Nazdar, moc sem nechodim tak neviem ci sa tieto aparaty nejak vo velkom preberali ale v historii som toho moc nenasiel.
Chcel by som trochu poradit, pretoze rad by som kupil uz nejake fakt delo
Hladam univerzalny aparat s modernym gainom, hutne moderne skreslenie je pre mna najviac podstatne, ale rad by som nanom natocil vsetko. Ide mi hlavne o jednoduche ovladanie pocas hrania ci uz cez footswitch alebo midi, pridavne volume na sola, viac kanalov, odelene korekcie, reverb je len plus. cena max do tych 50 to je uz uplny strop. Nepotrebujem silou mocou novy, ale ak sa zmestim do tych 40 - 50 rad by som to kupil nove...
Aparaty ktore ma zaujali su Engl Powerball, Engl Backmore, Mesa rectoverb, Marshall JVM. Najviac sa vsak rozhodujem medzi mesou a powerballom.
Engl ma celkom prijatelnu cenu, mohutny zvuk, akurat nieje k nemu footswitch, cize dalsie starosti naviac...
Mesa ma vpodstate vsetko co hladam, akurat ta cena je dost velka.
Marshall ma super cenu, vsetko co potrebujem k hraniu, prefektne ovladanie pomocou footswitcha, akurat ten zvuk mi pride stale taky rockovy, zial toto je jediny so spominanych aparat ktory som si mohol trochu viac osahat aj ked iba v hudobninach na mensej hlasitosti... jedine minus tejto hlavy je ze ten zvuk stale nieje uplne to co hladam...
Engl Blackmore, som pocul ze je to vyborny aparat, za tie peniaze skveli zvuk pre vsetky kategorie, akurat doteraz som moc nepochopil ako funguje ovladanie v praxi pocas hrania...
Vsetky tieto aparaty som si popocuval z vsemoznych ukazok, ako som spominal hral som iba na marshallovi, je mi jasne ze ukazky nestacia, ale znich sa mi najviac pozdava powerball a rectoverb, takze ak mate nejake skusenosti stymito aparatmi budem velmi rad ak sa snimi podelite
Este posledna vec, ak som spravne pochopil rozdiel medzi singl rectifierom a rectoverbom je len design a reverb, zvuk je ten isty ?