspxPS: Ja myslim, ze tunajsi fanatici si v priebehu buduceho roka na tom zahraju a podaju dalsie info.
|
|
« Posledná zmena: 19. December , 2008, 16:14:01 od spyros »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 19. December , 2008, 13:42:45 » |
|
heski
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 19. December , 2008, 13:56:29 » |
|
v com je este taka ina okrem tych dutin?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 19. December , 2008, 14:19:56 » |
|
To si radsej priplatit par dolarov a mat Custom Shop reediciu 58 Standard z lepsieho dreva a konstrukciou blizsie k originalom.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 19. December , 2008, 14:54:24 » |
|
To si radsej priplatit par dolarov a mat Custom Shop reediciu 58 Standard z lepsieho dreva a konstrukciou blizsie k originalom.
Alebo si ju dat spravit "home hand made" gitararovi,ktory ju spraví detto a o 1/3 lacnejšiu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 19. December , 2008, 14:58:32 » |
|
Alebo si ju dat spravit "home hand made" gitararovi,ktory ju spraví detto a o 1/3 lacnejšiu. To uz radsej po istych davnejsich skusenostiach s panom K. radsej riskovat nebudem.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 19. December , 2008, 15:00:26 » |
|
Krasny Gibsonik... kolko vyjde informacne?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 19. December , 2008, 15:01:27 » |
|
To uz radsej po istych davnejsich skusenostiach s panom K. radsej riskovat nebudem. No je tu aj šikovny pán I.K.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 19. December , 2008, 15:04:01 » |
|
heski
podla mna vyzera presne tak isto ako Vintage alebo Tyme,akurat ma iny napis na hlave
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 19. December , 2008, 15:07:01 » |
|
podla mna vyzera presne tak isto ako Vintage alebo Tyme,akurat ma iny napis na hlave A práve z toho nápisu sa ide vela ludí .........ť. /teraz nemyslim gitarovych fajnšmekrov/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 19. December , 2008, 15:23:49 » |
|
Krasny Gibsonik... kolko vyjde informacne? 3300 USD preto mam aj doma dve vintage za 10.000 obe na 70.000 za jednu gitaru som este nedorastol
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 19. December , 2008, 15:27:50 » |
|
podla mna vyzera presne tak isto ako Vintage alebo Tyme,akurat ma iny napis na hlave vyzerat moze, ale vzhlad nehra...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 19. December , 2008, 15:30:43 » |
|
ja nechapem tuto Gibsonovu politiku. cely zivot robia nejaky Standard, aby ho nakoniec konstrukcne dokurvili a vzapati prisli s modelom Traditional, ze akoze toto je ako tie stare dobre Standardy... preco nenechali Standard tak ako bol a ked citili potrebu, mohli prist s modelom Traditional, ze tak toto je teraz nieco nove, kvazy ako Standard, len s dutinami pre lepsie bla bla... a tak isto som nepochopli pred rokmi cely model Classic...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 19. December , 2008, 15:32:06 » |
|
3300 USD
preto mam aj doma dve vintage za 10.000 obe na 70.000 za jednu gitaru som este nedorastol
Nie je umenie dobre zahrat na 100 tisicovej gitare,ale je umenie dobre zahrat na 5 tisicovej .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 19. December , 2008, 15:32:17 » |