mr.zakk
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 19. December , 2008, 16:52:38 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Groove...
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 19. December , 2008, 16:52:55 » |
|
hej no, pravdu povediac ukazky ma nejak extra nezdvyhli zo sedacky, tak ale zas len ukazky nie, sak vravim ze nejake vacsie hudobniny vidim to skor na vieden... alebo brno ?? a co ked sa Ti nebude pacit a budes sa jebat do Viedne alebo Brna zbytocne ? to su Tvoje slova
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vortex
nováčik
Príspevkov: 37
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 19. December , 2008, 16:57:15 » |
|
Zakky: ja mam momentalne fireballa, akurat nie vzdy mi vyhovuje jeho skreslenie. V kapele nemam pocit ze by som sa stracal, ale chcem nieco vsetranejsie, ako smo vravel tie sola potrebujem davat hlasnejsie uplne skvele by bolo keby mam moznost este aj prepnut na iny kanal aby maly tie sola iny chrakter ako riffy... atd, preto mi fireball prestava vyhovovat, powerball by to mohol napravit, alebo ta mesa Mr.zakk: neviem peavey ma nejak nebere, ja skor tie engle rastis: ne nechapeme sa, v hudobninach poskusam viac aparatov naraz, marka proste nemam kde pocut, nemam si ho ako vyskusat...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 19. December , 2008, 17:00:59 » |
|
ja ti poviem aby si skusil vht podla mna najvsestrannejsi amp co som pocul
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 19. December , 2008, 17:02:14 » |
|
ja ti poviem aby si skusil vht podla mna najvsestrannejsi amp co som pocul rozmyslal som, ci budes prvy ty alebo Musicman este Valla nedal JCM 800
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 19. December , 2008, 17:03:13 » |
|
rozmyslal som, ci budes prvy ty alebo Musicman este Valla nedal JCM 800 vies ako to je rasto z teba zas vzdy vide len markIV ale za svojim tvrdenim si stojim, je to naozaj vsestranny amp, ved prid ho aj ty skusit, kupis si aj ty na to ska
|
|
« Posledná zmena: 19. December , 2008, 17:20:50 od miso_kolo »
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 19. December , 2008, 17:18:32 » |
|
Peavey JSX - cena cca 40 - 45 tis. Hram rozne zanre... Od metalu po light fusion... Hra to kruto. Nepiste zbytocne kraviny, kedze ste to neskusali, nieto este hrali na zivo s tym. - VIEM, o com hovorim. Chod si to vyskusat, alebo ak si niekde z okolia vychodu, kludne si na tom mozes zahrat. Mal som to vedla Tripla... ani nahodou... Triple je suchy, bez stavy oproti JSX. Skusal som s MM JP model. Myslim, ze o JSX som tu pisal, viac nez dost. Uplne bez zaujatosti a pod.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 19. December , 2008, 17:21:04 » |
|
vidim ze kazdy tu mame svoju pravdu
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 19. December , 2008, 17:22:02 » |
|
vidim ze kazdy tu mame svoju pravdu Sak ono je vela toho dobreho. VHT, ORANGE, PEAVEY, MESA, FENDER, ... z tych znaciek isto by som vyberal.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 19. December , 2008, 17:25:10 » |
|
vidim ze kazdy tu mame svoju pravdu vortex by si mal pozriet sekciu aparaty uzivatelov...bude to rychlejsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 19. December , 2008, 17:27:17 » |
|
Nemam rad take temy, jednak preto, ze kazdy svoje, kopec ludi, co tu pisu aky amp hraju doma na GR2... a pod. Najlepsie ist do obchodu a skusat zaradom. Chodit s gitarou od hlavy k hlave a skusat... nic ine. Aj tak si nevyberies toto, co ti tu hoc kto radi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast