spyros
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 19. December , 2008, 19:55:28 » |
|
nenajdu sa dvaja co maju rovnaky nazor ? Mozno v SNS na otazku kultivacie mozgovych buniek alkoholom v case pracovneho procesu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 19. December , 2008, 19:58:08 » |
|
najvacsi metalisti aj tak hraju na line6
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vittore
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 19. December , 2008, 20:04:22 » |
|
najvacsi metalisti aj tak hraju na line6 myslis meshuggah?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 19. December , 2008, 20:11:27 » |
|
myslis meshuggah? napriklad, a znie im to popici
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 19. December , 2008, 23:45:43 » |
|
Majo Fero by mohol povedat, ze kazde Recto podla rokov hra inak. Inak hra stary dvojkanal DUAL a dnesny trojkanal, tiez DUAL. A zasa Single hra tiez inak. Zasa poviem: treba skusat, co sa ti paci a co ti vyhovuje. Hlavne tvojej hre, stylu, a pod. vsak su aj ine schematicky aj ked maju spolocny zaklad
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 20. December , 2008, 00:11:07 » |
|
Neviem kam to supnut, mozno to bude niekoho zaujimat, aj ked je to sice uplna blbost, VHT uz nie je VHT, firma sa premenovala na Fryette amplification.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
C3llario.HQ
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 20. December , 2008, 08:39:08 » |
|
Na to co haldas by ti podla man bodli tieto Ampy.......Krank Krankenstain (na tom som osobne hral krasny zvuk s toho leze nenormalne aky to ma hutny sound) VHT Pitbull(nehral ale videl a pocul skoro som sa .....) a DIEZEL VH4(hral a je to moj sen ho mat ale neviem ci sa s tym zmestits do 50 patykou.....) a tebou spominany ENGL Powerball na ten sa chystám asi aj aj kedže je cenovo dostupnejší ako Diezel tu je pekna uakzka toho ENGLA
|
|
« Posledná zmena: 20. December , 2008, 08:45:07 od C3llario.HQ »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 20. December , 2008, 09:07:44 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 20. December , 2008, 09:15:23 » |
|
z Englov co mna jedine ocarilo bol Invader a Special Edition, inak zvysok pre mna nezaujimavy. Co Zakky spominal na zaciatku temy ze videl na stage-i naraz Powerball a 6505+ a ze ten powerball nebolo ani pocut suhlasim. Bol to koncert jednej BA black metalovej kapely, ten engl znel jak filcka.. Single recto by mohlo vyhovovat Vortexovym poziadavkam si myslim a ked uz mesa tak aj s origos boxom.. 6505(+) je az moc jednostranne.. VHT je co sa dostupnosti u nas tyka nedostupne, tak isto ako aj Krank (ktory ja ososbne vobec nemusim lebo je to len dalsia modifikacia niecoho co uz tu je)..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
C3llario.HQ
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 20. December , 2008, 09:28:11 » |
|
z Englov co mna jedine ocarilo bol Invader a Special Edition, inak zvysok pre mna nezaujimavy. Co Zakky spominal na zaciatku temy ze videl na stage-i naraz Powerball a 6505+ a ze ten powerball nebolo ani pocut suhlasim. Bol to koncert jednej BA black metalovej kapely, ten engl znel jak filcka.. Single recto by mohlo vyhovovat Vortexovym poziadavkam si myslim a ked uz mesa tak aj s origos boxom.. 6505(+) je az moc jednostranne.. VHT je co sa dostupnosti u nas tyka nedostupne, tak isto ako aj Krank (ktory ja ososbne vobec nemusim lebo je to len dalsia modifikacia niecoho co uz tu je)..
asi prave preto ze to bol black metal a ich pilky a krank maju v CZ
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 20. December , 2008, 10:22:28 » |
|
presne tak.. Engl bol sto pro nastaveny do metlackeho Vcka a kedze peavey su skor stredove aparaty, tak to bolo jasne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
buro
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 20. December , 2008, 10:41:40 » |
|
Presne , pozeral som stranku Prazskeho music city a majú ho Akurat ze trosku drazsi nez v Thomanne ,ale myslí si že to može byť jedno, vyskúšať ho môžeš a ak nebudu ochotný predať ho lacnejšie tak ho vezmeš z thomanna , aj ked tam jew cena trosku cez tvoj rozpocet...
|
|
« Posledná zmena: 20. December , 2008, 10:49:07 od buro »
|
Zaznamenané
|
Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 20. December , 2008, 10:55:01 » |
|