bubucci
|
|
« Odpoveď #675 kedy: 20. Október , 2011, 16:40:56 » |
|
On uz ty stare Marky snad aj prodal tak moc sa mu libi MarkV. Ani sa nedivím, zvuk na Dramatic je famozni.
|
|
|
Zaznamenané
|
negibson, lacne napodobeniny, domorobo...
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #676 kedy: 20. Október , 2011, 17:33:53 » |
|
On uz ty stare Marky snad aj prodal tak moc sa mu libi MarkV. Ani sa nedivím, zvuk na Dramatic je famozni. 0:17 s tym clovekom som kecal, ked boli v Cechach. A pozeral mu z metra na ruky ako meni struny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #677 kedy: 20. Október , 2011, 17:55:21 » |
|
0:17 s tym clovekom som kecal, ked boli v Cechach. A pozeral mu z metra na ruky ako meni struny. načo má Axe?
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #678 kedy: 20. Október , 2011, 18:04:44 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #679 kedy: 05. Február , 2013, 12:27:53 » |
|
Dal som na skusku do Marku EL34 (Novucko-starucke zabalene Tesly z vysielaca, premerane, vsetko OK) a mam pocit, ze ziadne ine lampy tam uz nechcem. Ciste zvuky nie su tak prebasovane, dokonca ani nenakresluju skor ako by sa mohlo zdat, skreslene su zas viac "smooth" a zaroven by som povedal aj viac pevnejsie. A hlavne - lepsie sa hra potichu na ten amp s tymi lampami. Takze vrelo odporucam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #680 kedy: 05. Február , 2013, 12:35:39 » |
|
Sa Ti vsetko len zda, lampy nemaju vobec vplyv na zvuk. Koncove uz duplom nie.
|
|
« Posledná zmena: 05. Február , 2013, 12:35:55 od proghoper »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #681 kedy: 05. Február , 2013, 12:37:05 » |
|
Sa Ti vsetko len zda, lampy nemaju vobec vplyv na zvuk. Koncove uz duplom nie. Tomu verim. Idem si prepnut iny preset.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #682 kedy: 05. Február , 2013, 12:43:15 » |
|
Dal som na skusku do Marku EL34 (Novucko-starucke zabalene Tesly z vysielaca, premerane, vsetko OK) a mam pocit, ze ziadne ine lampy tam uz nechcem. Ciste zvuky nie su tak prebasovane, dokonca ani nenakresluju skor ako by sa mohlo zdat, skreslene su zas viac "smooth" a zaroven by som povedal aj viac pevnejsie. A hlavne - lepsie sa hra potichu na ten amp s tymi lampami. Takze vrelo odporucam. Takymito recami sa priblizujes k temnej strane sily.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #683 kedy: 05. Február , 2013, 12:48:59 » |
|
Branko cochvila bude drtit na Gejwatte plesnivom , no ale ked to uz priznal aj taky expert jak Branci, tak to uz je co povedat. Aspon ze sa mu uz teraz paci JTM45, to je na dobrej ceste
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #684 kedy: 05. Február , 2013, 13:00:39 » |
|
Branko cochvila bude drtit na Gejwatte plesnivom , no ale ked to uz priznal aj taky expert jak Branci, tak to uz je co povedat. Aspon ze sa mu uz teraz paci JTM45, to je na dobrej ceste ... Ale vsak ja som vzdy bol srdcom vitangeista. Fender/Gibson, nic viac u gitar. Len v zaciatkoch som na to nemal prachy. A vlastne ani dnes este nemam. Mna osobne moderne ampy, napr. Randall, Diezel a pod. nijak moc nezaujimali (lebo ani muziku taku nehram), aj ked je mi jasne, ze na metal su to suprove ampy. JTM45 je srdcovka. MB Mark nepokladam za nejak moderny amp. Je to vintage amp, ktoreho skreslenie je moderne dodnes, by som povedal.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #686 kedy: 05. Február , 2013, 13:16:59 » |
|
JTM45 je aj u mna na piedestali +1
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #688 kedy: 05. Február , 2013, 13:24:21 » |
|
Ked som povedal Henrymu o tom, ze JTM45 je popici amp, tak nato dosla odpoved, ze uplna p*čovina: "Na podiach to kresli a v skusobni to je tiche, neprakticke".
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #689 kedy: 05. Február , 2013, 13:28:04 » |
|
Hlavne, ze mas na tom sound city packu ovela lepsi zvuk ako s hociktorym marsmelounom. Tak to uz je subjektivne . Zase to JTM45 ma nieco do seba. Ked som povedal Henrymu o tom, ze JTM45 je popici amp, tak nato dosla odpoved, ze uplna p*čovina: "Na podiach to kresli a v skusobni to je tiche, neprakticke". Fuha, kolega asi potrebuje Hiwatt Ja som si presne pre toto JTMko kupil, aj bez mastru je to vyhulene taka presne akurat skusobnova hlasitost s plnohodnotnym zvukom Samozrejme ze nejaky sparkling clean to neda, ale na to su zas ine ampy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|