rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #135 kedy: 13. Marec , 2011, 00:01:39 » |
|
niekto to tu spominal, ale nedal link.
je to dobra finta, uz som to pouzil ked trebalo dodatocne sejmut dolne struny od rytmicaku...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #136 kedy: 13. Marec , 2011, 00:30:23 » |
|
je to dobra finta, uz som to pouzil ked trebalo dodatocne sejmut dolne struny od rytmicaku... Nebolo sa treba pridlho babrat s kompresorom na povodnej prehravanej stope, ci hned to malo ziaduci zvuk, ze si polozil a hralo?
|
|
« Posledná zmena: 13. Marec , 2011, 00:31:05 od Pablo Woozy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #137 kedy: 13. Marec , 2011, 00:43:44 » |
|
Nebolo sa treba pridlho babrat s kompresorom na povodnej prehravanej stope, ci hned to malo ziaduci zvuk, ze si polozil a hralo? he ? to je normalna fyzika... ci ine sa pytas ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #138 kedy: 13. Marec , 2011, 00:52:13 » |
|
he ? to je normalna fyzika... ci ine sa pytas ?
No narazam na tento odstavcek v tom clanku... "If there’s too much bleed from adjacent instruments on the snare track, employ a gate to clean up the track. Select the maximum ratio and set the gate to a fast attack. Then adjust the hold and decay times so that the track sounds natural. "
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #139 kedy: 13. Marec , 2011, 10:40:53 » |
|
jaj... jasne ze ten snare musis "budit" uz nejakym upravenym vygejtovanym signalom... ja som to inak necital ten yarov link neviem, ci by sa tak dal ziskat plnohodnotny dobry zvuk rytmicaku kedze je ten zvuk zlozeny z viacerych zloziek (uider, struny... ... )... ale cital som o podobnych kopakovych technikach, tam ziskas takto kompletny zvuk, ale zase naco sa s tym takto babrat, ked to mozes rovno podlozit / prelozit samplom... ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #140 kedy: 14. December , 2011, 15:20:07 » |
|
trochu ozivim temu zacal som sa kus zaujimat momentalne o reamping, splasil som whirlwind imp2 pasivny di box a myslel som si, ze to mozem pouzit aj ako spatne zariadenie aby to viedlo signal z DAW do aparatu na odsnimanie mikrofonom, ale co teraz citam tak na tutu druhu vec, treba dalsie zariadenie ci uz pasivne napr ( http://www.radialeng.com/re-prormp.htm) alebo aktivne (napr. radial X amp)....povodne som si myslel, ze to moze ist priamo zo zvukovky z line out priamo do aparatu kto ma s tym skusenosti, pripadne dane zariadenie podelte sa pls o zazitky
|
|
« Posledná zmena: 14. December , 2011, 15:31:44 od musicman1411 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #141 kedy: 14. December , 2011, 15:23:17 » |
|
Teraz som bol u vas v skusobni. Mas to na gaucovke polozene, resp. tu krabicku whirlwind imp2.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #142 kedy: 14. December , 2011, 20:45:44 » |
|
nic take ti netreba. line out zo zvukovky je uplne korektny vystup pre vstup aparatu. ak vie zo zvukovky ist dostatocne silny signal, co myslim nebude problem v pripade normalnej zvukovky urcenej na recording, tak nemas co riesit. cize v DAW si vyved DI track na line out na zvukovke, pichni ten vystup do ampu a mozes snimat micom. nechapem co je okolo toho tolka veda jedine co potrebujes mat na zaciatku, je nejake zariadenie, ktore ti vie splitnut signal, pokial teda nenahravas DI tracky gitarou priamo do zvukovky napr s nejakymi VST ako pracovnym zvukom .
|
|
« Posledná zmena: 14. December , 2011, 20:46:24 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #143 kedy: 15. December , 2011, 20:40:47 » |
|
nic take ti netreba. line out zo zvukovky je uplne korektny vystup pre vstup aparatu. uroven si prisposobis, ale co rozdielna impedancia oproti vystupu z gitary? neovplyvni to vysledok?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #144 kedy: 15. December , 2011, 22:13:03 » |
|
uroven si prisposobis, ale co rozdielna impedancia oproti vystupu z gitary? neovplyvni to vysledok?
je to rovnake akoby si siel do ampu s gitarou s aktivnymi snimacmi, ovplyvnuje to vysledok?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
majso
|
|
« Odpoveď #145 kedy: 16. December , 2011, 13:13:30 » |
|
ale ten nápad s otočením DI boxu nie je zlý :D nechápem prečo by to nešlo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #146 kedy: 16. December , 2011, 13:59:21 » |
|
nic take ti netreba. line out zo zvukovky je uplne korektny vystup pre vstup aparatu. ak vie zo zvukovky ist dostatocne silny signal, co myslim nebude problem v pripade normalnej zvukovky urcenej na recording, tak nemas co riesit. cize v DAW si vyved DI track na line out na zvukovke, pichni ten vystup do ampu a mozes snimat micom. nechapem co je okolo toho tolka veda jedine co potrebujes mat na zaciatku, je nejake zariadenie, ktore ti vie splitnut signal, pokial teda nenahravas DI tracky gitarou priamo do zvukovky napr s nejakymi VST ako pracovnym zvukom . ako jasne, najprv som to myslel, ze sa to riesi tak, len ptm neviem na co ludia pouzivaju taky radial x amp, kde signal zo zvukovky ide najprv do neho a tak do ampu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #147 kedy: 16. December , 2011, 14:00:54 » |
|
uroven si prisposobis, ale co rozdielna impedancia oproti vystupu z gitary? neovplyvni to vysledok?
je to nieco s tym, ta impendancia sa opati sa mi zda musi zmenit...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #148 kedy: 16. December , 2011, 14:01:53 » |
|
pre mna za mna si vyhod peniaze a zbytocnost, plati co som napisal vyssie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #149 kedy: 16. December , 2011, 14:05:28 » |
|
pre mna za mna si vyhod peniaze a zbytocnost, plati co som napisal vyssie pytam sa lebo neviem, a celkom ma to zaujima...no zbytocnostou by som to isto nenazyval
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|