joe
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 02. Január , 2009, 17:27:53 » |
|
Petrucci testuje Mark V uz par mesiacov....tu je fotka musia mu chudakovi tučne za to zaplatit aby to pretrpel
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 02. Január , 2009, 17:30:12 » |
|
to co tu vedieme su aj tak len internetove kecy, ale tak co by sme si nepomudrovali ta recenzia je maximalne mesiac stara, cize ide pravdepodobne o produkcny kus, teda je logicke ze mu nedovolili robit fotky. Ta fotka co som daval ja, je z maja 08, cize vzhlad este nehral hlavnu ulohu, bol to len prototyp. A kedze dali hlavu Petruccimu, ktory s nou koncertuje tak je nemyslitelne aby vsetkym zabranili odfotit ju.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 02. Január , 2009, 17:31:34 » |
|
musia mu chudakovi tučne za to zaplatit aby to pretrpel Asi tak, preco sa radsej nezamestna v nejakej jadrovej elektrarni?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 02. Január , 2009, 17:34:13 » |
|
Ta fotka co som daval ja, je z maja 08, cize vzhlad este nehral hlavnu ulohu, bol to len prototyp. A kedze dali hlavu Petruccimu, ktory s nou koncertuje tak je nemyslitelne aby vsetkym zabranili odfotit ju.
no vidis, aj toto je intenetovy drist...ja som zasa na grailtone fore cital, ze udajny petrucciho znamy sa ho na testovanie mk5 pytal a ten mu povedal, ze nic netestuje a teraz je kde pravda. moze to byt kludne mk5 v nomad sasi a kludne to moze byt stary nomad, ktory pouzival a znova vytiahol na koncerty...vies kde je pravda?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 02. Január , 2009, 17:36:25 » |
|
no vidis, aj toto je intenetovy drist...ja som zasa na grailtone fore cital, ze udajny petrucciho znamy sa ho na testovanie mk5 pytal a ten mu povedal, ze nic netestuje a teraz je kde pravda. moze to byt kludne mk5 v nomad sasi a kludne to moze byt stary nomad, ktory pouzival a znova vytiahol na koncerty...vies kde je pravda? pravda je taka ze Mark V je vlastne Nomad s vyssou cenou..je to revolucny postup a to: viac penazi za menej muziky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 02. Január , 2009, 17:36:38 » |
|
no vidis, aj toto je intenetovy drist...ja som zasa na grailtone fore cital, ze udajny petrucciho znamy sa ho na testovanie mk5 pytal a ten mu povedal, ze nic netestuje a teraz je kde pravda. moze to byt kludne mk5 v nomad sasi a kludne to moze byt stary nomad, ktory pouzival a znova vytiahol na koncerty...vies kde je pravda? precitaj si celu diskusiu co som poslal - ten clovek je Petrucciho technik, takze som ochotny mu doverovat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 02. Január , 2009, 17:36:55 » |
|
fakt ? ja som videl len stare Boogie a modernejsie Mesa/Boogie - ine nie.
mozno sa mi to poplietlo s tymi logami, kazdopadne to nic nemeni na tom, ze logo je dost slaby argument, ked firma ti posle ake chces a vymenit ho tiez nie je problem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 02. Január , 2009, 17:37:02 » |
|
precitaj si celu diskusiu co som poslal - ten clovek je Petrucciho technik, takze som ochotny mu doverovat
Mark Snyder?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 02. Január , 2009, 17:41:05 » |
|
Mark Snyder?
Ten uz dlho nie je jeho technik.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 02. Január , 2009, 17:42:20 » |
|
Ten uz dlho nie je jeho technik.
dufam, ze mu pred odchodom poprehazdoval presety nech ma srandu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 02. Január , 2009, 17:45:43 » |
|
precitaj si celu diskusiu co som poslal - ten clovek je Petrucciho technik, takze som ochotny mu doverovat
pozri, takto mozem argumentovat aj ja, ze petrucciho kamarat povedal, ze nic netestuje a nemam dovod mu nedoverovat... co zatial viem je, ze mesa vyradila mark I a IV (aj s nejakym basovym ampom) z produkcie, aby uvolnili miesto novym produktom. viem, ze na nete je nejake rozmazane video, kde matne vidno, ze ma petrucci na racku nejaku neidentifikovatelnu hlavu. na nete je nejaka fotka plagatu udajne zhovadena vo photoshope a rovnako udajne z nejakeho obchodu v NY, kde randal smith pracuje na mark V. dalej je tu tato fotka hlavy napadne ponasajucej sa na staru nomad 100, akurat nesedi logo (ktore aj tak nie je problem vymenit). na mesa stranke je stale v produktoch uvedena mark seria aj ked v produkcii nie su ziadne mark ampy. no a este tu mame kopu internetovych diskusii, v ktorych sa dohaduje o tom co vsetko by mohla udajna mark 5 mat a kto vsetko to testuje a udajne na tom hral. cize ziaden 100% argument ani oficialna sprava chapem vase vzrusenie, ale drzat sa pri zemi tiez nie je na zahodenie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 02. Január , 2009, 17:51:56 » |
|
Ja len tak na okraj. Všetci čo sa na to tešite si to aj kupite? Alebo sa len tešite,že bude o čom kecat,vychvalovat pripadne hanobit a rozoberat nerozoberatelne?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 02. Január , 2009, 17:52:50 » |
|
to co tam ma polozene je vysielacka od vesmirnich lidi.. ti su vsade.. uz aj v petrucciho geare
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 02. Január , 2009, 17:57:34 » |
|
Ja len tak na okraj. Všetci čo sa na to tešite si to aj kupite? Alebo sa len tešite,že bude o čom kecat,vychvalovat pripadne hanobit a rozoberat nerozoberatelne? Mozno si to kupim, ked bude dobra cena a bude sa mi to pacit. Ale ved nakoniec je to forum, tak je dobre podebatit o tom. Vsak?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 02. Január , 2009, 17:59:56 » |
|
pozri, takto mozem argumentovat aj ja, ze petrucciho kamarat povedal, ze nic netestuje a nemam dovod mu nedoverovat... co zatial viem je, ze mesa vyradila mark I a IV (aj s nejakym basovym ampom) z produkcie, aby uvolnili miesto novym produktom. viem, ze na nete je nejake rozmazane video, kde matne vidno, ze ma petrucci na racku nejaku neidentifikovatelnu hlavu. na nete je nejaka fotka plagatu udajne zhovadena vo photoshope a rovnako udajne z nejakeho obchodu v NY, kde randal smith pracuje na mark V. dalej je tu tato fotka hlavy napadne ponasajucej sa na staru nomad 100, akurat nesedi logo (ktore aj tak nie je problem vymenit). na mesa stranke je stale v produktoch uvedena mark seria aj ked v produkcii nie su ziadne mark ampy. no a este tu mame kopu internetovych diskusii, v ktorych sa dohaduje o tom co vsetko by mohla udajna mark 5 mat a kto vsetko to testuje a udajne na tom hral. cize ziaden 100% argument ani oficialna sprava chapem vase vzrusenie, ale drzat sa pri zemi tiez nie je na zahodenie udry: sak som vravel ze tak ci tak tu vedieme len prazdne kecy, nakoniec je to aj tak jedno o nic nejde, poslal som sem odkaz, ktorom pre mna doveryhodny clovek poslal fotku a co-to k tomu napisal....pre teba to az take doveryhodne nie je, ok beriem uvidime sami za par dni/tyzdnov/mesiacov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|