jtakac
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 19. December , 2008, 18:28:27 » |
|
mam jednu otazku..ked pride slovensky gitarar do firmy Gibson,ujebe im tam jednu fosnu mahagonu ,co im dovazaju ufonci z Proxima Centauri a vyrobi z toho gitaru,bude to Gibson,ci nie??
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 19. December , 2008, 18:28:54 » |
|
mam jednu otazku..ked pride slovensky gitarar do firmy Gibson,ujebe im tam jednu fosnu mahagonu ,co im dovazaju ufonci z Proxima Centauri a vyrobi z toho gitaru,bude to Gibson,ci nie?? Nie.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 19. December , 2008, 18:30:44 » |
|
no co sa tu dnes clovek nedozvie Ved na to tu som, aby som vam vyjavil pravdu o Gibsonoch.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 19. December , 2008, 18:32:35 » |
|
Nenapodobis vsetko presne. Ved ani Japoncom to neslo v 70tych a zaciatkom 80tych rokov a ti sa ozaj vypracovali na profi uroven kopirovania. Proste znalci na to dojdu, ale 90% beznych hracov nemusi. Ale Japoncom nešlo o to robit 100% kopiu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 19. December , 2008, 18:33:23 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 19. December , 2008, 18:34:30 » |
|
na to by si musel mat vyrobnu linku. hrat to moze teoreticky podobne ale vyzerat to nebude.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 19. December , 2008, 18:37:35 » |
|
na to by si musel mat vyrobnu linku. hrat to moze teoreticky podobne ale vyzerat to nebude.
takze vsetky Gibsony les pauly vyzeraju uplne navlas rovnako?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 19. December , 2008, 18:39:47 » |
|
takze vsetky Gibsony les pauly vyzeraju uplne navlas rovnako?
Nie. Su dost odchylky podla roku vyroby.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 19. December , 2008, 18:41:19 » |
|
ked to vyde z vyrobnej linky tak sa to asi podoba na seba ked je to z jednej serie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 19. December , 2008, 18:51:28 » |
|
Ved na to tu som, aby som vam vyjavil pravdu o Gibsonoch. pán boh ti žehnaj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 19. December , 2008, 18:52:14 » |
|
podla mna co sa tyka kvality tak sa da rovnako kvalitna gitara vyrobit... ibaze niektori fetisisti dosahuju orgazmus ked je tam znacka... inac aj ja obcas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
myso
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 19. December , 2008, 18:59:51 » |
|
Ved na to tu som, aby som vam vyjavil pravdu o Gibsonoch. Tak uz konecne rozumiem tomu obrazku nalavo pod tvojim menom. Konecne vieme, na co vlastne Astar prisiel opa:t do nasej galaxie. Konecne je pravda z vreca von!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 19. December , 2008, 20:43:47 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 19. December , 2008, 20:45:56 » |
|
Nie je umenie dobre zahrat na 100 tisicovej gitare,ale je umenie dobre zahrat na 5 tisicovej . a dalsia chujina Sorry Udry, nie ze sa naseres, ale co si jedol?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 19. December , 2008, 21:08:36 » |
|
Žiadna chujovina,ale realita. Možem spomenut /aj ked trošku o inej gitare/,ale na margo gitararov, tvoje hodnotenie Gibsona a Klemovky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|