Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 21:00:29
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Fender blues deluxe, alebo blues deluxe reissue  (Prečítané 3514 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
RiZz0
pravidelný návštevník
Príspevkov: 173

« kedy: 31. December , 2008, 18:00:37 »

Ahojte, chystam sa kupit niejake kombicko. Nakolko to bude moj prvy aparat moc sa nevyznam. Hravam, teda snazim sa hrat nieco podobne ako hendrix, stevie ray vaughan a take blues rockove ceci.

Rozmyslal som nad Blues Deluxe cistonove asi 21 000

alebo kamarat ma asi rocne Blues Deluxe Reissue (chce nieco ostre na metal) ze mi ho preda za 20 000,-

Netusim jaky je rozdiel medzi tymito kombami. Viem ze oba maju 1x 12" a 40W. + to kamaratove nema foodswitch.

Budem sa tesit kazdej rade diky moc.
Zaznamenané

Ten kto chce příliš moc, může ztratit úplne všechno, a kto chce zas od života moc málo, nemusí dostat vůbec nic.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #1 kedy: 31. December , 2008, 18:29:27 »

žiadny akurat v napise,kup si ten novy hra to dobre akurat ten hendrix to je plexi Zdravíčko
Zaznamenané

tibor7
stály hosť
Príspevkov: 962

« Odpoveď #2 kedy: 31. December , 2008, 19:36:50 »

Joe chcel povedať že Hendrix nehral na Fendroch ale na Marshall plexi... :)
Zaznamenané
Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #3 kedy: 31. December , 2008, 19:48:37 »

Joe chcel povedať že Hendrix nehral na Fendroch ale na Marshall plexi... :)

bezpochyby  Žmurk
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #4 kedy: 31. December , 2008, 19:55:25 »

teraz by aj tak hral na amplitube len sa toho chudak nedozil  Je mi do plaču
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Valla
miestny štamgast
Príspevkov: 2227

nikki sixx a palo horvath 4ever :D :D

« Odpoveď #5 kedy: 31. December , 2008, 19:58:57 »

presne tak plexinka milovana to je  Žmurk
Zaznamenané

Milujem Marshall Si píš!!!
piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D
Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod,
Veď celý svet mi leží pri nohách
ja nečakám na žiadny návod
mám svojich síl za celý národ.
 Skončím to trápenie s tou mojou výchovou,
nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #6 kedy: 31. December , 2008, 20:19:54 »

Hendrix bol taky macher ,ze by odpalil aj Voodoo Child na gamatkach a nikto by si ani nevimol ze to nehra na plexine  Bavím sa skvele
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #7 kedy: 31. December , 2008, 20:22:33 »

Akurat,že pre prichodom do Anglicka  hraval na Fender.V Anglicku resp.po prichode a potom hraval na BURNS,WEA,ORANGE,FENDER DUAL SHOWMAN no a marshall. No a čo použival v študiu? Kdo ví........ možno E. Kramer. Na zdravie!
« Posledná zmena: 31. December , 2008, 20:32:24 od udry » Zaznamenané
RiZz0
pravidelný návštevník
Príspevkov: 173

« Odpoveď #8 kedy: 01. Január , 2009, 12:58:57 »

No jo hendrix hraval natom co mu dali :)

Diky chalani, este mozno kuknem v rakusku co bude stat tam to kombo :)
Zaznamenané

Ten kto chce příliš moc, může ztratit úplne všechno, a kto chce zas od života moc málo, nemusí dostat vůbec nic.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #9 kedy: 01. Január , 2009, 22:19:47 »

Ahojte, chystam sa kupit niejake kombicko. Nakolko to bude moj prvy aparat moc sa nevyznam. Hravam, teda snazim sa hrat nieco podobne ako hendrix, stevie ray vaughan a take blues rockove ceci.

Rozmyslal som nad Blues Deluxe cistonove asi 21 000

alebo kamarat ma asi rocne Blues Deluxe Reissue (chce nieco ostre na metal) ze mi ho preda za 20 000,-

Netusim jaky je rozdiel medzi tymito kombami. Viem ze oba maju 1x 12" a 40W. + to kamaratove nema foodswitch.

Budem sa tesit kazdej rade diky moc.

povodne v prvej polovici 90tych sa vyrabala seria Blues DeLuxe v tweedovom prevedeni. v podstate takmer neskreslovala, len tak trochu. potom od polovice 90tych prisli s vynovenou verziou v ciernom prevedeni a s gombikom more drive, co bolo vyznamne vacsie skreslenie, inak to hralo v podstate rovnako. tie sa vyrabaju dodnes. no a pred nedavnom som zachytil, ze existuju tie Reissue, v bielom. to budu predpokladam zase tie, co menej kreslili.

rozhodne by som si to riadne vyskusal, ja by som na ten aparat nemohol hrat, ani na ten skreslujucejsi, to skreslenie je pre mna uplne zle. a revu tie komba jak kravy uz na 1-2 dieliku volume, aj s tym treba ratat.

ale poznam vela ludi, co na to hra a pochvaluje si...
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #10 kedy: 01. Január , 2009, 22:28:34 »

teraz by aj tak hral na amplitube len sa toho chudak nedozil  Je mi do plaču
amplitube to je niečo strašne ,nechapem ako to niekto može na niečo použivat,
Zaznamenané

musicman
inventár podniku

« Odpoveď #11 kedy: 01. Január , 2009, 22:43:35 »

amplitube to je niečo strašne ,nechapem ako to niekto može na niečo použivat,

no na amplitube  hrava angus z AC/DC. tie kisne marshalov tam ma len ako dekoraciu ` ha ha ha
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #12 kedy: 01. Január , 2009, 22:50:06 »

no na amplitube  hrava angus z AC/DC. tie kisne marshalov tam ma len ako dekoraciu ` ha ha ha
to nieje ani smiešne akykolvek aparat hra lepšie aj behringer 5w trandoš Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané

musicman
inventár podniku

« Odpoveď #13 kedy: 01. Január , 2009, 22:55:14 »

AC/DC pouzivaju Amplitube2 

Gitarista a zakladatel skupiny AC/DC Malcom Young pouziva od roku 2003 pri zazname do systemu ProTools software pro gitaristov Amplitube, ktory v roku 2006 upgradoval na verziu  Amplitube 2. Amplitube bol jeho hudobnym spolocnikom vela rokov. Malcom prezradil, ze Amplitube pouzil na dva tracky noveho CD Black Ice. Konkretne v skladbach BIG JACK a ANYTHING GOES. Amplitube pouziva taktiez pri priprave demo skladby.

Zdroj: Muzikus
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #14 kedy: 01. Január , 2009, 23:00:33 »

AC/DC pouzivaju Amplitube2 

Gitarista a zakladatel skupiny AC/DC Malcom Young pouziva od roku 2003 pri zazname do systemu ProTools software pro gitaristov Amplitube, ktory v roku 2006 upgradoval na verziu  Amplitube 2. Amplitube bol jeho hudobnym spolocnikom vela rokov. Malcom prezradil, ze Amplitube pouzil na dva tracky noveho CD Black Ice. Konkretne v skladbach BIG JACK a ANYTHING GOES. Amplitube pouziva taktiez pri priprave demo skladby.

Zdroj: Muzikus
na demo možno,my sme to zoparkrat skušali a nechytalo sa to ani zdaleka na živu gitaru ja som na to alergicky,
Zaznamenané

Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.056 sekund, 23 otázok.