Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
29. November , 2024, 03:37:25
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Gibson Les Paul Tradional - NOVY MODELOVY RAD 2008  (Prečítané 30922 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #135 kedy: 20. December , 2008, 12:08:15 »

myslel som gitary podla mojich poziadaviek, vsak tie firmy maju tolko modelov ze ked si niekto nevie vybrat tak potom nevie co chce Bavím sa skvele
mozem ti zodpovedne prehlasit, ze kebyze chcem gitaru presne podla svojich poziadaviek (do bodky), tak som taku seriovku este nevidel ;-)
Zaznamenané
dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #136 kedy: 20. December , 2008, 12:10:40 »

mozem ti zodpovedne prehlasit, ze kebyze chcem gitaru presne podla svojich poziadaviek (do bodky), tak som taku seriovku este nevidel ;-)

to co za frankensta :)ina si si vysnival?Huh!Huh!Huh!
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #137 kedy: 20. December , 2008, 12:18:34 »

to co za frankensta :)ina si si vysnival?Huh!Huh!Huh!
to by si chcel vediet, co? Bavím sa skvele

na dost vela gitarach mi vadi napr umiestnenie volume poteciometra, ze mi zavadzia pod rukou
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #138 kedy: 20. December , 2008, 13:10:58 »

to by si chcel vediet, co? Bavím sa skvele

na dost vela gitarach mi vadi napr umiestnenie volume poteciometra, ze mi zavadzia pod rukou

tak brnkaj odspodu hore co hras rege ?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #139 kedy: 20. December , 2008, 13:52:07 »

a budu sa tomu venovat ešte dlho. Lebo človek sa chce odlišovat od ostatnych a imidžovka gitara urobi svoje./ si pamätam pred rokmi,ked Prince pozoval v klipoch so svojimi gitarami a s kamošom sme rozoberili,či tie gitary aj hraju alebo to je len okrasa a nakoniec som sa niekde dočital,že su to gitary od renomovanych gitararov/. A to nie len "popovi hrači",ale aj rockeri napr. Simonns,Stanley atd.

V realnom svete pride gitarista za majstrom a poviem, chcem aby to vyzeralo ako napr. Les Paul a slahni mi tam piezzo este (ale aj to v niektorych Gibsonoch),pripadne daj mi tam ine snimace (v Gibsonoch nie su len Gibsony) etc, vzdy sa robia v konecnom dosledku len kopie. !Originaly" sa predavaju tazko. Ale ´sak povedz co by mala mat tvoja idealna gitara.

Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
mcmaros
stály hosť
Príspevkov: 1173

Max for President!

« Odpoveď #140 kedy: 20. December , 2008, 13:56:35 »

Ja tiez. Aspon co sa tyka 7micky. Zo sestiek by som bral Schectery.
« Posledná zmena: 20. December , 2008, 13:57:21 od mcmaros » Zaznamenané

spyros
inventár podniku

« Odpoveď #141 kedy: 20. December , 2008, 14:00:10 »

Vyhrn si rukavy ked hras :-D

Ja by som zase zrusil vsetky tonove clony, v zivote som to nevyuzil.

PS: Ked nad tym uvazujem, tak aj struny ma seru, furt to treba menit... swine!
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #142 kedy: 20. December , 2008, 14:01:40 »

Suhlasim. Presneeee Si píš!!!
Osobne som vyhovujucu seriovku nevidel. Sice LEN jednu. MM JP  Žmurk
Ale z Fedrov, Gibsnov urcite nie.
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #143 kedy: 20. December , 2008, 14:03:01 »

Vyhrn si rukavy ked hras :-D

Ja by som zase zrusil vsetky tonove clony, v zivote som to nevyuzil.

PS: Ked nad tym uvazujem, tak aj struny ma seru, furt to treba menit... swine!

To nie je o rukave... Ale o tom, ze bucham pri fastpickingu do volume potaka.
Tonovu clonu som vyuzil, hlavne pri vyskovych ampoch. Žmurk
Zaznamenané

spyros
inventár podniku

« Odpoveď #144 kedy: 20. December , 2008, 14:07:10 »

Osobne som vyhovujucu seriovku nevidel. Sice LEN jednu. MM JP  Žmurk
Ale z Fedrov, Gibsnov urcite nie.

To uz je na navstevu u doktora  Na zdravie!

Citácia: Branko
To nie je o rukave... Ale o tom, ze bucham pri fastpickingu do volume potaka.

V rychlosti som precital: "ze bucham pri fastpickingu do ftaka"
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #145 kedy: 20. December , 2008, 14:11:23 »

To uz je na navstevu u doktora  Na zdravie!

Este dobre, ze kazdemu z nas nieco ine chuti. Mam rad vela znaciek. Milujem Gibnsy a poriadne Fendre. Lenze vyhovujuci Fender, alebo hocijaku inu gitaru som, co sa tyka KONSTRUKCNEJ stranky nenasiel.  Žmurk Vzdy mi vadila bud kobylka(ktora mi drela dlan ruky), alebo hmatnik mi nepadol...atd - pritom zvukovo boli PPC, len nehralo sa mi podla mojich predstav.
 Na zdravie!
« Posledná zmena: 20. December , 2008, 14:12:34 od Branko » Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #146 kedy: 20. December , 2008, 14:17:28 »

ja som na tom podobne, tiez to vidim v buducnosti na navstevu v ordinacii gitarara, len tie ceny handmadeov...  ?§!.
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #147 kedy: 20. December , 2008, 14:53:25 »

V realnom svete pride gitarista za majstrom a poviem, chcem aby to vyzeralo ako napr. Les Paul a slahni mi tam piezzo este (ale aj to v niektorych Gibsonoch),pripadne daj mi tam ine snimace (v Gibsonoch nie su len Gibsony) etc, vzdy sa robia v konecnom dosledku len kopie. !Originaly" sa predavaju tazko. Ale ´sak povedz co by mala mat tvoja idealna gitara.

Ale spyros no tak. Nedam si predsa robit gitaru a hned uvažovat,za kolko a či ju predam. To už je nenormalne ako hned uvažujete o predajnosti/nepredajnosti gitary.kua to ste tu všetci kšeftari? /zopar tu poznam  Žmurk/   K tej gitare,nehovorme o idealnej: atypicky tvar tela,povrchova uprava,umiestnenie a počet potakov,umiestnenie a funkcia prepinača,tym kobylky/strunika,profil krku,hmatnik. To len v skratke,čo by som menil. Samozrejme,že to všetko je na gitarach,ale nikdy som to nevidel na jednej.
« Posledná zmena: 20. December , 2008, 14:59:29 od udry » Zaznamenané
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #148 kedy: 20. December , 2008, 15:05:48 »

Ale spyros no tak. Nedam si predsa robit gitaru a hned uvažovat,za kolko a či ju predam. To už je nenormalne ako hned uvažujete o predajnosti/nepredajnosti gitary.kua to ste tu všetci kšeftari? /zopar tu poznam  Žmurk

To je inak tiez pravda, ale kde presne si vydedukoval, ze pisem o cene a predajnosti v tom tebou citovanom odstavci?

K tej atypickej gitare, to si mi teda nevysvetlil aku by si chcel handmade gitaru.
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #149 kedy: 20. December , 2008, 15:30:39 »

To je inak tiez pravda, ale kde presne si vydedukoval, ze pisem o cene a predajnosti v tom tebou citovanom odstavci?

K tej atypickej gitare, to si mi teda nevysvetlil aku by si chcel handmade gitaru.
Originaly" sa predavaju tazko- ak som si to zle vysvetlil,sorry.
 K tej gitare: no nechce sa mi to dopodrobna rozpisovat,tobôž kreslit a myslim,že to nie je ani podstatne,nakolko v blizkej dobe neuvažujem o zakazkovej gitare a vlastne o žiadnej gitare,lebo už začinam byt z gitarovej muziky znudeny a asi si kupim sitar a zopar bubienkov,chrastitka,hrkalky,zvončeky a husle.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.052 sekund, 23 otázok.