Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
15. November , 2024, 16:46:53
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 19 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: oblubeny basak  (Prečítané 96658 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #45 kedy: 12. Júl , 2005, 08:08:29 »

01.11.05/House Remix Irene and the DJ Asi Kojak have recorded the house remix of Irene's song ""Dance With The Music Of Your Heart "".
Zaznamenané

guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #46 kedy: 12. Júl , 2005, 10:01:50 »

Čo tým chcel básnik povedať??
Zaznamenané

tatko fóra
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #47 kedy: 12. Júl , 2005, 23:01:50 »

A básnik zaryto mlčí. :)
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #48 kedy: 12. Júl , 2005, 23:19:49 »

Súc duša Súc duša novotám otvorená, tu naša hudobníčka Irena, nevyhýba sa pokusom zistiť, čo hudba houseova znamená. Každou notou, naslednou stopou, hrubých strún samotou, stáva sa úplnou, dokonalou. A vašnivo privinúc ""stick"" žahkými rukami spolu s DJom sa poihráva s šumnými tónami! A my, čo nám je šesť strún dosť, hrajme ten svoj rock! Hoc len doma, pre radosť! Video Haha, kdeze :))
Zaznamenané

guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #49 kedy: 13. Júl , 2005, 07:14:17 »

To videjko je coolové nemá to chybu fakt je skvelá Wau.Úchvatný nástroj som unesený.A vidím že básnik tiež. :))
Zaznamenané

tatko fóra
Hosť
« Odpoveď #50 kedy: 13. Júl , 2005, 12:50:09 »

Fiiiha, prvy krat som nieco take videl a som uneseny:) Uzasny nastroj, co dokaze! ...a ta baba vie na tom dobre hrat. da sa:)
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #51 kedy: 19. Júl , 2005, 20:06:36 »

no comment...
Zaznamenané

o-yep sro
Hosť
« Odpoveď #52 kedy: 20. Júl , 2005, 11:28:15 »

plant: les caypool je z primusu.. aj vo winampe mas na ID2 a ID3(pravym kliknes na subor v playliste a das dake vlastnosti abo co...) medzi stylmi ze primus... to je ono.. on je psycho.. fajna muzicka...
Zaznamenané
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #53 kedy: 22. Júl , 2005, 23:42:31 »

To by som chcel vydiet nazivo ... musi to byt este vacsia pecka.
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #54 kedy: 23. Júl , 2005, 14:01:07 »

ja by som chcel vidiet nazivo radsej claypoola s primusom.
Zaznamenané

o-yep sro
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #55 kedy: 03. Apríl , 2006, 20:42:20 »

doslo u mna k miernym zmenam v basovom rebricku co do slovenskych basakov.
1. neochvejne a stabilne, enfant terrible Marta Minarik
na dalsich prieckach je to take stabilno nestabilne, poslednu dobu ma velmi oslovuje svojim hranim Oskar Rozsa, ci prazec ci bezprazec,hra mu to paradne. Potreboval by som skocit na nejaky koncert s Durom Griglakom, nevidel som ho uz dlho hrat a tu profesorsku strojovu rytmiku by som si uz konecne rad vypocul.martin gaspar ma naposledy mierne sklamal co som ho videl nazivo,hral velmi velmi jednoduchy doprovod, ktory si v spojeni s peknym hranim marcela buntaja pytal podla mojho nazoru viac, ale on vie lepsie co robi:-)
zaujimalo by ma ako su na tom momentalne taky brano valansky alebo viktor hidveghy. druhy menovany bol v superstar kapele co svoj cas zaberie, no urcite by som si ho rad omrkol v niecom vlastnom.

okrem toho by to ale chcelo nejake cerstve tvare, ako napriklad Matt, basak zo skupiny DORA, ktory ma paradny styl a la les claypool.
Zaznamenané

o-yep sro
Jimi Cimbala
miestny štamgast
Príspevkov: 1705

« Odpoveď #56 kedy: 03. Apríl , 2006, 21:09:51 »

pista58 napísal:
Citácia
.martin gaspar ma naposledy mierne sklamal co som ho videl nazivo,hral velmi velmi jednoduchy doprovod, ktory si v spojeni s peknym hranim marcela buntaja pytal podla mojho nazoru viac, ale on vie lepsie co robi:-)

To zalezi aj s kym vystupuje.Napriklad v mojom hrani s PS a s Metropolisom je velky rozdiel.Niekde sa mozes vyblaznit a niekde sa od teba ziadaju 3 akordy.To je profesionalita a nie technicky deficit :) S M.Gasparom a M.Buntajom uz som nejake to CD natocil a obidvaja su skveli hraci schopni uspokojit poziadavku producenta.Hoci by to mali byt 3 kila dookola,alebo brutalne hud. exhibicie :)

S Branom Valanskym hram spolu v zostave doprevadzajucej Kelyho....Brano je vyborny basgitarista.Hra sa mi s nim fantasticky.Technicky zdatny,vie presne vycitit kde co zahrat,ma dobry zvuk,showman.....a je to fantasticky chlapik s ktorym je neskutocna sranda :)
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #57 kedy: 03. Apríl , 2006, 21:19:57 »

s tym co hovoris o martinovi uuuplne suhlasim, videl som ho uz pozametat hmatnik ci groovovat ako keby utiekol z nejakej cernoskej kapely. o tom ze je to profik do posledneho obtocenia struny je uplne jasne.  ked som ho videl naposledy- skupina Bukake, tak som dufal ze sa trocha poblazni, no poslusne hral spodky.ono ja som tajne dufal ze sa trocha predvedie, kedze v tej kapele nieje ako napr. u peta lipu, iba sideman. ak mam byt ale uprimny, do tej muziky co hrali by sa ani velke exhibicie nehodili.

no som velmi rad ze pozna brana valanskehoniekto takto osobne. ja som ho videl hrat s matom klucikom a branom jelenom a to bolo peklo ako oni hrali. neplanujete nahodou nejaky koncert v dohladnej dobe niekde na zapade?
Zaznamenané

o-yep sro
Jimi Cimbala
miestny štamgast
Príspevkov: 1705

« Odpoveď #58 kedy: 03. Apríl , 2006, 22:41:35 »

Skoda.Minuly tyzden sme hrali v dopleri v BA a po nas tam hrala Starmania,kde hral Viktor Hidhveghy.Teraz nieviem o tom,ze by sma mali niekde na zapade hrat.
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #59 kedy: 03. Apríl , 2006, 23:08:49 »

jimi to hovoris teraz? uz rok chcem na vas ist a nikde som sa o tom nedozvedel...teda ak myslis hranie s metropolisom
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 19 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.096 sekund, 23 otázok.