Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
02. November , 2024, 18:30:06
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 51 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Mesa/Boogie Mark V  (Prečítané 149355 krát)
0 užívateľov a 14 Hostí prehliada túto tému.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #45 kedy: 02. Január , 2009, 17:27:53 »

Petrucci testuje Mark V uz par mesiacov....tu je fotka

musia mu chudakovi tučne za to zaplatit aby to pretrpel Bavím sa skvele
Zaznamenané

asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #46 kedy: 02. Január , 2009, 17:30:12 »

to co tu vedieme su aj tak len internetove kecy, ale tak co by sme si nepomudrovali :)

ta recenzia je maximalne mesiac stara, cize ide pravdepodobne o produkcny kus, teda je logicke ze mu nedovolili robit fotky. Ta fotka co som daval ja, je z maja 08, cize vzhlad este nehral hlavnu ulohu, bol to len prototyp. A kedze dali hlavu Petruccimu, ktory s nou koncertuje tak je nemyslitelne aby vsetkym zabranili odfotit ju.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #47 kedy: 02. Január , 2009, 17:31:34 »

musia mu chudakovi tučne za to zaplatit aby to pretrpel Bavím sa skvele

Asi tak, preco sa radsej nezamestna v nejakej jadrovej elektrarni?
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #48 kedy: 02. Január , 2009, 17:34:13 »

Ta fotka co som daval ja, je z maja 08, cize vzhlad este nehral hlavnu ulohu, bol to len prototyp. A kedze dali hlavu Petruccimu, ktory s nou koncertuje tak je nemyslitelne aby vsetkym zabranili odfotit ju.

no vidis, aj toto je intenetovy drist...ja som zasa na grailtone fore cital, ze udajny petrucciho znamy sa ho na testovanie mk5 pytal a ten mu povedal, ze nic netestuje :) a teraz je kde pravda. moze to byt kludne mk5 v nomad sasi a kludne to moze byt stary nomad, ktory pouzival a znova vytiahol na koncerty...vies kde je pravda? :)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #49 kedy: 02. Január , 2009, 17:36:25 »

no vidis, aj toto je intenetovy drist...ja som zasa na grailtone fore cital, ze udajny petrucciho znamy sa ho na testovanie mk5 pytal a ten mu povedal, ze nic netestuje :) a teraz je kde pravda. moze to byt kludne mk5 v nomad sasi a kludne to moze byt stary nomad, ktory pouzival a znova vytiahol na koncerty...vies kde je pravda? :)

pravda je taka ze Mark V je vlastne Nomad s vyssou cenou..je to revolucny postup a to: viac penazi za menej muziky
Zaznamenané

asdfg
miestny štamgast

« Odpoveď #50 kedy: 02. Január , 2009, 17:36:38 »

precitaj si celu diskusiu co som poslal - ten clovek je Petrucciho technik, takze som ochotny mu doverovat
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #51 kedy: 02. Január , 2009, 17:36:55 »

fakt ? ja som videl len stare Boogie a modernejsie Mesa/Boogie - ine nie.
mozno sa mi to poplietlo s tymi logami, kazdopadne to nic nemeni na tom, ze logo je dost slaby argument, ked firma ti posle ake chces a vymenit ho tiez nie je problem Žmurk
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #52 kedy: 02. Január , 2009, 17:37:02 »

precitaj si celu diskusiu co som poslal - ten clovek je Petrucciho technik, takze som ochotny mu doverovat

Mark Snyder?
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #53 kedy: 02. Január , 2009, 17:41:05 »

Mark Snyder?
Ten uz dlho nie je jeho technik.
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #54 kedy: 02. Január , 2009, 17:42:20 »

Ten uz dlho nie je jeho technik.

Je mi do plaču dufam, ze mu pred odchodom poprehazdoval presety nech ma srandu
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #55 kedy: 02. Január , 2009, 17:45:43 »

pozri, takto mozem argumentovat aj ja, ze petrucciho kamarat povedal, ze nic netestuje a nemam dovod mu nedoverovat...  Zdravíčko

co zatial viem je, ze mesa vyradila mark I a IV (aj s nejakym basovym ampom) z produkcie, aby uvolnili miesto novym produktom. viem, ze na nete je nejake rozmazane video, kde matne vidno, ze ma petrucci na racku nejaku neidentifikovatelnu hlavu. na nete je nejaka fotka plagatu udajne zhovadena vo photoshope a rovnako udajne z nejakeho obchodu v NY, kde randal smith pracuje na mark V. dalej je tu tato fotka hlavy napadne ponasajucej sa na staru nomad 100, akurat nesedi logo (ktore aj tak nie je problem vymenit). na mesa stranke je stale v produktoch uvedena mark seria aj ked v produkcii nie su ziadne mark ampy. no a este tu mame kopu internetovych diskusii, v ktorych sa dohaduje o tom co vsetko by mohla udajna mark 5 mat a kto vsetko to testuje a udajne na tom hral.

cize ziaden 100% argument ani oficialna sprava  Na zdravie! chapem vase vzrusenie, ale drzat sa pri zemi tiez nie je na zahodenie Žmurk
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #56 kedy: 02. Január , 2009, 17:51:56 »

Ja len tak na okraj. Všetci čo sa na to tešite si to aj kupite? Alebo sa len tešite,že bude o čom kecat,vychvalovat pripadne hanobit a rozoberat nerozoberatelne? :)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #57 kedy: 02. Január , 2009, 17:52:50 »

to co tam ma polozene je vysielacka od vesmirnich lidi.. ti su vsade.. uz aj v petrucciho geare
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #58 kedy: 02. Január , 2009, 17:57:34 »

Ja len tak na okraj. Všetci čo sa na to tešite si to aj kupite? Alebo sa len tešite,že bude o čom kecat,vychvalovat pripadne hanobit a rozoberat nerozoberatelne? :)
Mozno si to kupim, ked bude dobra cena a bude sa mi to pacit.  Žmurk

Ale ved nakoniec je to forum, tak je dobre podebatit o tom. Vsak?
 Na zdravie!
Zaznamenané

asdfg
miestny štamgast

« Odpoveď #59 kedy: 02. Január , 2009, 17:59:56 »

pozri, takto mozem argumentovat aj ja, ze petrucciho kamarat povedal, ze nic netestuje a nemam dovod mu nedoverovat...  Zdravíčko

co zatial viem je, ze mesa vyradila mark I a IV (aj s nejakym basovym ampom) z produkcie, aby uvolnili miesto novym produktom. viem, ze na nete je nejake rozmazane video, kde matne vidno, ze ma petrucci na racku nejaku neidentifikovatelnu hlavu. na nete je nejaka fotka plagatu udajne zhovadena vo photoshope a rovnako udajne z nejakeho obchodu v NY, kde randal smith pracuje na mark V. dalej je tu tato fotka hlavy napadne ponasajucej sa na staru nomad 100, akurat nesedi logo (ktore aj tak nie je problem vymenit). na mesa stranke je stale v produktoch uvedena mark seria aj ked v produkcii nie su ziadne mark ampy. no a este tu mame kopu internetovych diskusii, v ktorych sa dohaduje o tom co vsetko by mohla udajna mark 5 mat a kto vsetko to testuje a udajne na tom hral.

cize ziaden 100% argument ani oficialna sprava  Na zdravie! chapem vase vzrusenie, ale drzat sa pri zemi tiez nie je na zahodenie Žmurk

udry: sak som vravel ze tak ci tak tu vedieme len prazdne kecy, nakoniec je to aj tak jedno

o nic nejde, poslal som sem odkaz, ktorom pre mna doveryhodny clovek poslal fotku a co-to k tomu napisal....pre teba to az take doveryhodne nie je, ok beriem :) uvidime sami za par dni/tyzdnov/mesiacov
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 51 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.076 sekund, 23 otázok.