Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 27. December , 2008, 13:56:06 » |
|
ved toto ma nejake prapodivne snimaceale na doma a demace pre mojho kamosa co je cisty amater, je to asi lepsie ako dnesna basa za 4500!!!!!!!
Ťažko povedať. Možno prekvapí, ale vyzerá strašne. Určite by som to nekupoval pred vyskúšaním.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 27. December , 2008, 14:00:38 » |
|
vyzera praveze vyborne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386
Melisko usko
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 27. December , 2008, 14:07:07 » |
|
tiez si myslim ze vyzera strasne, minimalne bola zle skladovana. som zvedavy na ukazky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 27. December , 2008, 14:13:06 » |
|
co na nej vyzera strasne ? ze je zapraseba a neleskne sa ? ja na nej vidim solidnu konstrukciu (aspon podla fotky), masivnu kobylu, co musi hrat, normalne mechaniky a normalny krk a telo. nic na nej nevyzera strasne !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
endy
pravidelný návštevník
Melisko usko
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 27. December , 2008, 14:18:25 » |
|
co na nej vyzera strasne ? ze je zapraseba a neleskne sa ? ja na nej vidim solidnu konstrukciu (aspon podla fotky), masivnu kobylu, co musi hrat, normalne mechaniky a normalny krk a telo. nic na nej nevyzera strasne ! okrem toho ze je to sama hrdza tak nie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 27. December , 2008, 14:20:17 » |
|
okrem toho ze je to sama hrdza tak nie to su aj kadejake ine stare nastroje a po niektori si radi priplatia aj za hrdzu na novom nastroji
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
endy
pravidelný návštevník
Melisko usko
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 27. December , 2008, 14:27:52 » |
|
to su aj kadejake ine stare nastroje a po niektori si radi priplatia aj za hrdzu na novom nastroji lenze potom to aj tak kadejako hra ak to vobec hra. co sa tyka tej hrdze na novych nastrojoch asi mas na mysli fender relic a ine, tak tam je ta hrdza spravena tak aby to neovplyvnilo zvuk. urcite nema hrdzave "creva"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 27. December , 2008, 14:35:26 » |
|
och
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 27. December , 2008, 14:39:11 » |
|
endy ty si fakt v zácviku,že? Tie 4 hrdzavé skrutky a 2 nalomené drôtiky z nej asi spravia hluché poleno...
Keby je možnosť ju chytiť do ruky a sadne mi krk,normálny action,tak je za tú cenu perfektná.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 27. December , 2008, 14:39:34 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 27. December , 2008, 14:39:55 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
endy
pravidelný návštevník
Melisko usko
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 27. December , 2008, 14:52:12 » |
|
endy ty si fakt v zácviku,že? Tie 4 hrdzavé skrutky a 2 nalomené drôtiky z nej asi spravia hluché poleno...
Keby je možnosť ju chytiť do ruky a sadne mi krk,normálny action,tak je za tú cenu perfektná.
nastroj nema len skrutky, ma aj snimace, potenciometre atd... skrutky toho prezradia vela. ano, a presne o to ide kebyze je moznost chytit do ruky, lenze tu ta moznost nie je, a minimalne elektroniku bude musiet asi vymenit takze to nebude len 3500. a ano, som v zacviku, neviem na co to bola narazka..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 27. December , 2008, 14:55:24 » |
|
...a minimalne elektroniku bude musiet asi vymenit...
preco myslis ? mozno potaky uz nepojde vykontoxovat, takze za 150 korun kupi nove.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 27. December , 2008, 14:58:51 » |
|
Hej,to má tak za 500 aj s ozaj špičkovou samicou komplet prekutrané. Ešte by som tam poriešil nové snímače,tie určite a ak bude dobré a živé drevo,tak sa s basou za 3x takú cenu nebude musieť porovnávať. Zo súčasnej produkcie určite nie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 27. December , 2008, 14:59:46 » |
|
Ako vieš? Možno je hluchá, možno nie. Ako som písal, možno prekvapí. Ja by som ju bez otestovania nekupoval. Držím aspoň palce, nech to bude ok.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 27. December , 2008, 15:00:44 » |
|
Hej,to má tak za 500 aj s ozaj špičkovou samicou komplet prekutrané. Ešte by som tam poriešil nové snímače,tie určite a ak bude dobré a živé drevo,tak sa s basou za 3x takú cenu nebude musieť porovnávať. Zo súčasnej produkcie určite nie.
Prečo myslíte podľa fotiek, že súčasná produkcia má byť horšia ako tento nástroj?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|