Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 09:32:46
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Gibson Les Paul Tradional - NOVY MODELOVY RAD 2008  (Prečítané 31028 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #105 kedy: 20. December , 2008, 09:40:31 »

http://kytary.cz/gibson/les-paul-traditional/?SE5824:0:0:1:0
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #106 kedy: 20. December , 2008, 09:54:48 »

ale ja nechapem, ako niekto nedokaze spravit presnu kopiu aspon na vzhlad, sak to musi ist  :)
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #107 kedy: 20. December , 2008, 09:59:28 »

Pri klesajucom kurze uz teraz stoji ta gitara 45 litrov aj u nas.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #108 kedy: 20. December , 2008, 10:04:47 »

Pri klesajucom kurze uz teraz stoji ta gitara 45 litrov aj u nas.

comu miestny vyrobca moze samozrejme len stezi konkurovat.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #109 kedy: 20. December , 2008, 10:05:13 »

No a homemade fandovia skoncili.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #110 kedy: 20. December , 2008, 10:07:33 »

Tak za takuto cenu by som si asi naozaj zobral toho Gibsona namiesto handmade.  :)
Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #111 kedy: 20. December , 2008, 10:16:47 »

zaplatit 4 litre naviac za burst povrchovu upravu,tak to je podla mna fakt chore  Popiskujem si
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #112 kedy: 20. December , 2008, 10:18:12 »

ci das 40 alebo 44 litrov za gitaru uz neni rozdiel, tak preco si nekupit tak, nech sa Ti paci viac ?
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #113 kedy: 20. December , 2008, 10:19:19 »

zaplatit 4 litre naviac za burst povrchovu upravu,tak to je podla mna fakt chore  Popiskujem si

U Custom Shop reedicii platis navyse aj 2000 dolarov (58 plaintop Standard alebo 57 Goldtop vs flametop 59).
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #114 kedy: 20. December , 2008, 10:29:37 »

Kua, to čo sú tu za chujoviny..šak gitara saTi musí aj páčiť, ja mám vždy dobrý pocit, už keď otváram kufor, ako hovorí Vadim, gitara Ťa musí pozdraviť...umenie je aj o estetične a čo je dnes 5-10.000 ?...ja mám v byte jednu voľnú stenu a normálne premýšľam, že si kúpim tie stojany do steny a zavesím tam jeden alebo dva Flyingy...krásna dekorácia, v obrazoch sa nevyznám a nejaký renomovaný aj tak stojí viac ako 25 litrov čo chcem za ten Flying... Na zdravie!
« Posledná zmena: 20. December , 2008, 10:31:46 od RobG » Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #115 kedy: 20. December , 2008, 10:33:39 »

Milí mazači: Ked už mažete priame odpovede na priame otazky,tak zmažte aj tie otazky.Lebo potom to vyzera,že ten komu bola otazka určena,nie je schopny adekvatne odpovedat,pripadne "nepriamo" vyjadruje suhlas s podstatou otazky.
Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #116 kedy: 20. December , 2008, 10:40:13 »

Kua, to čo sú tu za chujoviny..šak gitara saTi musí aj páčiť, ja mám vždy dobrý pocit, už keď otváram kufor, ako hovorí Vadim, gitara Ťa musí pozdraviť...umenie je aj o estetične a čo je dnes 5-10.000 ?...ja mám v byte jednu voľnú stenu a normálne premýšľam, že si kúpim tie stojany do steny a zavesím tam jeden alebo dva Flyingy...krásna dekorácia, v obrazoch sa nevyznám a nejaký renomovaný aj tak stojí viac ako 25 litrov čo chcem za ten Flying... Na zdravie!

ale ved jasne,ze sa musi pacit,u mna je to dokonca prvorade kriterium  Bavím sa skvele...len u jednej firmy zaplatim za povrchovu upravu liter a u dalsej za taku istu 4 litre,to je podla mna chore. Aj ked chapem,ze tam ide o znacku  Na zdravie!
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #117 kedy: 20. December , 2008, 10:40:39 »

ale ved jasne,ze sa musi pacit,u mna je to dokonca prvorade kriterium  Bavím sa skvele...len u jednej firmy zaplatim za povrchovu upravu liter a u dalsej za taku istu 4 litre,to je podla mna chore. Aj ked chapem,ze tam ide o znacku  Na zdravie!

Este Ta to bavi?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #118 kedy: 20. December , 2008, 10:49:15 »

tak ale to je vec firmy, cize mozes mat u riti, ked sa ti nieco paci tak si to bud kupis alebo nekupis, nic viac nic menej
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
udry
Hosť
« Odpoveď #119 kedy: 20. December , 2008, 10:50:09 »

No a homemade fandovia skoncili.  Bavím sa skvele
Ak si mieril na mna,tak neva. Samozrejme pri takejto cene by už debata bola niekde inde. Ale myslim,že ešte sa stale najde dost ludí,ktorí nechcu "tuctovu seriovku" a daju si spravit gitaru podla svojich požiadaviek. Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.047 sekund, 23 otázok.