rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 25. December , 2008, 13:09:40 » |
|
stale sa neviem dokopat k oprave toho straplocku, poprosim nejake konkretne rady ako na to? moj tato splietal nieco o kupe drevenych pilin a volakeho vytmelovaca..:D..tak predtym ako ho k tomu pustim....
zmes jemnych svetlych pilin a epoxidu je na to stvorena.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 25. December , 2008, 13:12:14 » |
|
pekna je... nech sluzi dobrej veci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 25. December , 2008, 13:15:55 » |
|
Inak tie snimace su Alnikace ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brianlover
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 25. December , 2008, 14:15:47 » |
|
podla coho to roroznam?nerozoberal som ju vobec:).. tak svetle piliny +epoxid a lak-vrtanie alebo vrtanie-lak??
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 25. December , 2008, 14:32:49 » |
|
pozna sa to podla lesku tych kovovych nastavcov. ked nie tak, tak ked sa snimac vybere, tak ma dole spolocny magnetovy kvadrik (keramicky), alebo nema a magnety su priamo tycinky (Alnico).
neviem inak, ci sa Ti podari vyplnit ten odlupnuty lak, to vzdy bude vidno. aky je to vobec lak - asi polyuretan ? ci ? ja by som sa na to vykaslal, jedine by som fixoval upinak na pas, ak tam nedrzi dobre.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brianlover
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 25. December , 2008, 15:01:41 » |
|
vyberat tie snimace sa mi teda nechce, takze ta sklamem..lak mam osobne niekde, len 4oci cosi spominal..mne ied o to aby tam drzal uchyt na pas a to je cele..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 25. December , 2008, 15:47:25 » |
|
..lak mam osobne niekde, len 4oci cosi spominal..mne ied o to aby tam drzal uchyt na pas a to je cele..
lak som spomenul len na okraj, keby si bol nahodou pedant a chcel by si to mat esteticke, ak na to kasles, tak kludne staci zaliat staru dieru epoxidom a potom nanovo vyvrtat dieru
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brianlover
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 25. December , 2008, 18:36:38 » |
|
do pedanta daleko, ale dakujem pekne za rady:D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brianlover
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 30. December , 2008, 13:01:49 » |
|
piliny som medzi sviatkami nezhanal, takze je tam epoxid..okoloe diery som oblepil takou paskou, nech sa to nezadrbe, ahento potom zabrusim a navrtam dieru? inac otec mal taky napad vyvrtat tam hrubsiu dieru, epoxidom tam vlepit cast rucky stetca a do tej rucky navrtat mensiu dieru na ten finanlny srob..ale ked som videl ten hruby vrtak, skorom som omdlel a radsej to len napatlal epoxidom okrem toho mi to pride zbytocne komplikovane
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 30. December , 2008, 13:12:27 » |
|
daj to gitararovi alebo stolarovi, urobi ti to odborne a navzdy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 30. December , 2008, 13:13:12 » |
|
aj teraz tu vidim lerryho na fore mu napis
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 30. December , 2008, 13:30:54 » |
|
vyvŕtaj dieru, veľkú a vlož tam drevený valec, čím tvrdšie drevo tým lepšie, garantujem ti, že ti už úchyt nevypadne a bude tam nafurt, akúrát sa to doma bez náradia s málo skúsenosťami zvláda dosť ťažko. musíš mať ten valec presne ako tú dieru, keby si to tam rval nasilu riskuješ rozštiepenie čo je už fatal prúser rukovať od štetca nebude asi našťastnejšie riešenie, bývajú z moc mäkkého dreva. ten nápad z epoxy sa mi moc nepozdáva, ja by som to tak určo nerobil. choď za zručným stolárom a za kilečko ti to spraví za 20 minút.
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
brianlover
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 30. December , 2008, 13:34:56 » |
|
epoxid tam uz je, mam smolu;D problem je ze coskoro idem do prahy+koncert takze ide o cas, zhanat medzi sviatkami stolara je unreal..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 07. Január , 2009, 13:51:32 » |
|
......very je pekná...... nech Ti to hrá......
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
|