kubo63
|
|
« Odpoveď #105 kedy: 20. December , 2008, 09:40:31 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #106 kedy: 20. December , 2008, 09:54:48 » |
|
ale ja nechapem, ako niekto nedokaze spravit presnu kopiu aspon na vzhlad, sak to musi ist
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #107 kedy: 20. December , 2008, 09:59:28 » |
|
Pri klesajucom kurze uz teraz stoji ta gitara 45 litrov aj u nas.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #108 kedy: 20. December , 2008, 10:04:47 » |
|
Pri klesajucom kurze uz teraz stoji ta gitara 45 litrov aj u nas.
comu miestny vyrobca moze samozrejme len stezi konkurovat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #109 kedy: 20. December , 2008, 10:05:13 » |
|
No a homemade fandovia skoncili.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #110 kedy: 20. December , 2008, 10:07:33 » |
|
Tak za takuto cenu by som si asi naozaj zobral toho Gibsona namiesto handmade.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #111 kedy: 20. December , 2008, 10:16:47 » |
|
zaplatit 4 litre naviac za burst povrchovu upravu,tak to je podla mna fakt chore
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #112 kedy: 20. December , 2008, 10:18:12 » |
|
ci das 40 alebo 44 litrov za gitaru uz neni rozdiel, tak preco si nekupit tak, nech sa Ti paci viac ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #113 kedy: 20. December , 2008, 10:19:19 » |
|
zaplatit 4 litre naviac za burst povrchovu upravu,tak to je podla mna fakt chore U Custom Shop reedicii platis navyse aj 2000 dolarov (58 plaintop Standard alebo 57 Goldtop vs flametop 59).
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #114 kedy: 20. December , 2008, 10:29:37 » |
|
Kua, to čo sú tu za chujoviny..šak gitara saTi musí aj páčiť, ja mám vždy dobrý pocit, už keď otváram kufor, ako hovorí Vadim, gitara Ťa musí pozdraviť...umenie je aj o estetične a čo je dnes 5-10.000 ?...ja mám v byte jednu voľnú stenu a normálne premýšľam, že si kúpim tie stojany do steny a zavesím tam jeden alebo dva Flyingy...krásna dekorácia, v obrazoch sa nevyznám a nejaký renomovaný aj tak stojí viac ako 25 litrov čo chcem za ten Flying...
|
|
« Posledná zmena: 20. December , 2008, 10:31:46 od RobG »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #115 kedy: 20. December , 2008, 10:33:39 » |
|
Milí mazači: Ked už mažete priame odpovede na priame otazky,tak zmažte aj tie otazky.Lebo potom to vyzera,že ten komu bola otazka určena,nie je schopny adekvatne odpovedat,pripadne "nepriamo" vyjadruje suhlas s podstatou otazky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #116 kedy: 20. December , 2008, 10:40:13 » |
|
Kua, to čo sú tu za chujoviny..šak gitara saTi musí aj páčiť, ja mám vždy dobrý pocit, už keď otváram kufor, ako hovorí Vadim, gitara Ťa musí pozdraviť...umenie je aj o estetične a čo je dnes 5-10.000 ?...ja mám v byte jednu voľnú stenu a normálne premýšľam, že si kúpim tie stojany do steny a zavesím tam jeden alebo dva Flyingy...krásna dekorácia, v obrazoch sa nevyznám a nejaký renomovaný aj tak stojí viac ako 25 litrov čo chcem za ten Flying... ale ved jasne,ze sa musi pacit,u mna je to dokonca prvorade kriterium ...len u jednej firmy zaplatim za povrchovu upravu liter a u dalsej za taku istu 4 litre,to je podla mna chore. Aj ked chapem,ze tam ide o znacku
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #117 kedy: 20. December , 2008, 10:40:39 » |
|
ale ved jasne,ze sa musi pacit,u mna je to dokonca prvorade kriterium ...len u jednej firmy zaplatim za povrchovu upravu liter a u dalsej za taku istu 4 litre,to je podla mna chore. Aj ked chapem,ze tam ide o znacku Este Ta to bavi?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #118 kedy: 20. December , 2008, 10:49:15 » |
|
ale ved jasne,ze sa musi pacit,u mna je to dokonca prvorade kriterium ...len u jednej firmy zaplatim za povrchovu upravu liter a u dalsej za taku istu 4 litre,to je podla mna chore. Aj ked chapem,ze tam ide o znacku tak ale to je vec firmy, cize mozes mat u riti, ked sa ti nieco paci tak si to bud kupis alebo nekupis, nic viac nic menej
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #119 kedy: 20. December , 2008, 10:50:09 » |
|
No a homemade fandovia skoncili. Ak si mieril na mna,tak neva. Samozrejme pri takejto cene by už debata bola niekde inde. Ale myslim,že ešte sa stale najde dost ludí,ktorí nechcu "tuctovu seriovku" a daju si spravit gitaru podla svojich požiadaviek.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|