Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
02. November , 2024, 22:25:42
Strán: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 51 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Mesa/Boogie Mark V  (Prečítané 149467 krát)
0 užívateľov a 17 Hostí prehliada túto tému.
motorman
pravidelný návštevník
Príspevkov: 196

« Odpoveď #630 kedy: 26. Máj , 2011, 15:42:16 »

splietas 2 na 3 a piate cez deviate.
- recto ma gainu plnu prdel, mozno niekedy potrebuje TS na skonkretnenie, ale to je jeden z naj zvukov na higain potom.
- mark V je takou mesackou 40rocnou oslavou celej mark serie a mark V by mala obsiahnut vsetky zvuky z celej historie tychto ampov, takze je celkom jasne, ze to nebude hrat ako recto a jemu podobne ampy. marky kludne zvladnu aj modernu muziku
- z fender ampov vychadzaju od mesy jedine marky a clean, ktory teraz pouzivaju pomaly v kazdom ampe od nich od lonestarov, stilleto, recto seriu, cez marky az po neviem co.
- 5150 vychadza z toho isteho ako recto, soldano a im podobne ampy a to nie je fender, ale vytuneny marshall jcm800
- co sa tyka englov, radsej by som si za tie prachy kupil nieco ine znackove. jedina vyhoda je, ze to ma plnu rit skreslenia a je to uber tight aj pri vysokych skresleniach a netreba mu TS aby tomu neplandali spodky ako napr rectu. ale ten zvuk je dost uhladeny a znova tomu vytknem fuserske spracovanie, pretoze si myslim, ze u ampu co stoji tolke prachy a ma nalepku top ampov na trhu, by to mohlo byt spravene ovela poctivejsie.

Velmi dobry odkaz

viem ze znamy vymenil triple rect za 6505 stazoval sa ze mu nedavalo taky cruch ako chcel aj ked hral s EMG 81
Ja sa stale rozhodujem pre high gain amp a vsetko co citam v druhich forach ma vediak ku ENGL
ked hovoris ze ENGL nie su kvalitne skonstruhovane tak co by si kupil ty ..... mozno Rivera ?
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #631 kedy: 26. Máj , 2011, 15:51:08 »

tak co by si kupil ty .....
amp, ktory mam vyskusany, paci sa mi ako hra a viem, ze je za tie prachy aj zodpovedne spraveny
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #632 kedy: 26. Máj , 2011, 15:51:57 »

amp, ktory mam vyskusany, paci sa mi ako hra a viem, ze je za tie prachy aj zodpovedne spraveny
skrátim to VHT  Bavím sa skvele
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #633 kedy: 26. Máj , 2011, 15:53:31 »

kazdy bude pastovat svoj oblubeny amp teraz  Bavím sa skvele
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #634 kedy: 26. Máj , 2011, 16:00:08 »

zavisi od toho co clovek chce a hra.. bez mihnutia oka VHT pittbull a kludne aj deliverance, bognery,Soldano, 5150, aj  marshall JVM je vcelku ok, len, mne sa nepaci ako sa chova pri vyssich tempach ten zvuk je jak keby nestihall ked clovek hra komplexnejsiu rytmiku, na niektorych pasazach ked potrebuje clovek proste ze trrrrrr a zrazu aby to zatlmilo tak sa to ozve gulatym tonom a picnu milisekundu neskor a este to aj doznieva jak rychlovarna konvica Kschhhhttttt Kschhhhtttt ale na take rockove veci a ciste zvuky uplne ok..
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #635 kedy: 26. Máj , 2011, 16:00:43 »

kazdy bude pastovat svoj oblubeny amp teraz  Bavím sa skvele

vermona do druhej vermony..
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #636 kedy: 26. Máj , 2011, 16:43:50 »

vermona do druhej vermony..
Verona do druhej Verony. S Jackom.
Zaznamenané

motorman
pravidelný návštevník

« Odpoveď #637 kedy: 26. Máj , 2011, 20:40:22 »

No tu na okoly ani v jednom velkom obchode na hudobniny velky vyber hlav nieje
maju tam 6505+ mozno niaky JVM a triple rect  tieto tri aparaty maju vsade ale nic viac ...
je to dost taske vyskusat ina znacky
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #638 kedy: 26. Máj , 2011, 20:45:21 »

maju tam 6505+ mozno niaky JVM a triple rect  tieto tri aparaty maju vsade ale nic viac ...
Chod skusat mimo SR. Tam maju vsetko.
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #639 kedy: 26. Máj , 2011, 21:23:09 »

z ktorej casti slovenska si? lebo, velakrat clovek nenajde v obchodoch ale najde v skusobnach ze ked pozna ludi tak neni problem testnut kadeco aj v nasich koncinach uz
Zaznamenané

bubucci
pravidelný návštevník
Príspevkov: 427

« Odpoveď #640 kedy: 27. Máj , 2011, 14:29:38 »

Na zdravie!
Zaznamenané

negibson, lacne napodobeniny, domorobo...
motorman
pravidelný návštevník

« Odpoveď #641 kedy: 27. Máj , 2011, 18:31:52 »

Chod skusat mimo SR. Tam maju vsetko.

No ja som hladal v okly NY ..bol som v GuitarCenter v Queense a tam mali len o com som pisal
ties som bol v SamAsh vo White Plains a ties nic
vo vecsine obchodoch maju komba od najmensieho po najvecsie zopar elektronkovych hlav a niake lacnejsie integrovane Line6
a vsade tie iste znacky Fender, Vox, Peavey, Marshall, boogie a Line6 a tam to konci ...oh este Bugera
Predavacka so zadkom ako tatrovka mi ponukla ze ked chcem nieco ine tak mi to objedna a bode to mat do konca tyzdna

zatial skoro vsetok gear som mal z eBay co sa mi nepacilo som predal bez straty a niekedy som na tom zarobil
skoro stale bez problemov .... len raz mi jeden predal mexicky strat na ktorom boly menene prazce ale bol som krity paypall a vratil som mu to bez problemov

asi to budem musit tak urobit aj teraz

tu na SK som este nepozeral Pondelok idem do Prahy tak sa obhliadnem
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #642 kedy: 31. Máj , 2011, 16:32:37 »

nam tu ale aspon nedrbe az tak jak na zahranicnych forach v style rig-talk a grailtone.. chalanko tam zalozil temu ze ma na predaj tie svetla do zosikov v style mark 1,2,3 a 4 ze ak sa niekomu pokazia tak mu ich vie dodat.. a hned odpoved na to ze:

I once read somewhere that some people believe some colors make for better tone than others... on the pilot light...
What can one think of this?Huh! I was stunned when i read this...
Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #643 kedy: 31. Máj , 2011, 16:46:18 »

mne nesvieti power switch, je tam dioda ale nesvieti neviem prečo, som zúfalý úplne, lebo hrá ten aparát o poznanie horšie od kedy nesvieti.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
bubucci
pravidelný návštevník
Príspevkov: 427

« Odpoveď #644 kedy: 31. Máj , 2011, 17:52:44 »

taky sa me zda, ze kolebkove prepinace hraju o neco lip nez packove, rekl bych ze maju lepsi feeling  Som frajer
Zaznamenané

negibson, lacne napodobeniny, domorobo...
Strán: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 51 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.084 sekund, 22 otázok.